ilk defa yaşıyorum

Okurken yoruldum ya.
Nasıl yaşadınız ne kadar hızlısınız.
Evlenmeye karar vermek bu kadar kolay mı?

Benim kocam ilk bulusmamizda evlenme teklifi etmisti )))
Benım eşimde ilk buluşmamızda bana cıddı olduğunu soylemıstı. Oncesınde araştırmıştır eşin senı.
Bunlarınkı tamamen ınternet ortamı. Karşı tarafın hoş karşılanmayacak fotoları var. Bı ayrıl bı barıs derken 1 ay ıcınde evlılık teklıfı. Bana cok ters.

Biraz yalama olmuş ilişki ayrık barış vs...
Adam her istedğinde barışmışsın çantada keklik misali...

Bu kadar hız iyi değil 6 haftada aşkta olabilir sevgi de vs... Ama kendinden bu kadar ödün verilmez VERME...

Yapman gereken bitirmek adam fiziksel etkilenmiyorum demiş boşta kalmamak için gelmiş.
Ama bitireceğini sanmıyorum barışırsın

Bacım bence sen hayatında yeni bir şeyler olsun istemişsin, hayatına yeni biri girsin istemişsin eyvallah ama bence sen kendini kandırıyorsun bu nedenle. Bir insana 6 haftada aşık olup o insanla evlenme kararı alman mümkün değil. İkinizde yaşça kendi kararlarınızı verebilirsiniz tabi ama bana kalırsa sen bu adamı kafandan sil. Sanki kendini bu adamı sevmeye şartlamış gibisin. Daha yaşın çok genç önüne ne insanlar çıkacak kimbililr.kendine yazık etme.

Okuduğumdan sonuç olarak anladığım: İnstagrama pavyondaki kızlarla çekilmiş fotoğraf attı küstük, kaldırdı,bizimkini koydu barıştık.
Niye ciddiye alamadım bilemiyorum çok mu hızlı,çok mu dramatize ,ne biliyim :110:

kesinlikle bitirin.adamin ne mal oldugu belli degil canim simdi boyle dengesiz ise evlendiginde bakalim nelerini gorursun .allah korusun. kendine yazik etme sakin. insanlar 5 yil 7 yil 9 yil flort ettik evlenince degisti diyebiliyorken sen nasil bir aya sigdirdin..

merhabalar ben 24 yaşındayım. hayatımda bir kaç sevgilim oldu. fakat onları gerçek anlamda sevmediğimi anladım ve ayrıldım. şimdi onlar çok mutlu Allah mutluluklarını daim etsin.

11.02.2018 de aşık olduğum adamla tanıştım. internettte bir tanışma sitesinden tanıştık ve günlerce telefonda konuştuk. ilk görüşte aşık olmuştum ona hemde deliler gibi sadece onu düşünüyor sadece o vardı kalbimde ruhumda o da aynıydı bana karşı inanılmaz mükemmeldik. 14.02.2018 de dayanamadım söyledim ben sana aşık oldum dedim oda söyledi buluşmayı bekledik. günler geçmiyordu bi türlü gelmiyordu o gün geldi buluştuk harika geçti buluşmamız ikinci buluşmamızda öyle. 3. buluşmada bana evlenmek istediğini söyledi ve evlilik teklifi etti şahane bir hazırlıkla hayatımda böyle bişey yaşayabilecek olmam aklımın ucundan geçmiyordu evet dedim bende yüzüğüm parmağıma olmadı gittik tekrar ölçü verdik. yüzüğüm mağazada kaldı. bu süre zarfında her hafta buluştuk ve her haftamız mükemmeldi yine oraya buraya gidiyor saatlerce telefonla konuşuyoruz uçuyorum resmen. taaaa ki 24.03.2018 e kadar işşiyle alakalı sorunları var diye sürekli uyuyordu pek mesaj atmıyor yazmıyor aramıyor sormuyordu. 24.03.2018 de buluştuk. ama o kadar uykusu vardıki resmen beni tınlamıyordu. bende kızdım ben gidiyorum dedim gittim. gelmedi hiç öylece baktım gelsin diye gelmedi. mesaj bekledim atmadı. otobüsle eve dönerken 2 sene önce pavyonda kızlarla çekilmiş fotografı instagrarama attı. beynimden vurulmuşa döndüm. aradım açmadı meşgule attı. mesaj attı. ben senden ayrılmak istiyorum diye şok olmuştum neden dedim fiziksel olarak seni beğenmiyorum dedi. peki dedim nefes alamadım beynim kalbim yüreğim yok olmuştu. otobüsten indim ağlayarak yürüdüm. hayatımda bağırarak ilk defa ağladım. 24 akşamı yazdı ben seni seviyorum devam edelim dedim o fotografı kaldır. kaldırdı hemen bizim fotogramnızı paylaştı barışmıştık çok mutluydum. akşam telefon açtım birden kavga etmeye başladık. ben böyleyim kapatılm telefonu bitti dedi. tamamdedim ama saatlerce ağladım. o gece sabahı zor ettim. pazar daha kötü oldum yere göge sığamıyordum. fotograflarımız hala duruyordu instagramında bakıp bakıp ağlıyordum. pazartesi yazıp yazıp sildim duygularımı onsuz olamıyordıum. nefes alamıyordum. pazartesi akşamı mesaj attı yüzün hazırmış. bende dedimki o senn ne yapmak istiyorsan onu yap.

salıya bağlayan gece hep sordum neden ne olmuş olablilr da böyle olduk diye neyse salı sabahı yine yazdım yazdım sildim. ama en sonunda dayanamadım. yazdım seni seviuyorum seni çok özledım diye.anında yazdı seni çok seviyoırıum seni çok özledim diye. sensiz yapamıyorum dedim. çok mutlu olucaz dedi. bu akşam konulmak üzere sözleştik. sizce barışmalımıyım ? yoksa tamamen bitir melimiyim ?

okuduğunuz için teşekkürler. yardımlarınız için de.
Fiziğini beğenmiyorum ne demek ya inanmıyorum bu adamla ne işin var yuh yaaa

böyle git gel akıllı biriyle sakın ola yuvanı kurma, o yuva bir kere kurulacak ve her anlamda emin olduğun biriyle olması gerekiyor. sizi beğenmiyormuş. bunu duyduktan sonra nasıl barışabildiniz ki* kesinlikle bu yorumları ciddiye alıp derhal yollarını ayırın, temeliniz sağlam değil evlilik nasıl yürüsün. belliki evlenmiş olmak için evlenecek sizinle. sizide mutsuz edecek. öyle ki cevre baskısından kaynaklı hayat düzeni isteyip evliliğe başvuran erkekler var. kızlarda beni çok sevdi evlenmek istiyor diye inanıyor.. sonrası mutsuz evlılıkler..

Swni seviyorum özledim demişsiniz . Ee daha neden barışöalımıyım diyorsunız. İlk ayrılığınız sarfettiği sözlerden ve yaptığı fotoğraf olayından sonra tek mesajıyla geri dönmeniz bile hataydı bence. Hayatla ve insanlarla dalga geçen bir tip belli ki. İlk olayda kendini belli etmiş bir adam var karşınızda. Sizinle dalga geçiyor gibime geldi. Pişman olacağınız kararlar vermeyin. Aşka inanan bir insan olarak ben bunu diyorum.

Böyle gel git akilli biri
''ben sıkıldim bosanalim''der bilesin.
Fragmani görmüssün,kendini yakmak istiyorsan devam et.

Back