- 18 Ağustos 2023
- 231
- 80
- 13
- Konu Sahibi tupbebekis
Selam kızlar ilk denemede hamile kalanlar tavsiyeler neler nasıl süreç geçirdiniz probleminiz nelerdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim yaşım 27Selam cnm ben ilk denemede hamile kaldım çok şükürşimdi 5 aylık hamileyim..Aslında bu iş biraz şans işi yaş faktorüde önemli tabi..Hakkında hayırlısı olsun içini rahat tut inş güzel sonuçlar alırsın
![]()
Siz nerede yaptırdınız sağlıkla kucağınıza alın inşallah rabbim bana da isteyen herkeslere nasip etsin dua edin lütfenbenim de ilk denememde pozitif sonucum geldi, şimdi 4 ayımız bitti, hem şans hem de doktor çok önemli, çünkü transfer gününü doğru belirlemesi lazım, bazen embriyo çok kaliteli de olsa transfer günü 1 gün bile yanlış seçilse tutmuyor
Hangi sorunla gitmiştiniz acabaSelam cnm ben ilk denemede hamile kaldım çok şükürşimdi 5 aylık hamileyim..Aslında bu iş biraz şans işi yaş faktorüde önemli tabi..Hakkında hayırlısı olsun içini rahat tut inş güzel sonuçlar alırsın
![]()
Siz hangi sebeple gitmiştinizbenim de ilk denememde pozitif sonucum geldi, şimdi 4 ayımız bitti, hem şans hem de doktor çok önemli, çünkü transfer gününü doğru belirlemesi lazım, bazen embriyo çok kaliteli de olsa transfer günü 1 gün bile yanlış seçilse tutmuyor
eşimde sperm hareket sorunu vardıSiz hangi sebeple gitmiştiniz
Evet bizim de öyle bizim de ilk deneme rabbim bize de nasip etsin kaç embryo oldu sizin kaçıncı gün hemen transfer oldu mueşimde sperm hareket sorunu vardı
benim yaşım 34 , evleneli 9 ay olmuştu biz beklemek istemedik, 19 yumurta toplandı 9u 5.güne ulaştı, ilk deneme olduğu için tek embriyo koydular, opudan sonra 2.adetim bitince transfer yapıldı, doktor transfer gününü ayarladı allah razı olsun çok iyi bir doktor kendisi, sonra transfer oldum, transferden sonra hiç bir şeyi yasaklamadı sadece tek kritik nokta ağır kaldırmamak, 4.gün işe başladım 12.gün pozitif sonuç aldım, inşallah size de nasip olurEvet bizim de öyle bizim de ilk deneme rabbim bize de nasip etsin kaç embryo oldu sizin kaçıncı gün hemen transfer oldu mu
Yaa maşallah sizin 9 embryo çok iyi şimdi olmasa bile elde embryo var yine denenirdi bizim tek bir şansımız var yalnız ca bir tane var elimiz debenim yaşım 34 , evleneli 9 ay olmuştu biz beklemek istemedik, 19 yumurta toplandı 9u 5.güne ulaştı, ilk deneme olduğu için tek embriyo koydular, opudan sonra 2.adetim bitince transfer yapıldı, doktor transfer gününü ayarladı allah razı olsun çok iyi bir doktor kendisi, sonra transfer oldum, transferden sonra hiç bir şeyi yasaklamadı sadece tek kritik nokta ağır kaldırmamak, 4.gün işe başladım 12.gün pozitif sonuç aldım, inşallah size de nasip olur
nasipte varsa tek yumurta ile de olur, içinizi ferah tutunYaa maşallah sizin 9 embryo çok iyi şimdi olmasa bile elde embryo var yine denenirdi bizim tek bir şansımız var yalnız ca bir tane var elimiz de![]()
Evet rabbim büyük dua edin lütfen siz hamilesiniznasipte varsa tek yumurta ile de olur, içinizi ferah tutun
Merhaba :) bende varıımm eşimde sperm azlığı vardı ilk denemedi pozitifi gördüm 3 aylıkta hamileyim :)Selam kızlar ilk denemede hamile kalanlar tavsiyeler neler nasıl süreç geçirdiniz probleminiz nelerdi
Ya çok güzel bir haber bize de nasip olsun inşallah çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba :) bende varıımm eşimde sperm azlığı vardı ilk denemedi pozitifi gördüm 3 aylıkta hamileyim :)
Bende pko vardı eşimdede varikoselHangi sorunla gitmiştiniz acaba
Ay ne güzel bir haber çok seviniyorum böyle duydukça bizim de ilk denememiz rabbim bize de nasip etsin inşallah isteyen burda kü arkadaşlarımızın hepsine versinMerhaba :) bende varıımm eşimde sperm azlığı vardı ilk denemedi pozitifi gördüm 3 aylıkta hamileyim :)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende düşünüyorum hareket azlığı var eşimin hangi doktora gittiniz ?benim yaşım 34 , evleneli 9 ay olmuştu biz beklemek istemedik, 19 yumurta toplandı 9u 5.güne ulaştı, ilk deneme olduğu için tek embriyo koydular, opudan sonra 2.adetim bitince transfer yapıldı, doktor transfer gününü ayarladı allah razı olsun çok iyi bir doktor kendisi, sonra transfer oldum, transferden sonra hiç bir şeyi yasaklamadı sadece tek kritik nokta ağır kaldırmamak, 4.gün işe başladım 12.gün pozitif sonuç aldım, inşallah size de nasip olur
amin, ben beylikdüzü medicanada selman beye gittim, gerçekten çok iyi bir doktor, şehir dışından gidip geldim iyi olduğunu bildiğim içinAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende düşünüyorum hareket azlığı var eşimin hangi doktora gittiniz ?