ilk defa yaşıyorum

Okurken yoruldum ya.
Nasıl yaşadınız ne kadar hızlısınız.
Evlenmeye karar vermek bu kadar kolay mı?

Benim kocam ilk bulusmamizda evlenme teklifi etmisti )))
Benım eşimde ilk buluşmamızda bana cıddı olduğunu soylemıstı. Oncesınde araştırmıştır eşin senı.
Bunlarınkı tamamen ınternet ortamı. Karşı tarafın hoş karşılanmayacak fotoları var. Bı ayrıl bı barıs derken 1 ay ıcınde evlılık teklıfı. Bana cok ters.

Biraz yalama olmuş ilişki ayrık barış vs...
Adam her istedğinde barışmışsın çantada keklik misali...

Bu kadar hız iyi değil 6 haftada aşkta olabilir sevgi de vs... Ama kendinden bu kadar ödün verilmez VERME...

Yapman gereken bitirmek adam fiziksel etkilenmiyorum demiş boşta kalmamak için gelmiş.
Ama bitireceğini sanmıyorum barışırsın

Bacım bence sen hayatında yeni bir şeyler olsun istemişsin, hayatına yeni biri girsin istemişsin eyvallah ama bence sen kendini kandırıyorsun bu nedenle. Bir insana 6 haftada aşık olup o insanla evlenme kararı alman mümkün değil. İkinizde yaşça kendi kararlarınızı verebilirsiniz tabi ama bana kalırsa sen bu adamı kafandan sil. Sanki kendini bu adamı sevmeye şartlamış gibisin. Daha yaşın çok genç önüne ne insanlar çıkacak kimbililr.kendine yazık etme.

Okuduğumdan sonuç olarak anladığım: İnstagrama pavyondaki kızlarla çekilmiş fotoğraf attı küstük, kaldırdı,bizimkini koydu barıştık.
Niye ciddiye alamadım bilemiyorum çok mu hızlı,çok mu dramatize ,ne biliyim

kesinlikle bitirin.adamin ne mal oldugu belli degil canim simdi boyle dengesiz ise evlendiginde bakalim nelerini gorursun .allah korusun. kendine yazik etme sakin. insanlar 5 yil 7 yil 9 yil flort ettik evlenince degisti diyebiliyorken sen nasil bir aya sigdirdin..

Fiziğini beğenmiyorum ne demek ya inanmıyorum bu adamla ne işin var yuh yaaa

böyle git gel akıllı biriyle sakın ola yuvanı kurma, o yuva bir kere kurulacak ve her anlamda emin olduğun biriyle olması gerekiyor. sizi beğenmiyormuş. bunu duyduktan sonra nasıl barışabildiniz ki* kesinlikle bu yorumları ciddiye alıp derhal yollarını ayırın, temeliniz sağlam değil evlilik nasıl yürüsün. belliki evlenmiş olmak için evlenecek sizinle. sizide mutsuz edecek. öyle ki cevre baskısından kaynaklı hayat düzeni isteyip evliliğe başvuran erkekler var. kızlarda beni çok sevdi evlenmek istiyor diye inanıyor.. sonrası mutsuz evlılıkler..

Swni seviyorum özledim demişsiniz . Ee daha neden barışöalımıyım diyorsunız. İlk ayrılığınız sarfettiği sözlerden ve yaptığı fotoğraf olayından sonra tek mesajıyla geri dönmeniz bile hataydı bence. Hayatla ve insanlarla dalga geçen bir tip belli ki. İlk olayda kendini belli etmiş bir adam var karşınızda. Sizinle dalga geçiyor gibime geldi. Pişman olacağınız kararlar vermeyin. Aşka inanan bir insan olarak ben bunu diyorum.

Böyle gel git akilli biri
''ben sıkıldim bosanalim''der bilesin.
Fragmani görmüssün,kendini yakmak istiyorsan devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…