- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi ahbirbilsem
Kanama hemen ilişki esnasında olmayabilir. Genelde yarım saat sonrası oluyormuş. Ayağa kalkınca geliyormuş.Yalniz eger kanama olursa adamin penisine de bulasiyor. Peceteyle adama da mi süreceksiniz kanı?
Valla benim gayet iliski esnasinda oldu hatta battık çıktıkKanama hemen ilişki esnasında olmayabilir. Genelde yarım saat sonrası oluyormuş. Ayağa kalkınca geliyormuş.
Böyle pişman olup tırım tırım çözüm yolu arayacak kişiler baştan böyle şeylere girmeyecek. Sonra ne yapsam ne etsem. Madem öyle en başta tutun kendinizi.Sorun şu ki tam olarak yaşadığım bir şey olduğunu düşünmüyorum ayrıca haklısınız ben de sizin gibi düşünüyorum fakat aile yapım buna elverişli değil ne yazık ki, o yüzden çözüm yolları aramaya çalışıyorum. Siz de eleştirmek yerine yardımcı olsanız çok sevinirim. Olmuyorsanız da Teşekkürler
Açıkcası ben evlenmeden önce ilişki yaşamadım ne aile yapım ne de benim fkirlerim böyle bir rahatlıkta da değil.Fakat bakire olmama rağmen kanamam olmadı.Eşim kanaman oldumu diye de sormadı ima bile etmedi ki fikir yapımız belli olmasına rağmen sorduğunuz soru garip geldi bana.Yoktan yere sıkıntı çıkarmayın bence.Zaten yaptıysanız yaptınız.Yok peçeteye kan sürmek fln hangi devirde yaşıyoruz komik gerçektenSorun şu ki tam olarak yaşadığım bir şey olduğunu düşünmüyorum ayrıca haklısınız ben de sizin gibi düşünüyorum fakat aile yapım buna elverişli değil ne yazık ki, o yüzden çözüm yolları aramaya çalışıyorum. Siz de eleştirmek yerine yardımcı olsanız çok sevinirim. Olmuyorsanız da Teşekkürler
Sizi ilk ilişkide kan gelmedi diye doktora götürecek zihniyete adamla evlenmeyin. Bu zihniyet bakın biz kadınları ne durumlara düşürüyor, yapmayın. Tam ilişki yaşamadıysanız kızlık zarınız bozulmamıştır. Hem istatistiksel olarak kızlık zarların %30u esnek yapıda oluyormuş, %50sinde ise ilk ilişkide kanama olmayabiliyormuş. Yani kan bekaret göstergesi değildir. Siz durumunuzu öğrenip rahatlamak için kendiniz bir doktora gidin. Büyük ihtimalle zarınızın bozulmadığını söyleyecektir. Hem bir şey soracağım: eski erkek arkadaşınızla tam ilişki olup olmadığını hatırlamadığınızı söylüyorsunuz, bence olsaydı hatırlardınız ama hadi o zaman bozulduysa ve sizin zarınız da kanayan cinstense o zaman kan görürdünüz bir yerlerde.Açıkçası biraz geride dediği direkt girişinde değildir diye düşünüyorum, yani ben hatırlamıyorum tam olarak ama vajinama tam bir giriş olmadı, bazı insanlar tam giriş olsa bile hemen kan gelmediğini ertesi gün geldiğini bile söylüyor, çok okudum forumları.. psikolojim acayip bozuk çok pişmanım keşke hiç böyle bir şey olmasaydı, ama dedikleriniz az da olsa içimi rahatlattı, çok teşekkür ederim
En kötü ihtimalle doktora gidelim derse ilk geceden sonra, doktor da tam bir girişin yeni olduğunu ona söyleyecektir heralde..
Teşekkür ederimSizi ilk ilişkide kan gelmedi diye doktora götürecek zihniyete adamla evlenmeyin. Bu zihniyet bakın biz kadınları ne durumlara düşürüyor, yapmayın. Tam ilişki yaşamadıysanız kızlık zarınız bozulmamıştır. Hem istatistiksel olarak kızlık zarların %30u esnek yapıda oluyormuş, %50sinde ise ilk ilişkide kanama olmayabiliyormuş. Yani kan bekaret göstergesi değildir. Siz durumunuzu öğrenip rahatlamak için kendiniz bir doktora gidin. Büyük ihtimalle zarınızın bozulmadığını söyleyecektir. Hem bir şey soracağım: eski erkek arkadaşınızla tam ilişki olup olmadığını hatırlamadığınızı söylüyorsunuz, bence olsaydı hatırlardınız ama hadi o zaman bozulduysa ve sizin zarınız da kanayan cinstense o zaman kan görürdünüz bir yerlerde.
bakire değilsiniz siz derse bana o zaman dünya başıma yıkılır, o zaman ilk gece ne yaparım bilmiyorum
Benİlk gecede kanama olmazsa diye çok korkuyorum, tuvalete gidip peçeteye başka bir yerden kan bulaştırıp bi iki damla eşime göstersem inanır mı? ( bakireyim ama doktorum zarın biraz geride demişti ve sonrasında sürtünme ile ilişkim oldu iki kere, sonrasında çok pişman oldum o kişiyle ayrıldık, o tam bir ilişkiye girmediğimizi merak etmemem gerektiğini söyledi durdu ama ben yine de korkuyorum) siz ilk gece ne yaptınız?
Olmuş. İlk gece kan gelmedi diye gecenin köründe kızı götürüp babasının evine bırakmış kocası. Sonra boşanma davası falan. E haklı sebep tabi ilk gece kan gelmemesi davada ilk celsede boşanmışlar. Ama kız o ilk ve tek sevişmede hamile kalmış, bak sen şu allahın işine. Ama adam çocuk benden diildir demiş. Şimdi dava açmışlar dna testi yapılacak bebeğe. Bebek benim çıkarsa velayetini ben alırım demiş adam.Ben
de korkuyorum ya sonrasında birsey oldu mu?