Bi jinekologa gorunun oncelikle durumunuz hakkinda fiziksel bi engek var mi ogrenirsiniz yoksa da gerekli yonlendirmeyi yapar doktorunuz, vajinismus ihtimali de olabilir bizzat yasadigim icin biliyorum benziyor yasadiklarimiz korku endise titreme terleme... Bu knuda doktorla gorustukten sonra napacaginiza karar verirsiniz insaAllah kisa zamanda sorununuz cozulur.Benim çevreye anlatacak biseyim yok sadece etkileniyorum o esnada insan psikolojikmen kasılıyor başka türlü yatak odasındaki olayı anlatacak değilim oldu bitti şeklinde de cevap verecek değilim ama 20 günden beri yapmadığımız için ister istemez ınsan etkileniyor yoksa namus benim zar benim özel benim ben benim. Bugün hesap vereceğim de bir Allah'mdır.
Benim çevreye anlatacak biseyim yok sadece etkileniyorum o esnada insan psikolojikmen kasılıyor başka türlü yatak odasındaki olayı anlatacak değilim oldu bitti şeklinde de cevap verecek değilim ama 20 günden beri yapmadığımız için ister istemez ınsan etkileniyor yoksa namus benim zar benim özel benim ben benim. Bugün hesap vereceğim de bir Allah'mdır.
Evin damına kanlı çarşaf asmaları bekleniyor herhalde ahsjjsjsO ne ya millete evet seviştik diyip tebrikleşiyor musunuz
Hanımefendi bakın.Çevreyi alip şööyle kenara sakince birakiyoruz simdi.Ben vajinusmus olmadigim halde 6 ay sekssiz kaldım.Evlenmeden önce libidom ayyuka cıkmıstı oysaBenim çevreye anlatacak biseyim yok sadece etkileniyorum o esnada insan psikolojikmen kasılıyor başka türlü yatak odasındaki olayı anlatacak değilim oldu bitti şeklinde de cevap verecek değilim ama 20 günden beri yapmadığımız için ister istemez ınsan etkileniyor yoksa namus benim zar benim özel benim ben benim. Bugün hesap vereceğim de bir Allah'mdır.
Madem bu olayı bu kadar kafaya takıyorsunuz, ufak bi kesik atın bir yerinize kan işini halledin.Ben yanlışı doğruyu ayırt edecek yaşı geçtim bundan şüphen olmasın ama bazı konularda bu yetersiz oluyor. Benim şuan ki durumum sadece ilişkiye girmekte zorlanmam ve benim gibi böyle şeyler yaşayan var mı öğrenmek istemem. Bide buna ek olarak çevre son 15 gündür benden bunun haberini istiyor ister bu çevreye cahil diyin ister azgın diyin ister ebepsiz diyin ben yine de onların etkisine giriyorum çünkü o çevre benim ve eşimin ortak çevresi her türlü etkiliyor insanı
Ahh ben daha sana laf anlatmıyorum kaldı ki o çevreye anlataym. Benim aslında ikinize de laf anlatma çabam yok ki benim bunları yazma nedenim mental olarak hem cinslerimden cesaret almaktı. Ama olay yaşıma ve acizliğime geliyor. Kaç yaşında olursak olalım bazen insan şaşırabiliyor bilemiye biliyor ve yapamayabiliyor bunların tam zıtları yardımcı olsa her şeyi halloacak ama nerde27 yaşındasınız size ne benim sevişmemden diyemiyor birde etkisinde mi kalıyorsunuz cidden?
Etkilenmeye gerek yok eşinizde sizde açıklama yapmak zorunda değilsiniz.Ne yani açık açık bu gecede olmadı mı??? diye soracak kadar mahreminizin içindeler mi???Benim çevreye anlatacak biseyim yok sadece etkileniyorum o esnada insan psikolojikmen kasılıyor başka türlü yatak odasındaki olayı anlatacak değilim oldu bitti şeklinde de cevap verecek değilim ama 20 günden beri yapmadığımız için ister istemez ınsan etkileiyor yoksa namus benim zar benim özel benim ben benim. Bugün hesap vereceğim de bir Allah'mdır.
Huuu Özgeeeee!Ahh ben daha sana laf anlatmıyorum kaldı ki o çevreye anlataym. Benim aslında ikinize de laf anlatma çabam yok ki benim bunları yazma nedenim mental olarak hem cinslerimden cesaret almaktı. Ama olay yaşıma ve acizliğime geliyor. Kaç yaşında olursak olalım bazen insan şaşırabiliyor bilemiye biliyor ve yapamayabiliyor bunların tam zıtları yardımcı olsa her şeyi halloacak ama nerde
Motor yağı aramaya gitti
Ahh ben daha sana laf anlatmıyorum kaldı ki o çevreye anlataym. Benim aslında ikinize de laf anlatma çabam yok ki benim bunları yazma nedenim mental olarak hem cinslerimden cesaret almaktı. Ama olay yaşıma ve acizliğime geliyor. Kaç yaşında olursak olalım bazen insan şaşırabiliyor bilemiye biliyor ve yapamayabiliyor bunların tam zıtları yardımcı olsa her şeyi halloacak ama nerde
Bebek yağı petrol türevi bir madde. Vajinada işi yok. Mantar gibi pek çok hastalığa sebep olur. Vajinaya uygun kayganlaştırıcılar var. Bunlar önerilmeli ve bunlar kullanılmalı.Kastığın için olmuyor. Bebek yağı tavsiye ederim. Ön sevişmeyi de uzun tutun keyfini çıkar acıyacak hissini kafandan çıkar. Acı yok
Benim çevreye anlatacak biseyim yok sadece etkileniyorum o esnada insan psikolojikmen kasılıyor başka türlü yatak odasındaki olayı anlatacak değilim oldu bitti şeklinde de cevap verecek değilim ama 20 günden beri yapmadığımız için ister istemez ınsan etkileniyor yoksa namus benim zar benim özel benim ben benim. Bugün hesap vereceğim de bir Allah'mdır.
Nerede varmış bu adet ya denk gelirsek uzak duralım ahsjajsjsBizim komşu vardı oğlunu evlendirdi düğün davetlileri değildi sadece büyükler kaldı
Amca dayı enişte yenge teyze hala
Gerdek gecesi o gece çarşafı sofre bezi gibi serip carsafa para atıyorlarmış adetleri böyleymiş
Buna Bakınca dama serilmesi daha iyi tobe yarabbi
Adetleriniz batsın valla insan utanır ya yüzyüze bakılıyor bu nasıl ıgrenclik
Sorsak bu insanlardan daha edeplisi, namuslusu da yoktur.Bizim komşu vardı oğlunu evlendirdi düğün davetlileri değildi sadece büyükler kaldı
Gerdek gecesi o gece çarşafı sofre bezi gibi serip carsafa para atıyorlarmış adetleri böyleymiş
Romanlarda da var ya. Videoları düşüp duruyor sosyal medyaya. Kayınvalide çarşafı alıp göbek atıyor.Bizim komşu vardı oğlunu evlendirdi düğün davetlileri değildi sadece büyükler kaldı
Özgecim bizim wifi ile vajinismus tedavi etmek gibi yeteneklerimiz yok, elimizde sihirli değnek de yok dokunup hastalığını iyileştirelim. Bu bir hastalık ve doktora gidip tedavi olacaksın. Bu kadar basit... Ha gitmezsen o 20 gün 20 ay olur, evliliğin berbat bir hal alır, kocanla aran bozulur falan filan. Doktora gideceksin, o tedaviyi olacaksın. Bitti.Ahh ben daha sana laf anlatmıyorum kaldı ki o çevreye anlataym. Benim aslında ikinize de laf anlatma çabam yok ki benim bunları yazma nedenim mental olarak hem cinslerimden cesaret almaktı. Ama olay yaşıma ve acizliğime geliyor. Kaç yaşında olursak olalım bazen insan şaşırabiliyor bilemiye biliyor ve yapamayabiliyor bunların tam zıtları yardımcı olsa her şeyi halloacak ama nerde
Uzak durmak olmaz müjdeli haber herkesin hakkı hem para alcaksın alla allaNerede varmış bu adet ya denk gelirsek uzak duralım ahsjajsjs