- 2 Ocak 2021
- 8
- 4
- 1
- Konu Sahibi esma010101
-
Yani nişanlımı kandırdığım ortaya çıkar mı diyosunuz?Üniversite döneminde erkek arkadaşımla beraber oldum ve kanamam olmadı benim ilk deneyimimdi o boşalana kadar sürdürdü yinede kanama olmadı ilk ve sondu bitirdi ilişkiyi. Aradan 8 yıl geçti nişanlıyım şimdi biyonik bakiremiyim??kanama niye olmadı ve nişanlım anlar mı biriyle ilişkiye girdiğimi sadece bir kere oldu
Merak ettiğim o değil kanamanın niye olmadığı zaten ilk ilişkimde ve ciddiydik bitirme nedenide kanamanın olmamasıYani nişanlımı kandırdığım ortaya çıkar mı diyosunuz?
BiyolojikBiyonik mi bakire
Bir kere olduğu için genişleme olmuşmudurBen de 4 aydır evliyim hala kanama yok ilk kez eşimle birlikte oldum bende ilkin biraz kafayı taktım araştırdım herkeste kanama olacak diye bir şey yok diyor tüm uzmanlar.
Biyolojik mi bakireBiyolojik
8 yıldır ilişkiye girmemişsiniz, ilk günkü gibi duruyordur.Bir kere olduğu için genişleme olmuşmudur
Hiç sanmam ben regl olunca bile tekrar daralıyor resmen.Bir kere olduğu için genişleme olmuşmudur
İçim rahatladı resmenHiç sanmam ben regl olunca bile tekrar daralıyor resmen.
canım seni özleyeciğim biliyorsunHer yerde bı duyar kasacak biri çıkıyor neymiş nişanlısını kandırdığı ortaya çıkacak mı diye mi soruyormusmus .
Yahu size ne
Çok dürüst çok muslumansaniz siz yatıp kalkıp namaz kılın kalp kırmayın dedikodu yapmayın hor görmeyin aşağılamayin madem. Aaaaa .
Size ne ister doğru söyler ister saklar .toplum ataerkil toplum sonuçta .
Benim anlamadığım kanama olmadı anlaşılır mı dr gitsem bakire olmadığım sonuçta kanama olmadı o zaman yol yakınken yüzüğü atmakHerkes de kanama olacak diye bir kural yok. 8 yıl geçti, kanama olmadı, sadece 1 kez oldu diye de bakire olmuyorsunuz. Nişanlınız geri kafalı değilse kanama olayını takmaz zaten ama en güzeli dürüst olmaktır yine de sizin bileceğiniz işAyrıca vajina doğum yapacak kadar esnekliği sahiptir, ilişkiyle genişleme olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?