• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk deneyimde niye kanama olmadı

esma010101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
8
4
1
Üniversite döneminde erkek arkadaşımla beraber oldum ve kanamam olmadı benim ilk deneyimimdi o boşalana kadar sürdürdü yinede kanama olmadı ilk ve sondu bitirdi ilişkiyi. Aradan 8 yıl geçti nişanlıyım şimdi biyonik bakiremiyim??kanama niye olmadı ve nişanlım anlar mı biriyle ilişkiye girdiğimi sadece bir kere oldu

Benim anlamadığım kanama olmadı anlaşılır mı dr gitsem bakire olmadığım sonuçta kanama olmadı o zaman yol yakınken yüzüğü atmak
Tabiki doktor baktığında anlar. Bakirelik dediğiniz şey alt tarafı bir zarın yırtılmasıdır ve bunun için vajina içine 2-3 cm girilmesi bile yeterli olabilir. Yani dediğiniz gibi tam birleşme olduysa Kanama olması şart değil. Yüzüğü atmak yerine nişanlınıza her şeyi anlatmak daha mantıklı değil mi? Belki de bu durumu sorun etmeyecek.

Tabiki doktor baktığında anlar. Bakirelik dediğiniz şey alt tarafı bir zarın yırtılmasıdır ve bunun için vajina içine 2-3 cm girilmesi bile yeterli olabilir. Yani dediğiniz gibi tam birleşme olduysa Kanama olması şart değil. Yüzüğü atmak yerine nişanlınıza her şeyi anlatmak daha mantıklı değil mi? Belki de bu durumu sorun etmeyecek.
Daha lafı bitirmeden bitirir ilişkiyi

Back
X