İlk deneyimde niye kanama olmadı

esma010101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
8
4
1
Üniversite döneminde erkek arkadaşımla beraber oldum ve kanamam olmadı benim ilk deneyimimdi o boşalana kadar sürdürdü yinede kanama olmadı ilk ve sondu bitirdi ilişkiyi. Aradan 8 yıl geçti nişanlıyım şimdi biyonik bakiremiyim??kanama niye olmadı ve nişanlım anlar mı biriyle ilişkiye girdiğimi sadece bir kere oldu

Yani nişanlımı kandırdığım ortaya çıkar mı diyosunuz?

Her yerde bı duyar kasacak biri çıkıyor neymiş nişanlısını kandırdığı ortaya çıkacak mı diye mi soruyormusmus .

Yahu size ne
Çok dürüst çok muslumansaniz siz yatıp kalkıp namaz kılın kalp kırmayın dedikodu yapmayın hor görmeyin aşağılamayin madem. Aaaaa .

Size ne ister doğru söyler ister saklar .toplum ataerkil toplum sonuçta .

Herkes de kanama olacak diye bir kural yok. 8 yıl geçti, kanama olmadı, sadece 1 kez oldu diye de bakire olmuyorsunuz. Nişanlınız geri kafalı değilse kanama olayını takmaz zaten ama en güzeli dürüst olmaktır yine de sizin bileceğiniz iş Ayrıca vajina doğum yapacak kadar esnekliği sahiptir, ilişkiyle genişleme olmaz.

canım seni özleyeciğim biliyorsun

Benim anlamadığım kanama olmadı anlaşılır mı dr gitsem bakire olmadığım sonuçta kanama olmadı o zaman yol yakınken yüzüğü atmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…