İlk gece korkusu

ahbirbilsem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2021
17
-7
31
İlk gecede kanama olmazsa diye çok korkuyorum, tuvalete gidip peçeteye başka bir yerden kan bulaştırıp bi iki damla eşime göstersem inanır mı? ( bakireyim ama doktorum zarın biraz geride demişti ve sonrasında sürtünme ile ilişkim oldu iki kere, sonrasında çok pişman oldum o kişiyle ayrıldık, o tam bir ilişkiye girmediğimizi merak etmemem gerektiğini söyledi durdu ama ben yine de korkuyorum) siz ilk gece ne yaptınız?

Ya zarınız gerideymiş neden kan damlatayim diyorsunuz ki herkeste kanama olacak diye bir kaide yok stres yapmayın.

Ya zarınız gerideymiş neden kan damlatayim diyorsunuz ki herkeste kanama olacak diye bir kaide yok stres yapmayın.
Sürtünme ile ilişkiden önce gitmiştim ama doktora, sonrasında korkuma gidemedim. Bi kere çok alkollüydüm. Ama eski erkek arkadaşıma çok güveniyorum. Onun sabah dediğine göre ben istememişim bir şey yapmamışız, senin düşündüğün şey olmadı dedi bana, çok kafama takılıyor, aynadan bakmaya çalıştım bir şey de anlamıyorum için içimi yiyor resmen

Evlenmeden önce kontrole gidin doktora zarim geride demişti bir doktor aci olur mu gibisinden muayeneye geldim deseniz enazindan içiniz rahat ederdi.

bakire değilsiniz siz derse bana o zaman dünya başıma yıkılır, o zaman ilk gece ne yaparım bilmiyorum
Dügün ne zaman?Muayene olsanız iciniz rahatlar öncesinde..
Bir de size bekaretiniz ile dünyanızı basiniza yiktiracakk bir adamdan uzak durun derim.

Dügün ne zaman?Muayene olsanız iciniz rahatlar öncesinde..
Bir de size bekaretiniz ile dünyanızı basiniza yiktiracakk bir adamdan uzak durun derim.
Düğüne bir ay var, hayır o öyle şeyleri takmam diyen biri ama sorun benim kafamda ben tam bir ilişki yaşamadığımı düşünüyorum, ama dediğim gibi tam olarak da hatırlamıyorum o yüzden doktora gitmeye korkuyorum da çok pişmanım bilmiyorum ne yapacağımı, o da takmam diyor böyle şeyleri ama kan gelmezse takabilir bence sonuçta erkek milleti sonra bana söylenir diye düşünüyorum, ilk gece tuvaltte peçeteye başka bir yerimden yaradan kan bulaştırsam diye düşündüm o zaman anlaşılmaz kan gelmese bile değil mi

Off yıl 2021 hala şöyle konular var, hastane ve doktor uzayda değil. 10 dakikada randevunuzu alıp gidebiliyorsunuz. Doktor bakire değilseniz derse siz de bakire olmamış olursunuz. Sizi bakire değilsiniz diye kabul etmeyecek adam zaten etmesin de. Biraz kendinize saygınız olsun ya. Bunun konuşulması bile çok çirkin de artık bizim ülkemizde zihinler tamamiyle bakire ve bakire olmamaktan oluştuğu için yadırgasam da anlıyorum.

Bu durumun onu rahatsız edeceğini düşünüyorsanız söylersiniz bakire değilim diye, en azından evlendikten sonra kafanıza falan kakmaz olur da sonradan öğrenirse. Ayrıca bir insanı kandırmak da benim gözümde aldatmakla eşdeğerdir. Yok peçeteye kan süreyim falan, ne çirkin şeyler ya. Tam bir ortadoğu bataklığı offf...

Madem yaşadınız bir şeyler arkasında durun. Sonuçlarına kabul edin. Lahanaya gelince kıtır kıtır, sapına gelince meeee.

Sorun şu ki tam olarak yaşadığım bir şey olduğunu düşünmüyorum ayrıca haklısınız ben de sizin gibi düşünüyorum fakat aile yapım buna elverişli değil ne yazık ki, o yüzden çözüm yolları aramaya çalışıyorum. Siz de eleştirmek yerine yardımcı olsanız çok sevinirim. Olmuyorsanız da Teşekkürler

Yoo ben yardımcı oluyorum zaten. Yardımdan anladığınız şey, kolunuzu kesip peçeteye damlatıp eşinize bakire olduğunuzu ispat edin dememi beklemekse bu yardımcı olmak değil karşındaki insanı kandırmak, aldatmaktır. Ha gidip aldatmışsınız ha şu dediğinizi yapmışsınız. Arasında en ufak fark yok hatta sizin yaptığınız şey aldatmaktan bile daha kötü olabilir.

Anlasilmaz diye düsünüyorum..Yani takan sizsiniz durumu anladigim kadariyla anlasilsa da siz anlamzliga vurun;d
Diyelimki bakire degilsiniz damat bey zaten takmam demis farketse bile susar ?
Güzel zamanlari dügün eglence vs bu karamsar düsüncelerle yok peceteye kan sürsem kataküllisiyle gecirmeyin bence.

Bakireyim demene rağmen kocan sana hayır değilsin bak kan gelmedi mi diyecek? Ben de evlenirken bakireydim ama ilk gece kan gelmedi. İçerde kan pıhtılaşmış tuvalete gidince kurumuş kan geldi ama eşim bakmadı bile kan geldi mi gelmedi mi diye.

Birçok kişinin ilk ilişkide kanı gelmez. Bazısının içerde pıhtılaşır, bazısı ilk ilişkide çok zevk alır da gelmez (evet ilk ilişkide çok keyif alınca da gelmiyormuş, dr. Banu çiftçiyi izlemeni tavsiye ederim.) Bu oldukça yaygındır. Senin sözüne inanmayıp olay çıkaracak bir kocan varsa hayatta başarılar.

Sürtünmeyle ilişkiye girilince bekaretin gideceğini düşünmek de baya abes ona söyleyecek bir şey bile bulamıyorum

Kızlık zarı biraz geride ne anlama gelir kızlar, bu konuda bir fikriniz var mı? İki sene önce doktora gittiğimde senin kızlık zarın biraz geride demişti(bakirelere tampon kullanabilir mi diye sormuştum, o da çok dikkat edip kullanabilirsin zarım biraz geride demişti, ama önermiyorum demişti)

Bakire değilseniz de bu insan kandırmak olmuyor mu? Gidip peçeteye başka yerden iki damla kan arkasında duramayacağınız, sorumlulugunu alamayacagınız seylerı ya yasamayın yada açıkça söyleyin karsınızdaki kişiyi kandırmayın

Aile yapınızla cinsel ilişkinizin ne alakası var anlayamadım? Siz eşinizle cinsellik yaşayacaksınız ve bir bireysiniz ailenizin böyle konulara karışmaya hakkı yok.Ben de evlendiğimde bakireydim ancak vajinismus tedavisi gördüğümden dolayı kanamam olmadı ve eşim sorun etmedi.Bence siz eşiniz olacak kişiyi düşünün güveniyor mu size bence mesele bu.

İlk gece zarı geçtiğimizi farketmemize rağmen kanamam olmadı, hatta yatak batmasın diye beyaz bir çarşaf setmiştik pembelik bile yoktu çarşafta, ikimiz de çok şaşırdık. Zar geride bile olsa penisin ulaşıp geçemeyeceği kadar geride değildir, ayrıca kan şart değil, orada işinizi zorlaştıran bir engel olduğunu eşiniz de siz de hissediyorsunuz, eşinizin bunu hissetmesi yeterli, kan diye bir ispata gerek yok yani, bence siz bir kadın doğum uzmanına gidip evlenmenize az kaldığını, korktuğunuzu ve zarın durumunu merak ettiğinizi söyleyin. Sürtünmeyle zar bozulmaz, o konuda endişeniz olmasın.

Nişanlınızla da ilk geceyi konuşun, bazı insanlarda kanamanın çok olduğunu bazılarındaysa hiç olmadığını bu yüzden endişeli olduğunuzu söyleyin. Eğer siz bir yerden bir peçeteye kan sürmeye falan kalkarsanız ve eşiniz bunu farkederse bakire bile olsanız suçlu duruma düşersiniz. Böyle bir yola kesinlikle başvurmayın.

Açıkçası biraz geride dediği direkt girişinde değildir diye düşünüyorum, yani ben hatırlamıyorum tam olarak ama vajinama tam bir giriş olmadı, bazı insanlar tam giriş olsa bile hemen kan gelmediğini ertesi gün geldiğini bile söylüyor, çok okudum forumları.. psikolojim acayip bozuk çok pişmanım keşke hiç böyle bir şey olmasaydı, ama dedikleriniz az da olsa içimi rahatlattı, çok teşekkür ederim
En kötü ihtimalle doktora gidelim derse ilk geceden sonra, doktor da tam bir girişin yeni olduğunu ona söyleyecektir heralde..

İşte bu kadar, az sakin ol ya, kanama olmayınca biz de şaşırdık ama o engeli aştığını ikimiz de hissettik daha ne olacak, güvenmeyen doktora buyursun. Güven kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…