- Konu Sahibi melekpamukipek
İnşallahhh teşekkürlerrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkudan ölüyorum nolur yardım edin uyuyamıyorum yemek yiyorum hep aklımda utancımdan kimseye diyemiyorum da ve nasıl korunuyorsunuz doğum kontrol hapları?????? çok ağrımaz değil mi
benmde 140 gün sonra düğünüm var biz ilk 2 gün evde olcaz sonra balayı ama aynı bendede şimdiden korku var, ufak tefek şeyler yaşabiliyoruz ama o ilk geceyi düşündükçe bi kötü oluyorum vallasonuçç ewde olmadı canım acıdı zorlamadık..hem çok üzüldüm hem zamanımız yoktu.balayında oldu yeterince gevşemek lazım..sabır lazım hızlı olmuyo onu anladım
Canım 5 ay önce evlendim benim de çok korkularım vardı hatta ilk gece o salak korku yüzünden mahvettim o geceyi istifra ettim ağladım falan eşimi de korkutmuş oldum sağolsun eşim anlayışlıydı, yorgunduk falan bir de oteldeydik yattık uyuduk ertesi gün kendi evimizde eşimin beni rahatlatarak gevşeterek motive etmesiyle oldu ve inan ben bunun için mi korktum diyeceksin. Benden sana tavsiye rahat ol, kasma en ufak bir acı bile yok kendinş kasmadığın sürece, akışına bırak... gerisi geliyor zaten sonra. Bir de olumsuz şey söyleyenlere kulaklarını tıka. Rahat ol ve kasma tek şey bu....benmde 140 gün sonra düğünüm var biz ilk 2 gün evde olcaz sonra balayı ama aynı bendede şimdiden korku var, ufak tefek şeyler yaşabiliyoruz ama o ilk geceyi düşündükçe bi kötü oluyorum valla
İstifra ettim falan derken yanlış anlaşılmasın o gün bişey yiyememiştim pasta da aç karnına dokunmuştu reflüm yüzünden ondan yani...Canım 5 ay önce evlendim benim de çok korkularım vardı hatta ilk gece o salak korku yüzünden mahvettim o geceyi istifra ettim ağladım falan eşimi de korkutmuş oldum sağolsun eşim anlayışlıydı, yorgunduk falan bir de oteldeydik yattık uyuduk ertesi gün kendi evimizde eşimin beni rahatlatarak gevşeterek motive etmesiyle oldu ve inan ben bunun için mi korktum diyeceksin. Benden sana tavsiye rahat ol, kasma en ufak bir acı bile yok kendinş kasmadığın sürece, akışına bırak... gerisi geliyor zaten sonra. Bir de olumsuz şey söyleyenlere kulaklarını tıka. Rahat ol ve kasma tek şey bu....
Canım 5 ay önce evlendim benim de çok korkularım vardı hatta ilk gece o salak korku yüzünden mahvettim o geceyi istifra ettim ağladım falan eşimi de korkutmuş oldum sağolsun eşim anlayışlıydı, yorgunduk falan bir de oteldeydik yattık uyuduk ertesi gün kendi evimizde eşimin beni rahatlatarak gevşeterek motive etmesiyle oldu ve inan ben bunun için mi korktum diyeceksin. Benden sana tavsiye rahat ol, kasma en ufak bir acı bile yok kendinş kasmadığın sürece, akışına bırak... gerisi geliyor zaten sonra. Bir de olumsuz şey söyleyenlere kulaklarını tıka. Rahat ol ve kasma tek şey bu....
Mrb ben 1 haftalik evliyim fakat biz hala iliskiye giremedik. Istemsiz kasiliyorum itiyorum esimi ve vajina girisinde 3cm girdikten sonra cok aci hissediyorum siz nasil kendinizi kasmadan durabiliyorsunuz banada yardimci olun lütfendünyanın en güzel ve tarifsiz duygusu , o yüzden anın tadını çıkarın , kızlar sakın kasmayın kendinizi
Kendimi kasmamak icin ne yapmam lazim? Benimde esim anlayisli ama ben artik uzuluyorum 1 haftadir yapamadik. Oraya degdigi an kasiyorum bacaklarimi kapatmaya calisiyorum ilerleyemiyoruz. Iliskiye girmeden once baya islanma oluyor ama tam baslayacakken korkup itiyorum ve kuruyorum hemen inanilmaz bi aci hissediyorum agliyorumCanım 5 ay önce evlendim benim de çok korkularım vardı hatta ilk gece o salak korku yüzünden mahvettim o geceyi istifra ettim ağladım falan eşimi de korkutmuş oldum sağolsun eşim anlayışlıydı, yorgunduk falan bir de oteldeydik yattık uyuduk ertesi gün kendi evimizde eşimin beni rahatlatarak gevşeterek motive etmesiyle oldu ve inan ben bunun için mi korktum diyeceksin. Benden sana tavsiye rahat ol, kasma en ufak bir acı bile yok kendinş kasmadığın sürece, akışına bırak... gerisi geliyor zaten sonra. Bir de olumsuz şey söyleyenlere kulaklarını tıka. Rahat ol ve kasma tek şey bu....
Kremlerde yakiyor. Durex aldim ben cinsellik icin kullanilan kayganlastirici o da yakiyorİlk gece korkanların çoğu bir ay sonra, hani bir şey oldu mu demeye başlar. Demek ki hiç korkmaya gerek yok :) Ben bir ay sonra krem aldım sonra bir iki kullanayım derken, baktım daha bir şey yok :)
Kremlerde yakiyor. Durex aldim ben cinsellik icin kullanilan kayganlastirici o da yakiyor
kızlar bu doğru mu cidden birkaç kez daha okudum. ilk kez ilişkiye girdikten sonra yani kızlık bozulduktan sonra ilişkiye devam edilmemeli. 2-3 gün beklenip sonra ilişkiye girilmeli diye.ben de bu korkudan 20 gün yapamadım ..
her gün günde kaç kere adama namaz kıldırıyordum tamam şimdi yapıcaz hazırım diye :)
adam kıldığı namazlardan cennetlik olmuştur :)
20.günün sonunda çok ağlıyordum artık ,çok kötü hissediyordum kendimi.
sonra ağlarken uzandım ve bi anda oldu bitti ,bir baktım kan akıyor ..
hani kabız olur da ıkınırsınızya öyle birşeydi ,sonra bıraktık zaten ,bi kaç gün beklemek lazım ,orası kendine gelmesi için.
sonra zaten dedimki bunca işkence bunun içinmiymiş .
hiç korkmayın anlatılanlar da sadece şehir efsanesi ..bana da ne hikayeler anlatmışlardı ,şimdi o anlatanlara ne kızıyorum .
Aynen canim oranin iyilesip acimamasi kanamamasi icin. Bende 12 gunluk evliyim hala tik yok :) pns basiyla iyi anlasiyoruz ama gerisinden nefrt ediyorum aciya dayanamiyorumkızlar bu doğru mu cidden birkaç kez daha okudum. ilk kez ilişkiye girdikten sonra yani kızlık bozulduktan sonra ilişkiye devam edilmemeli. 2-3 gün beklenip sonra ilişkiye girilmeli diye.
Kafam karştı ????
Seni korkutmak istemem herkesin vucudu yapisi farklidir ama 12 gunluk evliyim hala agridan acidan yapamadik. O isin boyle aci verici oldugunu bilseydim evlenmezdim bile dedim esimi cok seviyorum ama olmuyor bi turlu. Denemedigimiz bi uyusturucu krem kaldi ama umudumu kaybetmeye basliyorum insallah boyle sorun yasamazsinbenmde 140 gün sonra düğünüm var biz ilk 2 gün evde olcaz sonra balayı ama aynı bendede şimdiden korku var, ufak tefek şeyler yaşabiliyoruz ama o ilk geceyi düşündükçe bi kötü oluyorum valla
Peki sonra nasil kasmadan durabildin ? Bende pns basi girdikten sonrasinda ilerleyince aci oluyor agri oluyor dayanamiyorumİstifra ettim falan derken yanlış anlaşılmasın o gün bişey yiyememiştim pasta da aç karnına dokunmuştu reflüm yüzünden ondan yani...