Benim onay verdiğim bisey yok. Hatta sizden çok karşı çıkanlardanım ama hayatını etkiliyor ne kadar soyutlasan bile.Böyle bir edepsizliği onaylıyorsunuz yani. Kafaya bak ya, buram buram cehalet. Burada da millete çen çen laf yetiştireceğinize çevrenize “Size ne benim cinsel hayatımdan.” deyin.
Adet dedikleri şeye bak,kadın üzerinden yapılan show.Vay beee kukuşunu korumuş bizim oğlana vermiş iğrençligi, erkeği yücelten kadını yedi kat yerin dibine sokan âdetler. Bunu destekleyenlerin en çok kadın olması off offfBizim komşu vardı oğlunu evlendirdi düğün davetlileri değildi sadece büyükler kaldı
Amca dayı enişte yenge teyze hala
Gerdek gecesi o gece çarşafı sofre bezi gibi serip carsafa para atıyorlarmış adetleri böyleymiş
Buna Bakınca dama serilmesi daha iyi tobe yarabbi
Adetleriniz batsın valla insan utanır ya yüzyüze bakılıyor bu nasıl ıgrenclik
Yaptık başardık diye müjde mi veriliyor?Çevre derken ilk geceden sonra müjde isteniyor
Düşün kocamın dayisi amcası enişte abisiSorsak bu insanlardan daha edeplisi, namuslusu da yoktur.
Ya ne çok duyar kasmışsınız size derdini açmış buradaki çoğu bayan gibi. Yargılamak kimin haddine hayat onun hayatı şaka falan misiniz siz ? Aynı durumu bende yaşadım bugün olur yarın olur derken 3 ay geçmişti bile. Size tavsiyem doktora görünmeniz dedikleri gibi vajinusmus olabilirsiniz. Benim kızlık zarim (hymen) yarı kapalı seklindeymis bu yüzden operasyon gördüm sonra düzeldi her şey. Hangi şehirde yaşıyorsunuz ? Doktor tavsiye edebilirim
Vajinismusu sildin attin dunyadan be helal, doktora falan giderek daha fazla zaman kaybetmeyin, bebek yağı herseyi cozer.Kastığın için olmuyor. Bebek yağı tavsiye ederim. Ön sevişmeyi de uzun tutun keyfini çıkar acıyacak hissini kafandan çıkar. Acı yok
Biz ilişkiye giremediği için yargılamıyoruz zaten, bunu çevreye "müjde" olarak duyurmaya çalışmalarından bahsediyoruz.Ya ne çok duyar kasmışsınız size derdini açmış buradaki çoğu bayan gibi. Yargılamak kimin haddine hayat onun hayatı şaka falan misiniz siz ? Aynı durumu bende yaşadım bugün olur yarın olur derken 3 ay geçmişti bile. Size tavsiyem doktora görünmeniz dedikleri gibi vajinusmus olabilirsiniz. Benim kızlık zarim (hymen) yarı kapalı seklindeymis bu yüzden operasyon gördüm sonra düzeldi her şey. Hangi şehirde yaşıyorsunuz ? Doktor tavsiye edebilirim
Müjde ne ya ilk geceden 1 saat sonra hemen bebek mi gelecek Allah'ım yarabbim.Çevre derken ilk geceden sonra müjde isteniyor
Bir anlayan çıktı çok teşekkür ederim bu şekilde karşılık verdiğiniz için. Tavsiyenize de uyacağım. Yaşadığım yer kars.Ya ne çok duyar kasmışsınız size derdini açmış buradaki çoğu bayan gibi. Yargılamak kimin haddine hayat onun hayatı şaka falan misiniz siz ? Aynı durumu bende yaşadım bugün olur yarın olur derken 3 ay geçmişti bile. Size tavsiyem doktora görünmeniz dedikleri gibi vajinusmus olabilirsiniz. Benim kızlık zarim (hymen) yarı kapalı seklindeymis bu yüzden operasyon gördüm sonra düzeldi her şey. Hangi şehirde yaşıyorsunuz ? Doktor tavsiye edebilirim
Kaldı mı o çevre yahuBen yanlışı doğruyu ayırt edecek yaşı geçtim bundan şüphen olmasın ama bazı konularda bu yetersiz oluyor. Benim şuan ki durumum sadece ilişkiye girmekte zorlanmam ve benim gibi böyle şeyler yaşayan var mı öğrenmek istemem. Bide buna ek olarak çevre son 15 gündür benden bunun haberini istiyor ister bu çevreye cahil diyin ister azgın diyin ister ebepsiz diyin ben yine de onların etkisine giriyorum çünkü o çevre benim ve eşimin ortak çevresi her türlü etkiliyor insanı
Karşı çıksaydınız sizden o yüzü bulup soramazlardı. Ben de aynı durumu yaşamıştım ama bana kimse müjdeli haber sormadı. Bilin bakalım niye?Benim onay verdiğim bisey yok. Hatta sizden çok karşı çıkanlardanım ama hayatını etkiliyor ne kadar soyutlasan bile.
Bende ilk bebek müjdesi olarak anladım, bekaretini verdi "müjdesiymiş"Müjde ne ya ilk geceden 1 saat sonra hemen bebek mi gelecek Allah'ım yarabbim.
Biz zaten manava git demiştik, bizimki tavsiye değildi ondan beyenmedin heraldaysaBir anlayan çıktı çok teşekkür ederim bu şekilde karşılık verdiğiniz için. Tavsiyenize de uyacağım. Yaşadığım yer kars.
Millet ilişkiye giremiyor olmasını mı yargılamış, yorumlardan bunu mu çıkardınız cidden?Ya ne çok duyar kasmışsınız size derdini açmış buradaki çoğu bayan gibi. Yargılamak kimin haddine hayat onun hayatı şaka falan misiniz siz ? Aynı durumu bende yaşadım bugün olur yarın olur derken 3 ay geçmişti bile.
Hayat onun hayatı da değil ki. Bütün köy toplanmış kadından çarşaf bekliyor ayol. Hayat mı kalmış?Ya ne çok duyar kasmışsınız size derdini açmış buradaki çoğu bayan gibi. Yargılamak kimin haddine hayat onun hayatı şaka falan misiniz siz ? Aynı durumu bende yaşadım bugün olur yarın olur derken 3 ay geçmişti bile. Size tavsiyem doktora görünmeniz dedikleri gibi vajinusmus olabilirsiniz. Benim kızlık zarim (hymen) yarı kapalı seklindeymis bu yüzden operasyon gördüm sonra düzeldi her şey. Hangi şehirde yaşıyorsunuz ? Doktor tavsiye edebilirim
Korkunç. Ben olsam mesela gelip yatak odamda başını siz tutmuyorsanız sizi ilgilendirmez şeklinde seviyelerinde bir cevap verip rezil kepaze ederdim.Ben yanlışı doğruyu ayırt edecek yaşı geçtim bundan şüphen olmasın ama bazı konularda bu yetersiz oluyor. Benim şuan ki durumum sadece ilişkiye girmekte zorlanmam ve benim gibi böyle şeyler yaşayan var mı öğrenmek istemem. Bide buna ek olarak çevre son 15 gündür benden bunun haberini istiyor ister bu çevreye cahil diyin ister azgın diyin ister ebepsiz diyin ben yine de onların etkisine giriyorum çünkü o çevre benim ve eşimin ortak çevresi her türlü etkiliyor insanı
Bi yerde de damadın babası ilk ilişkiye giriyordu gelinle. Dünya çoğacayib bi yerAyy ülkenin birinde yeni evli çiftin ilk gecesini izlemek gibi bir adet varmış. Hatta kızın annesi direktif falan da verebiliyormuş damada.