• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk dememede tüp bebek hamile kalanlar

Selam cnm ben ilk denemede hamile kaldım çok şükür🙏şimdi 5 aylık hamileyim..Aslında bu iş biraz şans işi yaş faktorüde önemli tabi..Hakkında hayırlısı olsun içini rahat tut inş güzel sonuçlar alırsın🥰🙏

benim de ilk denememde pozitif sonucum geldi, şimdi 4 ayımız bitti, hem şans hem de doktor çok önemli, çünkü transfer gününü doğru belirlemesi lazım, bazen embriyo çok kaliteli de olsa transfer günü 1 gün bile yanlış seçilse tutmuyor

benim de ilk denememde pozitif sonucum geldi, şimdi 4 ayımız bitti, hem şans hem de doktor çok önemli, çünkü transfer gününü doğru belirlemesi lazım, bazen embriyo çok kaliteli de olsa transfer günü 1 gün bile yanlış seçilse tutmuyor
Siz nerede yaptırdınız sağlıkla kucağınıza alın inşallah rabbim bana da isteyen herkeslere nasip etsin dua edin lütfen 🤲🏻

Siz hangi sebeple gitmiştiniz

Evet bizim de öyle bizim de ilk deneme rabbim bize de nasip etsin kaç embryo oldu sizin kaçıncı gün hemen transfer oldu mu
benim yaşım 34 , evleneli 9 ay olmuştu biz beklemek istemedik, 19 yumurta toplandı 9u 5.güne ulaştı, ilk deneme olduğu için tek embriyo koydular, opudan sonra 2.adetim bitince transfer yapıldı, doktor transfer gününü ayarladı allah razı olsun çok iyi bir doktor kendisi, sonra transfer oldum, transferden sonra hiç bir şeyi yasaklamadı sadece tek kritik nokta ağır kaldırmamak, 4.gün işe başladım 12.gün pozitif sonuç aldım, inşallah size de nasip olur

benim yaşım 34 , evleneli 9 ay olmuştu biz beklemek istemedik, 19 yumurta toplandı 9u 5.güne ulaştı, ilk deneme olduğu için tek embriyo koydular, opudan sonra 2.adetim bitince transfer yapıldı, doktor transfer gününü ayarladı allah razı olsun çok iyi bir doktor kendisi, sonra transfer oldum, transferden sonra hiç bir şeyi yasaklamadı sadece tek kritik nokta ağır kaldırmamak, 4.gün işe başladım 12.gün pozitif sonuç aldım, inşallah size de nasip olur
Yaa maşallah sizin 9 embryo çok iyi şimdi olmasa bile elde embryo var yine denenirdi bizim tek bir şansımız var yalnız ca bir tane var elimiz de 😢

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende düşünüyorum hareket azlığı var eşimin hangi doktora gittiniz ?

Back
X