• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece korkusu:( Nolur yardım edinnnnnnnnn

gercekten insanların gözünde öyle büyütmüşler ki bunu yani tabi ilk etapta bilmedigimiz için çok korkuyoruz ama korkulacak hiç bişey yok :) kendini kasma sakin ol tabi esin de cok sert davranmazsa hiç bişey yok ertesi gün hersey günlk gülistanlık :1:

gercekten
insanların gözünde öyle büyütmüşler ki bunu yani tabi ilk etapta
bilmedigimiz için çok korkuyoruz ama korkulacak hiç bişey yok :) kendini
kasma sakin ol tabi esin de cok sert davranmazsa hiç bişey yok ertesi
gün hersey günlk gülistanlık :1:

bencede oyle korkulacak bısey yok :)

canım doğru söylüyorsun değil mi? inanamıyorum bi türlü içim soğumuyor:( keşke erkek olsaydım:( hep çok ağrır diyorlar çevremde

banada öyle demişlerde allahtan esim cok anlayıslıydı ben o kadar korkup kasılımısım ki bana da neler söylediler yok kac gğn sancın olurmus yok kanaman kaç gün durmazmıs yok ilk anda cok acı cekermişsin hepsi uydurma bunların bana göre sabah uyandıgımda hiç bi yerimde en ufak bi agrı sancı olmadıgının garantisini verebilrim tabi ama kendini kasma sıkma rahat bırak gerisi gelir :1:

ayy bende agustos ta evleniyorumm ! Doktorum bana zarin ortalama acili olacak, kanamali olacak demisti.

ben de bu korkudan 20 gün yapamadım ..
her gün günde kaç kere adama namaz kıldırıyordum tamam şimdi yapıcaz hazırım diye :)
adam kıldığı namazlardan cennetlik olmuştur :)
20.günün sonunda çok ağlıyordum artık ,çok kötü hissediyordum kendimi.
sonra ağlarken uzandım ve bi anda oldu bitti ,bir baktım kan akıyor ..
hani kabız olur da ıkınırsınızya öyle birşeydi ,sonra bıraktık zaten ,bi kaç gün beklemek lazım ,orası kendine gelmesi için.
sonra zaten dedimki bunca işkence bunun içinmiymiş .
hiç korkmayın anlatılanlar da sadece şehir efsanesi ..bana da ne hikayeler anlatmışlardı ,şimdi o anlatanlara ne kızıyorum .

Ya ben çok cekiniyorum ilk defa çıplak olucaksınız eşinizin yanında ben rahat edemem herhalde çok utanırım belki ayıp olcak ama bacaklarımı bile açamam :(

Aynen öyle canım ama gel gör ki zaman yaklaştıkça bende yusuflanmalarda başlıyorr :)) herkes diyor ki kendi vücudunu beğenmediğini hissettirme eşine kendini Beğen diyor ama ben bunu nasıl yapıcam bilmiyorummm

Aynen öyle canım ama gel gör ki zaman yaklaştıkça bende yusuflanmalarda başlıyorr :)) herkes diyor ki kendi vücudunu beğenmediğini hissettirme eşine kendini Beğen diyor ama ben bunu nasıl yapıcam bilmiyorummm

bende katılıyormm o düşünceye...seni öyle beğenmişş adamm..sende önce kendini beğenmelisin..gerisi gelirrr

Back