İlk gecemi hâlâ yaşayamadım

Ozgeart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
11
-48
29
Evleneli 20 gün oldu. Ama hâlâ eşimle ilk geceyi yaşamadık. Ilk bir hafta boyunca düğün yorgunluğu ve yolculuk derken olmadı ama son bir haftadır ben çok korktuğum için yapamıyoruz. Çevremizdeki baskı ve korkumdan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum. Terliyorum kasılıyorum nefes alış verişim hızlanıyor ve yutkunamyorum ağlama isteği ve titreme de buna dahil.

Bi jinekologa gorunun oncelikle durumunuz hakkinda fiziksel bi engek var mi ogrenirsiniz yoksa da gerekli yonlendirmeyi yapar doktorunuz, vajinismus ihtimali de olabilir bizzat yasadigim icin biliyorum benziyor yasadiklarimiz korku endise titreme terleme... Bu knuda doktorla gorustukten sonra napacaginiza karar verirsiniz insaAllah kisa zamanda sorununuz cozulur.

Ne güzel iste sana doktora git dedik ama sen sorunu anlatmak yerine

Müjdeli haber bekliyor herkes dedin şuan şu yorumda evet gayet mantıklı ama diğerleri ne o yorumlarıda siz yazdınız dimi bi ikilemde kaldınız
Çelişkili farklı oldu

Hanımefendi bakın.Çevreyi alip şööyle kenara sakince birakiyoruz simdi.Ben vajinusmus olmadigim halde 6 ay sekssiz kaldım.Evlenmeden önce libidom ayyuka cıkmıstı oysaBalayinda o sezlongtan bu sezlonga eglenirken odaya cıkınca hüngür hüngür agliyordum stresten. Anksiyete belirtileri gibi geldi anlattiklariniz bir hekimden destek almalisiniz.

Madem bu olayı bu kadar kafaya takıyorsunuz, ufak bi kesik atın bir yerinize kan işini halledin.
Sonrasını eşinizle doktora görünerek kendi aranızda çözersiniz.
Ben olsaydım yapmazdım bu arada. Ama belli ki bu durum size de normal geliyor.

27 yaşındasınız size ne benim sevişmemden diyemiyor birde etkisinde mi kalıyorsunuz cidden?
Ahh ben daha sana laf anlatmıyorum kaldı ki o çevreye anlataym. Benim aslında ikinize de laf anlatma çabam yok ki benim bunları yazma nedenim mental olarak hem cinslerimden cesaret almaktı. Ama olay yaşıma ve acizliğime geliyor. Kaç yaşında olursak olalım bazen insan şaşırabiliyor bilemiye biliyor ve yapamayabiliyor bunların tam zıtları yardımcı olsa her şeyi halloacak ama nerde

Etkilenmeye
Etkilenmeye gerek yok eşinizde sizde açıklama yapmak zorunda değilsiniz.Ne yani açık açık bu gecede olmadı mı??? diye soracak kadar mahreminizin içindeler mi???
Eşiniz olgun olsa sormaya bile çekinirler ,o da çanak tutuyorsa işiniz zor

Huuu Özgeeeee!
18 yaşımızı geçtiysek birey oluyoruz ya hani? 27 yaşındasın diye belli ödevleri, sorumlulukları kanıksamışsındır diye düşündük. Biz ne bilelim çevrene sevişme raporu verdiğini?
Bir şey diyeyim mi en en muhafazakar, evlilik öncesi seksten bihaber arkadaşım bile millete seviştik sevişmedik demedi. Sizinki çok abes bir durum. Olacak şey değil.
O yüzden önce çevreye bilgi vermeyi bırak, sonra da onları dinlemeyi. Ve bir doktora git. Dok-to-ra git! Ok?

size ilk mesajımda yapmanız gerekeni yazdım doktora gideceksiniz buradan cesaretle olmaz o iş.
geriyede diğer yazdıklarınızı sorgulamak kalıyor kusura bakmayın artık.

Kastığın için olmuyor. Bebek yağı tavsiye ederim. Ön sevişmeyi de uzun tutun keyfini çıkar acıyacak hissini kafandan çıkar. Acı yok
Bebek yağı petrol türevi bir madde. Vajinada işi yok. Mantar gibi pek çok hastalığa sebep olur. Vajinaya uygun kayganlaştırıcılar var. Bunlar önerilmeli ve bunlar kullanılmalı.

Size ne deyin geçin yahu. Yakanıza mı yapışacaklar "nasıl bize ne" diyerek?
Sorsan çok namuslu toplumuz, seks meks çok ayıp şeyler ama bir kadınla bir erkek bir deftere imza atınca cinsel hayatları kamu malı mı oluyor nedir saçma saçma işler.

Bizim komşu vardı oğlunu evlendirdi düğün davetlileri değildi sadece büyükler kaldı
Amca dayı enişte yenge teyze hala

Gerdek gecesi o gece çarşafı sofre bezi gibi serip carsafa para atıyorlarmış adetleri böyleymiş

Buna Bakınca dama serilmesi daha iyi tobe yarabbi

Adetleriniz batsın valla insan utanır ya yüzyüze bakılıyor bu nasıl ıgrenclik

Nerede varmış bu adet ya denk gelirsek uzak duralım ahsjajsjs

Sorsak bu insanlardan daha edeplisi, namuslusu da yoktur.

Romanlarda da var ya. Videoları düşüp duruyor sosyal medyaya. Kayınvalide çarşafı alıp göbek atıyor. Sonra onu görünür bir yere asıyorlar falan. Bakın oğlumuz bakire bir kızla sevişti diye hava mı atıyorlar nedir?

Özgecim bizim wifi ile vajinismus tedavi etmek gibi yeteneklerimiz yok, elimizde sihirli değnek de yok dokunup hastalığını iyileştirelim. Bu bir hastalık ve doktora gidip tedavi olacaksın. Bu kadar basit... Ha gitmezsen o 20 gün 20 ay olur, evliliğin berbat bir hal alır, kocanla aran bozulur falan filan. Doktora gideceksin, o tedaviyi olacaksın. Bitti.

Bizim kültürümüzde öyle kusak, carsaf ve müjde olaylari ayip sayildigi icin yok. O yüzden sizin yasadiginiz baski hissini bilmiyorum. Lakin: Illaha müjde verilecekse (kimse söyleniyor) ya ikiniz beraber "özelimiz tek bizi ilgilendirir" diyeceksiniz (sahsen onu yapardim), yada yalandan "oldu da bitti masallah" edasiyla yalandan müjdeyi vereceksiniz. Bu üstünüzden psikolojik olarak o yükü alir. Sizin adiniza üzüldüm. Cevrenin cahilligi sizin ilk haftalarinizi bu kadar negatif etkiledigi icin. Insallah en kisa zamanda bir cözüm bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…