- 3 Ocak 2024
- 169
- 129
- 23
- 28
- Konu Sahibi zzzeyzeyyy
Kızlar benim de ilk denemeydi kürtaj sonrası kanama geldi ama çok değil kahverengi şekilde 1 hafta falan devam etti smdi adetimi bekliyorum 2 3 gün geçti adet olunca gel dedi doktorum bna
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum da öle dedi bakalım inşallah rahimde sorun çıkmaz28 Ekimde boş gebelikten kürtaj oldum, aralık sonunda denemeye gittim doktorum yumurta boyutlarını dengesiz olduğunu 1 ay daha beklememi tavsiye etti, bi ilaç verdi, vitaminler vs. Ocak sonu adetim ile tekrar OPU için sürece başladım şubat başı yumurtalar toplandı, 8 Nisanda transfer oldum. Sizin eğern dondurulmuşunuz varsa 2 adet sonrası transfere uygun olursunuz bence
Test yaptın mı canımDoktorum da öle dedi bakalım inşallah rahimde sorun çıkmaz
Çok çok geçmiş olsun canım mutlaka kromozom analizi eşli şekilde ve kan pıltılaşmasına yatkınlığın var mı baktır. Ben 8 ay ara verdim yeni transferimi oldum. Aksilikler oldu doktor bh tahlilleri istedi histeroskopi yaptı uzadı sürecim yani.merhabalar kızlar martın 18inde kürtaj oldum ilk tüp bebek denememdi. Ama adet olmadım daha gelicek yakındır. Kürtaj olup bdhaki denemesi ne zman yaptırdınız ?
Maalesef doktorlar gerek duymuyor ama bence embriyoyu herkesin göndermesi gerekiyor istisnasız bnm de 9.haftada kalbi durdu 8.haftada gitmiştim hiçbir sorun yoktu çok geçmiş olsun 3.adetimle transfer hazırlığına başlıycam bu ayın sonunda inşallah ben de kalan embriyomu gönderdim sağlıklı geldi çok şükürBenim geçmedi canım çünkü doktor şuan için gerek duymadı. Hem patoloji de de sorun çıkmadı
Neden bh tahlilleri yaptırdın bide histeroskobi bide canımÇok çok geçmiş olsun canım mutlaka kromozom analizi eşli şekilde ve kan pıltılaşmasına yatkınlığın var mı baktır. Ben 8 ay ara verdim yeni transferimi oldum. Aksilikler oldu doktor bh tahlilleri istedi histeroskopi yaptı uzadı sürecim yani.
Blmiyorjm ne yapacağımı adetim gelsin de bi inşallahMaalesef doktorlar gerek duymuyor ama bence embriyoyu herkesin göndermesi gerekiyor istisnasız bnm de 9.haftada kalbi durdu 8.haftada gitmiştim hiçbir sorun yoktu çok geçmiş olsun 3.adetimle transfer hazırlığına başlıycam bu ayın sonunda inşallah ben de kalan embriyomu gönderdim sağlıklı geldi çok şükür
Embriyolarınızı genetiğe göndermenizi tavsiye ederim Bir daha aynı şeyleri yaşamamak dileğiyle Allah yardımcınız olsunBlmiyorjm ne yapacağımı adetim gelsin de bi inşallah
Doktorum istedi kalbi durduğu içinNeden bh tahlilleri yaptırdın bide histeroskobi bide canım
Benim istemedi ki ya neden acabaDoktorum istedi kalbi durduğu için
Emriyolarım genetiğe gönderirsem emriyoların kaliteleri düşüyor mu ?Embriyolarınızı genetiğe göndermenizi tavsiye ederim Bir daha aynı şeyleri yaşamamak dileğiyle Allah yardımcınız olsun![]()
Bilmem kiBenim istemedi ki ya neden acaba
Embriyo kaliteliyse genelde bi şey olmuyor zaten kalitesi çok düşükse genetik önermiyorlar bnmkinde embriyolog %99hiçbir şey olmaz demişti çok şükür bozulma olmadı biyopsi alınıp genetiğe gitti tekrar dondurulduEmriyolarım genetiğe gönderirsem emriyoların kaliteleri düşüyor mu ?
Anladım canım sen şuan hangi durumdasınEmbriyo kaliteliyse genelde bi şey olmuyor zaten kalitesi çok düşükse genetik önermiyorlar bnmkinde embriyolog %99hiçbir şey olmaz demişti çok şükür bozulma olmadı biyopsi alınıp genetiğe gitti tekrar donduruldu
Ben transfer hazırlığı için adeti bekliyorum muhtemelen 28-29unda olurum mayısın ortası gibi de transferim olur Allah’ın izniyle yine haber veririm inşallahAnladım canım sen şuan hangi durumdasın