- 5 Temmuz 2021
- 17
- -7
- 31
-
- Konu Sahibi ahbirbilsem
Ya zarınız gerideymiş neden kan damlatayim diyorsunuz ki herkeste kanama olacak diye bir kaide yok stres yapmayın.İlk gecede kanama olmazsa diye çok korkuyorum, tuvalete gidip peçeteye başka bir yerden kan bulaştırıp bi iki damla eşime göstersem inanır mı? ( bakireyim ama doktorum zarın biraz geride demişti ve sonrasında sürtünme ile ilişkim oldu iki kere, sonrasında çok pişman oldum o kişiyle ayrıldık, o tam bir ilişkiye girmediğimizi merak etmemem gerektiğini söyledi durdu ama ben yine de korkuyorum) siz ilk gece ne yaptınız?
Sürtünme ile ilişkiden önce gitmiştim ama doktora, sonrasında korkuma gidemedim. Bi kere çok alkollüydüm. Ama eski erkek arkadaşıma çok güveniyorum. Onun sabah dediğine göre ben istememişim bir şey yapmamışız, senin düşündüğün şey olmadı dedi bana, çok kafama takılıyor, aynadan bakmaya çalıştım bir şey de anlamıyorum için içimi yiyor resmenYa zarınız gerideymiş neden kan damlatayim diyorsunuz ki herkeste kanama olacak diye bir kaide yok stres yapmayın.
Evlenmeden önce kontrole gidin doktora zarim geride demişti bir doktor aci olur mu gibisinden muayeneye geldim deseniz enazindan içiniz rahat ederdi.Sürtünme ile ilişkiden önce gitmiştim ama doktora, sonrasında korkuma gidemedim. Bi kere çok alkollüydüm. Ama eski erkek arkadaşıma çok güveniyorum. Onun sabah dediğine göre ben istememişim bir şey yapmamışız, senin düşündüğün şey olmadı dedi bana, çok kafama takılıyor, aynadan bakmaya çalıştım bir şey de anlamıyorum için içimi yiyor resmen
bakire değilsiniz siz derse bana o zaman dünya başıma yıkılır, o zaman ilk gece ne yaparım bilmiyorumEvlenmeden önce kontrole gidin doktora zarim geride demişti bir doktor aci olur mu gibisinden muayeneye geldim deseniz enazindan içiniz rahat ederdi.
Dügün ne zaman?Muayene olsanız iciniz rahatlar öncesinde..bakire değilsiniz siz derse bana o zaman dünya başıma yıkılır, o zaman ilk gece ne yaparım bilmiyorum
Düğüne bir ay var, hayır o öyle şeyleri takmam diyen biri ama sorun benim kafamda ben tam bir ilişki yaşamadığımı düşünüyorum, ama dediğim gibi tam olarak da hatırlamıyorum o yüzden doktora gitmeye korkuyorum da çok pişmanım bilmiyorum ne yapacağımı, o da takmam diyor böyle şeyleri ama kan gelmezse takabilir bence sonuçta erkek milleti sonra bana söylenir diye düşünüyorum, ilk gece tuvaltte peçeteye başka bir yerimden yaradan kan bulaştırsam diye düşündüm o zaman anlaşılmaz kan gelmese bile değil miDügün ne zaman?Muayene olsanız iciniz rahatlar öncesinde..
Bir de size bekaretiniz ile dünyanızı basiniza yiktiracakk bir adamdan uzak durun derim.
Sorun şu ki tam olarak yaşadığım bir şey olduğunu düşünmüyorum ayrıca haklısınız ben de sizin gibi düşünüyorum fakat aile yapım buna elverişli değil ne yazık ki, o yüzden çözüm yolları aramaya çalışıyorum. Siz de eleştirmek yerine yardımcı olsanız çok sevinirim. Olmuyorsanız da TeşekkürlerOff yıl 2021 hala şöyle konular var, hastane ve doktor uzayda değil. 10 dakikada randevunuzu alıp gidebiliyorsunuz. Doktor bakire değilseniz derse siz de bakire olmamış olursunuz. Sizi bakire değilsiniz diye kabul etmeyecek adam zaten etmesin de. Biraz kendinize saygınız olsun ya. Bunun konuşulması bile çok çirkin de artık bizim ülkemizde zihinler tamamiyle bakire ve bakire olmamaktan oluştuğu için yadırgasam da anlıyorum.
Bu durumun onu rahatsız edeceğini düşünüyorsanız söylersiniz bakire değilim diye, en azından evlendikten sonra kafanıza falan kakmaz olur da sonradan öğrenirse. Ayrıca bir insanı kandırmak da benim gözümde aldatmakla eşdeğerdir.
Madem yaşadınız bir şeyler arkasında durun. Sonuçlarına kabul edin. Lahanaya gelince kıtır kıtır, sapına gelince meeee.
Sorun şu ki tam olarak yaşadığım bir şey olduğunu düşünmüyorum ayrıca haklısınız ben de sizin gibi düşünüyorum fakat aile yapım buna elverişli değil ne yazık ki, o yüzden çözüm yolları aramaya çalışıyorum. Siz de eleştirmek yerine yardımcı olsanız çok sevinirim. Olmuyorsanız da Teşekkürler
Anlasilmaz diye düsünüyorum..Yani takan sizsiniz durumu anladigim kadariyla anlasilsa da siz anlamzliga vurun;dDüğüne bir ay var, hayır o öyle şeyleri takmam diyen biri ama sorun benim kafamda ben tam bir ilişki yaşamadığımı düşünüyorum, ama dediğim gibi tam olarak da hatırlamıyorum o yüzden doktora gitmeye korkuyorum da çok pişmanım bilmiyorum ne yapacağımı, o da takmam diyor böyle şeyleri ama kan gelmezse takabilir bence sonuçta erkek milleti sonra bana söylenir diye düşünüyorum, ilk gece tuvaltte peçeteye başka bir yerimden yaradan kan bulaştırsam diye düşündüm o zaman anlaşılmaz kan gelmese bile değil mi
Enzindan ona göre hareket edersin böyle daha cok strese gireceksin nolacak nasil olacak kan gelip gelmeyecek mi diye.bakire değilsiniz siz derse bana o zaman dünya başıma yıkılır, o zaman ilk gece ne yaparım bilmiyorum
Sorun şu ki tam olarak yaşadığım bir şey olduğunu düşünmüyorum ayrıca haklısınız ben de sizin gibi düşünüyorum fakat aile yapım buna elverişli değil ne yazık ki, o yüzden çözüm yolları aramaya çalışıyorum. Siz de eleştirmek yerine yardımcı olsanız çok sevinirim. Olmuyorsanız da Teşekkürler
Açıkçası biraz geride dediği direkt girişinde değildir diye düşünüyorum, yani ben hatırlamıyorum tam olarak ama vajinama tam bir giriş olmadı, bazı insanlar tam giriş olsa bile hemen kan gelmediğini ertesi gün geldiğini bile söylüyor, çok okudum forumları.. psikolojim acayip bozuk çok pişmanım keşke hiç böyle bir şey olmasaydı, ama dedikleriniz az da olsa içimi rahatlattı, çok teşekkür ederimİlk gece zarı geçtiğimizi farketmemize rağmen kanamam olmadı, hatta yatak batmasın diye beyaz bir çarşaf setmiştik pembelik bile yoktu çarşafta, ikimiz de çok şaşırdık. Zar geride bile olsa penisin ulaşıp geçemeyeceği kadar geride değildir, ayrıca kan şart değil, orada işinizi zorlaştıran bir engel olduğunu eşiniz de siz de hissediyorsunuz, eşinizin bunu hissetmesi yeterli, kan diye bir ispata gerek yok yani, bence siz bir kadın doğum uzmanına gidip evlenmenize az kaldığını, korktuğunuzu ve zarın durumunu merak ettiğinizi söyleyin. Sürtünmeyle zar bozulmaz, o konuda endişeniz olmasın.
Nişanlınızla da ilk geceyi konuşun, bazı insanlarda kanamanın çok olduğunu bazılarındaysa hiç olmadığını bu yüzden endişeli olduğunuzu söyleyin. Eğer siz bir yerden bir peçeteye kan sürmeye falan kalkarsanız ve eşiniz bunu farkederse bakire bile olsanız suçlu duruma düşersiniz. Böyle bir yola kesinlikle başvurmayın.
İşte bu kadar, az sakin ol ya, kanama olmayınca biz de şaşırdık ama o engeli aştığını ikimiz de hissettik daha ne olacak, güvenmeyen doktora buyursun. Güven kendineAçıkçası biraz geride dediği direkt girişinde değildir diye düşünüyorum, yani ben hatırlamıyorum tam olarak ama vajinama tam bir giriş olmadı, bazı insanlar tam giriş olsa bile hemen kan gelmediğini ertesi gün geldiğini bile söylüyor, çok okudum forumları.. psikolojim acayip bozuk çok pişmanım keşke hiç böyle bir şey olmasaydı, ama dedikleriniz az da olsa içimi rahatlattı, çok teşekkür ederim
En kötü ihtimalle doktora gidelim derse ilk geceden sonra, doktor da tam bir girişin yeni olduğunu ona söyleyecektir heralde..
Çok teşekkür ederimİşte bu kadar, az sakin ol ya, kanama olmayınca biz de şaşırdık ama o engeli aştığını ikimiz de hissettik daha ne olacak, güvenmeyen doktora buyursun. Güven kendine