İlk gecemi hâlâ yaşayamadım

Ozgeart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
11
-48
29
Evleneli 20 gün oldu. Ama hâlâ eşimle ilk geceyi yaşamadık. Ilk bir hafta boyunca düğün yorgunluğu ve yolculuk derken olmadı ama son bir haftadır ben çok korktuğum için yapamıyoruz. Çevremizdeki baskı ve korkumdan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum. Terliyorum kasılıyorum nefes alış verişim hızlanıyor ve yutkunamyorum ağlama isteği ve titreme de buna dahil.

Böyle bir edepsizliği onaylıyorsunuz yani. Kafaya bak ya, buram buram cehalet. Burada da millete çen çen laf yetiştireceğinize çevrenize “Size ne benim cinsel hayatımdan.” deyin.
Benim onay verdiğim bisey yok. Hatta sizden çok karşı çıkanlardanım ama hayatını etkiliyor ne kadar soyutlasan bile.

Ya ne çok duyar kasmışsınız size derdini açmış buradaki çoğu bayan gibi. Yargılamak kimin haddine hayat onun hayatı şaka falan misiniz siz ? Aynı durumu bende yaşadım bugün olur yarın olur derken 3 ay geçmişti bile. Size tavsiyem doktora görünmeniz dedikleri gibi vajinusmus olabilirsiniz. Benim kızlık zarim (hymen) yarı kapalı seklindeymis bu yüzden operasyon gördüm sonra düzeldi her şey. Hangi şehirde yaşıyorsunuz ? Doktor tavsiye edebilirim

Adet dedikleri şeye bak,kadın üzerinden yapılan show.Vay beee kukuşunu korumuş bizim oğlana vermiş iğrençligi, erkeği yücelten kadını yedi kat yerin dibine sokan âdetler. Bunu destekleyenlerin en çok kadın olması off offf

Siz de mi müjde verdiniz?

Kastığın için olmuyor. Bebek yağı tavsiye ederim. Ön sevişmeyi de uzun tutun keyfini çıkar acıyacak hissini kafandan çıkar. Acı yok
Vajinismusu sildin attin dunyadan be helal, doktora falan giderek daha fazla zaman kaybetmeyin, bebek yağı herseyi cozer.

Biz ilişkiye giremediği için yargılamıyoruz zaten, bunu çevreye "müjde" olarak duyurmaya çalışmalarından bahsediyoruz.

Bir anlayan çıktı çok teşekkür ederim bu şekilde karşılık verdiğiniz için. Tavsiyenize de uyacağım. Yaşadığım yer kars.

Kaldı mı o çevre yahu

Benim onay verdiğim bisey yok. Hatta sizden çok karşı çıkanlardanım ama hayatını etkiliyor ne kadar soyutlasan bile.
Karşı çıksaydınız sizden o yüzü bulup soramazlardı. Ben de aynı durumu yaşamıştım ama bana kimse müjdeli haber sormadı. Bilin bakalım niye?

Millet ilişkiye giremiyor olmasını mı yargılamış, yorumlardan bunu mu çıkardınız cidden?

Hayat onun hayatı da değil ki. Bütün köy toplanmış kadından çarşaf bekliyor ayol. Hayat mı kalmış?

Korkunç. Ben olsam mesela gelip yatak odamda başını siz tutmuyorsanız sizi ilgilendirmez şeklinde seviyelerinde bir cevap verip rezil kepaze ederdim.

Millet ne haber bekliyor anlamadım. O iş oldu mu haberini bekleyip size soruyorlarsa ve siz de izin veriyorsanız he oldu deyin geçin nerden bilecekler.
Ee sonrası da rahat olur.
9 ay sonrası haberi ise ohoo yani daha çok var hem ne alaka?
Bu çevre kim ya?
Ben de bu yaz bir yakının sözlenme kontenjanından bir sülale ile karşılaştım.
Kim olduğumu ve kızımın yaşını öğrenince ikinci çocuk muhabbetine girdiler. Hem de tanışalı 45 dakika anca olmuşken
O zaman ben de anladım aslında bazı çevreler değişik oluyor.
Kızım 10 yaşını geçmiş kendi ailem ve eşimin ailesi de dahil hiç duymadığım muhabbetlerdi.
Bazıları ne desen anlamıyor sanırım.
Sanırım bazılarının muhabbet açma tarzı böyle şeyler ee nerde yaşıyorsunuz falan değil muhabbet açma tarzları.
Çünkü nerde yaşadığımı bile bilmiyorlar
Bari ordan gir iş güç sor falan ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…