İlk gece korkusu

Kanama hemen ilişki esnasında olmayabilir. Genelde yarım saat sonrası oluyormuş. Ayağa kalkınca geliyormuş.
Valla benim gayet iliski esnasinda oldu hatta battık çıktık
Kadindan ayaga kalktiginda gelebilir ama mesela esinizin kendisinde de kan gorme beklentisi olabilir. Bu sekilde yalan dolanla cozemezsiniz bir şeyleri

Böyle pişman olup tırım tırım çözüm yolu arayacak kişiler baştan böyle şeylere girmeyecek. Sonra ne yapsam ne etsem. Madem öyle en başta tutun kendinizi.

Her bakire olandan da kan gelmiyor. Benim olmadı mesala, eşim de neden gelmedi demedi. Gelmeyebilir de çünkü.

Açıkcası ben evlenmeden önce ilişki yaşamadım ne aile yapım ne de benim fkirlerim böyle bir rahatlıkta da değil.Fakat bakire olmama rağmen kanamam olmadı.Eşim kanaman oldumu diye de sormadı ima bile etmedi ki fikir yapımız belli olmasına rağmen sorduğunuz soru garip geldi bana.Yoktan yere sıkıntı çıkarmayın bence.Zaten yaptıysanız yaptınız.Yok peçeteye kan sürmek fln hangi devirde yaşıyoruz komik gerçekten

Sizi ilk ilişkide kan gelmedi diye doktora götürecek zihniyete adamla evlenmeyin. Bu zihniyet bakın biz kadınları ne durumlara düşürüyor, yapmayın. Tam ilişki yaşamadıysanız kızlık zarınız bozulmamıştır. Hem istatistiksel olarak kızlık zarların %30u esnek yapıda oluyormuş, %50sinde ise ilk ilişkide kanama olmayabiliyormuş. Yani kan bekaret göstergesi değildir. Siz durumunuzu öğrenip rahatlamak için kendiniz bir doktora gidin. Büyük ihtimalle zarınızın bozulmadığını söyleyecektir. Hem bir şey soracağım: eski erkek arkadaşınızla tam ilişki olup olmadığını hatırlamadığınızı söylüyorsunuz, bence olsaydı hatırlardınız ama hadi o zaman bozulduysa ve sizin zarınız da kanayan cinstense o zaman kan görürdünüz bir yerlerde.

Teşekkür ederim

Kızlık kan rengi ile normal kan rengi aynı olmaz..bilen bilir.yani kandırmanız zor ve bir o kadar da itici ..siz önce doktora gidin baktırın sonuca göre bir değerlendirme yaparsınız
Eşiniz olacak kişiyi kandırmaya çalışmanız ileride daha vahim sonuçlar doğurabilir..
Dürüst olmanızı tavsiye ederim

Bir seyi yapiyorsaniz hakki ile yapin yada yapmayin Allah askina!
Surtunup, ellesip falan fistan sonra da zarim duruyor mudur?
Yahu zari dusunen zihniyetteysen bunlari yapma???
Zar umrunda degilse hakkini vererek yap ve kendini sorgulama???
Bu kadar basit!

Ben
de korkuyorum ya sonrasında birsey oldu mu?

Ben
de korkuyorum ya sonrasında birsey oldu mu?
Olmuş. İlk gece kan gelmedi diye gecenin köründe kızı götürüp babasının evine bırakmış kocası. Sonra boşanma davası falan. E haklı sebep tabi ilk gece kan gelmemesi davada ilk celsede boşanmışlar. Ama kız o ilk ve tek sevişmede hamile kalmış, bak sen şu allahın işine. Ama adam çocuk benden diildir demiş. Şimdi dava açmışlar dna testi yapılacak bebeğe. Bebek benim çıkarsa velayetini ben alırım demiş adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…