Merhaba kızlar.. Dün akşam da açtığım konu ama eksik bilgi vermişim... 11 Ekim ilk evlilik yıldönümümüz ne yapabilirim ne alabilirim özel bişey olsun istiyorum fikir verir misiniz?
Not: kaynanamla beraber yaşıyorum o yüzden ev olmaz
Diğer not maddiyat çok sıkıntı eşim çalışmıyor benim maaşım 850 lira yani otel ya da tatile gidebilseydim gecikmiş balayı olarak koşa koşa giderdim içimde oturan bişey bu zaten...
Şimdi bunlara göre küçük sürpriz ve hediyeler bekliyorum sizdenyaratıcı olduğunuzu biliyorum
evlilikle alakalı Bi durum yok kpss kesinleşince ya atanır burdan gideriz ya da eşim işe girecek kiraya çıkacaz ayrı eveÖnceki konularınızda çocuk yapmaya çalıştığınız filan yazıyor. Kaynana dışarıda kalmanıza izin vermiyormuş. Bence sizin şu durimda evliliği gözden geçirmeniz lazım. Hiç normal bir durum değil çünkü.
Ben sizi rahatsız etmem odamda otururum der de sürekli gelecek bişey lazım mı diye. Eskiden kapıyı çalmadan içeriye yatak odama bile giriyordu diye kavga ediyordum şu an Allah var çalıyor Bi tık yapıp dalıyor içeriHer insan aynı şeyden hoşlanmaz aslında
Bende önceden kv ile beraberdim şimdi alt üst oturuyoruz. Ama böyle özel günlerde kayın valideme plandan bahsedince kendisi derdi ben kardeşime gideyim görümceme gideyim baş başa kalın diye. Demiyorsa bile siz kibar bi dille rica edin birine çay içmeye gitsin sizde güzel bir sofra hazırlayın. Küçük de bir hediye alıp kutlayın maalesef her şey ateş pahası anlattığınıza göre en kolayı bu olacak gibi
İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara bence siz söyleyerek şansınız deneyinBen sizi rahatsız etmem odamda otururum der de sürekli gelecek bişey lazım mı diye. Eskiden kapıyı çalmadan içeriye yatak odama bile giriyordu diye kavga ediyordum şu an Allah var çalıyor Bi tık yapıp dalıyor içeri
Evimizde TV malesef yok kaynanam da çıkmaz Bi yere düğün gecesi bile evdeydi sabaha kadar bizimle oturdu ilk kahvaltı ilk akşam yemeği hep dibimdeydiKaynanayı 1 gece için başka yere görümcene eltine belki rica et gitsin bir zahmet evi mumlara süsle güzel bir yemek bir slaythazırla tvye bağlanıyorsa telin aç hediye olarak 1 cüzdan içinde kendi resmin klasik ama güzel gece olur
Gitmez ki düğün gecesi bile dibimdeydi sabaha kadar ama denicemİsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara bence siz söyleyerek şansınız deneyin
Allah sabır versinGitmez ki düğün gecesi bile dibimdeydi sabaha kadar ama denicem
Evimizde TV malesef yok kaynanam da çıkmaz Bi yere düğün gecesi bile evdeydi sabaha kadar bizimle oturdu ilk kahvaltı ilk akşam yemeği hep dibimdeydi
AminAllah sabır versin
İnşAllah atanır da hayatımız değişir. Aslında TV koltuk takımı falan vardı kaynanamla kavga edince alabildiğini kendi bölmesine aldı koltuklar için de yeri yoktu diye boş inşaata çıkardı zaten böyle olunca düğünden bana kalan 2 çeyrek 2. El koltuk takımına gitti ama pollyannacılık oynamakta fayda var Bi yere kadarEsiniz ne diyor bu duruma? Cok kotu ya uzuldum halinize. Bu durumda siz bence ayri eve falan cikamazsiniz gibi geliyor bana.
içimde kaldı herşey zatenBoyle seyleri okuyunca bana bir sinir geliyor... benim kaynanam iyidir ama dugun gecesi gelin bizde kalın diye ağlamıştıbizde otele para verdik olmaz oyle sey diyip gitmemistik
İnşAllah atanır da hayatımız değişir. Aslında TV koltuk takımı falan vardı kaynanamla kavga edince alabildiğini kendi bölmesine aldı koltuklar için de yeri yoktu diye boş inşaata çıkardı zaten böyle olunca düğünden bana kalan 2 çeyrek 2. El koltuk takımına gitti ama pollyannacılık oynamakta fayda var Bi yere kadar
Esiniz yorum yapiyormu konusuyormusnuz bu konuyla ilgiliiçimde kaldı herşey zaten
Eşim kpss ye hazırlanıyor eğer atanırsa gittiğimiz yerde bende sınavlara hazırlanacam.. Burda ne iş olursa olsun en fazla 1000 lira veriliyor küçük yer.. Benim işime gelince sigortam yemek kendilerinden aldığım para Bi şekilde götürüyor bizi ki atanırsa sağlıkçı olarak güzel Bi hayatımız olacak ne kazansak kendi mutluluğumuz için.. Bi süre çalıştı ama kaynanamla yaşamak zorunda olduğumuz için cepte bişey kalmıyordu.. Nasıl evliliğe gelecek olursak biz birbirimizi seviyorduk ailem mafdiyatları kötü olduğu için istemedi ve babam beni alın size hediyem olsun diyerek bu aieve bıraktı kendi istedikleri zengin damat adaylarıyla evlenmeyi kabul etmiyordum çünkü... Bütün mahallenin gözleri önünde dövmeye çalıştı yerden yere kaçtım insanların arkasına saklandım dedikodu sevenler çıplak ayakla izlemeye geldiler eee burası küçük yer çocuk kıza bişey yaptı diyenleri geç hamile bu kız diyenler bile oldu adım çıktı Bi kere evlendik mecburBu nasi evlilik ben anlamadim yaşlariniz kaç? Koca işsiz senin maaşin az. Ev yok eşya yok. Siz 3 kisilik iliski yasiyorsunuz sen kocan kv. Bu evlilik degil yani. Ben boyle olsam kocami ise sokar kendim calisir bir an once ayri eve cikip duzenimi kurmak isterdim. Kv ile onlarin geliriyle yasamayin.siginti gibi olursunuz. Onlarin kazandigini nasil yiyorsunuz. Sagliginiz yerindeyken calismamak neden? neden baskasinin kurallari ve evinde yasiyorsunuz kendi hayatinizi isteklerini yapmak varken.
Bakin benim esimin geliri iyiken ben su an 4 aylik bebegimi birakip ise basladim.insanin parasini kazanmasi kendi kararlarini vermesi ozgur olmasi kadar iyi birsey yok. Sizin yatak odaniza dalan bi kadinla gencliginiz gececek sonra geriye donup ah vah edeceksiniz.
Eşim bu sınav geçsin eğer atanırsam içinde kalan her şeyi yapacam ilk iş olarak diyor.. Tatile gidip balayı da yapacaz düğünde alınan takıları da alacam diyor o da üzülüyor çünkü hayallerimi biliyordu hatta beraber hayal kuruyorduk evlenince neler yapıp nerelere gezecepimizi konuşuyorduk üzülüyor bende belli etmemeye çalışıyorum ne yapalım Allah sonumuzu hayır etsinEsiniz yorum yapiyormu konusuyormusnuz bu konuyla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?