ilk defa yaşıyorum

Arkadaşlar bende düşündüm taşındım ve gerçekten kafamda cümlelerimi belirledim.

kendimi kandırmamın alemi yok. sevmiyor aşağılandım.

seven biri yapmaz

merhabalar ben 24 yaşındayım. hayatımda bir kaç sevgilim oldu. fakat onları gerçek anlamda sevmediğimi anladım ve ayrıldım. şimdi onlar çok mutlu Allah mutluluklarını daim etsin.

11.02.2018 de aşık olduğum adamla tanıştım. internettte bir tanışma sitesinden tanıştık ve günlerce telefonda konuştuk. ilk görüşte aşık olmuştum ona hemde deliler gibi sadece onu düşünüyor sadece o vardı kalbimde ruhumda o da aynıydı bana karşı inanılmaz mükemmeldik. 14.02.2018 de dayanamadım söyledim ben sana aşık oldum dedim oda söyledi buluşmayı bekledik. günler geçmiyordu bi türlü gelmiyordu o gün geldi buluştuk harika geçti buluşmamız ikinci buluşmamızda öyle. 3. buluşmada bana evlenmek istediğini söyledi ve evlilik teklifi etti şahane bir hazırlıkla hayatımda böyle bişey yaşayabilecek olmam aklımın ucundan geçmiyordu evet dedim bende yüzüğüm parmağıma olmadı gittik tekrar ölçü verdik. yüzüğüm mağazada kaldı. bu süre zarfında her hafta buluştuk ve her haftamız mükemmeldi yine oraya buraya gidiyor saatlerce telefonla konuşuyoruz uçuyorum resmen. taaaa ki 24.03.2018 e kadar işşiyle alakalı sorunları var diye sürekli uyuyordu pek mesaj atmıyor yazmıyor aramıyor sormuyordu. 24.03.2018 de buluştuk. ama o kadar uykusu vardıki resmen beni tınlamıyordu. bende kızdım ben gidiyorum dedim gittim. gelmedi hiç öylece baktım gelsin diye gelmedi. mesaj bekledim atmadı. otobüsle eve dönerken 2 sene önce pavyonda kızlarla çekilmiş fotografı instagrarama attı. beynimden vurulmuşa döndüm. aradım açmadı meşgule attı. mesaj attı. ben senden ayrılmak istiyorum diye şok olmuştum neden dedim fiziksel olarak seni beğenmiyorum dedi. peki dedim nefes alamadım beynim kalbim yüreğim yok olmuştu. otobüsten indim ağlayarak yürüdüm. hayatımda bağırarak ilk defa ağladım. 24 akşamı yazdı ben seni seviyorum devam edelim dedim o fotografı kaldır. kaldırdı hemen bizim fotogramnızı paylaştı barışmıştık çok mutluydum. akşam telefon açtım birden kavga etmeye başladık. ben böyleyim kapatılm telefonu bitti dedi. tamamdedim ama saatlerce ağladım. o gece sabahı zor ettim. pazar daha kötü oldum yere göge sığamıyordum. fotograflarımız hala duruyordu instagramında bakıp bakıp ağlıyordum. pazartesi yazıp yazıp sildim duygularımı onsuz olamıyordıum. nefes alamıyordum. pazartesi akşamı mesaj attı yüzün hazırmış. bende dedimki o senn ne yapmak istiyorsan onu yap.

salıya bağlayan gece hep sordum neden ne olmuş olablilr da böyle olduk diye neyse salı sabahı yine yazdım yazdım sildim. ama en sonunda dayanamadım. yazdım seni seviuyorum seni çok özledım diye.anında yazdı seni çok seviyoırıum seni çok özledim diye. sensiz yapamıyorum dedim. çok mutlu olucaz dedi. bu akşam konulmak üzere sözleştik. sizce barışmalımıyım ? yoksa tamamen bitir melimiyim ?

okuduğunuz için

Ya hadi gorucu usulu tanidik vasitasi ile biriyle tanisir ve kisa surede evlenme karari alabilirsiniz. Bu sekilde evlenen pek cok insan var. Ama internette tanistiginiz ve hic tanimadiginiz biriyle 3. Bulusmada evlilik karari almaniz cok cok hizli olmus. Hadi asik olmus olabilirsiniz onu da anlarim ask bu sonucta ilk goruste kendinizi kaptiramissiniz ama sizi begenmedigini soyleyen birini hemen terk edin. 1 ayda bunu soyleyen ilerleyen gunlerde kimbilir neler soyler. Saygisi kesinlikle yok size karsi.

Şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz bu adam sağlam ayakkabı değil. Kesinlikle bir daha görüşmeyin. Ömrünüz çürür.

Gelgit akilli bu adam bi halt olmaz bu iliskiden.Sen kendini bu kadar kaptirma ayril bence.

Aslında hızlı yaşayan siz değilsiniz herkes. Çünkü eskiden insanlar birbirinden haber alamazmış mektuplaşıp mektup beklerlermiş. Bir buluşma için aylarca beklerlermiş. Şimdi whatsab insta face insan 1 gecede tüm hayatını anlatabilir. Şimdi gelelim size bu adam bana hiç güven vermedi. Hala nasıl 2 sene önceki pavyon resimlerini saklayabilir. Ayrıca sizi sınadığını sabrınızın nereye kadar dayanabileceğini de ölçüyor olabilir. Aşkınızdan ölseniz bile güvenmediğiniz bir adama teslim etmeyin kendinizi.

merhabalar ben 24 yaşındayım. hayatımda bir kaç sevgilim oldu. fakat onları gerçek anlamda sevmediğimi anladım ve ayrıldım. şimdi onlar çok mutlu Allah mutluluklarını daim etsin.

11.02.2018 de aşık olduğum adamla tanıştım. internettte bir tanışma sitesinden tanıştık ve günlerce telefonda konuştuk. ilk görüşte aşık olmuştum ona hemde deliler gibi sadece onu düşünüyor sadece o vardı kalbimde ruhumda o da aynıydı bana karşı inanılmaz mükemmeldik. 14.02.2018 de dayanamadım söyledim ben sana aşık oldum dedim oda söyledi buluşmayı bekledik. günler geçmiyordu bi türlü gelmiyordu o gün geldi buluştuk harika geçti buluşmamız ikinci buluşmamızda öyle. 3. buluşmada bana evlenmek istediğini söyledi ve evlilik teklifi etti şahane bir hazırlıkla hayatımda böyle bişey yaşayabilecek olmam aklımın ucundan geçmiyordu evet dedim bende yüzüğüm parmağıma olmadı gittik tekrar ölçü verdik. yüzüğüm mağazada kaldı. bu süre zarfında her hafta buluştuk ve her haftamız mükemmeldi yine oraya buraya gidiyor saatlerce telefonla konuşuyoruz uçuyorum resmen. taaaa ki 24.03.2018 e kadar işşiyle alakalı sorunları var diye sürekli uyuyordu pek mesaj atmıyor yazmıyor aramıyor sormuyordu. 24.03.2018 de buluştuk. ama o kadar uykusu vardıki resmen beni tınlamıyordu. bende kızdım ben gidiyorum dedim gittim. gelmedi hiç öylece baktım gelsin diye gelmedi. mesaj bekledim atmadı. otobüsle eve dönerken 2 sene önce pavyonda kızlarla çekilmiş fotografı instagrarama attı. beynimden vurulmuşa döndüm. aradım açmadı meşgule attı. mesaj attı. ben senden ayrılmak istiyorum diye şok olmuştum neden dedim fiziksel olarak seni beğenmiyorum dedi. peki dedim nefes alamadım beynim kalbim yüreğim yok olmuştu. otobüsten indim ağlayarak yürüdüm. hayatımda bağırarak ilk defa ağladım. 24 akşamı yazdı ben seni seviyorum devam edelim dedim o fotografı kaldır. kaldırdı hemen bizim fotogramnızı paylaştı barışmıştık çok mutluydum. akşam telefon açtım birden kavga etmeye başladık. ben böyleyim kapatılm telefonu bitti dedi. tamamdedim ama saatlerce ağladım. o gece sabahı zor ettim. pazar daha kötü oldum yere göge sığamıyordum. fotograflarımız hala duruyordu instagramında bakıp bakıp ağlıyordum. pazartesi yazıp yazıp sildim duygularımı onsuz olamıyordıum. nefes alamıyordum. pazartesi akşamı mesaj attı yüzün hazırmış. bende dedimki o senn ne yapmak istiyorsan onu yap.

salıya bağlayan gece hep sordum neden ne olmuş olablilr da böyle olduk diye neyse salı sabahı yine yazdım yazdım sildim. ama en sonunda dayanamadım. yazdım seni seviuyorum seni çok özledım diye.anında yazdı seni çok seviyoırıum seni çok özledim diye. sensiz yapamıyorum dedim. çok mutlu olucaz dedi. bu akşam konulmak üzere sözleştik. sizce barışmalımıyım ? yoksa tamamen bitir melimiyim ?

okuduğunuz için teşekkürler. yardımlarınız için de.
Ayy neresindenm başlıcam bilmiyorum.

1.)Pavyondaki kızla resim koyduğunda bitmişti benim için... kusura bakma ama böyle bir adamdan koca olmaz.. ayrıl canım önümüze bakalım.
2.)2 haftada aşk olmaz öyle zannediyorsun.
3.)Evlilik niyetiyle kandırıyor olabilir.Niyeti de kötü olabilir. Tanımıyorsun etmiyorsun. Bu kadar kısa sürede evlilik kararı alınmaz.
4.) Kesinlikle barışma , ayrıl. Çok dengesiz biri..

Kendini durdur. Gerekirse birinden rica et, seni bağlasın, telefonunu kapatıp bir kaç günlüğüne ailene ver. Yıllar verilmiş bir ilişki olsa tamam ama bir ay diyorsun. Tamam geçirilen zaman da önemli değil, hissettirdikleri önemli evet ama be arkadaş seni beğenmiyorum demiş birini için nasıl alıyor? Aşkından gebersem de eğilmem. Aşırı gururluyum.

Lütfen mesaj atmayı, aramayı kes. Senin yerinde olsam akşam buluşmaya falan gitmem. Hazretleri merak edip nedenini sorarsa gerek görmedim hadi güle güle der geçerim. Farkına var, üçüncü buluşmada evlenme teklifi etti. Altı haftada ilişkinin içine... Aşırı hızlı başlayıp çabucak tüketiyor. Koç erkeğidir Allah bilir. Uzak dur kızım, hızlı giden atın şeyi düşmeye başlamış.

arkadasa katılıyorum. arkana bakmadan kac

Ay pavyon fotosu atıyor sonra siliyor seninle olan fotoyu koyuyor hemen tavsın bu mu yani?
Neden akşamı bekliyorsun arkadaşım? Yaz ne yazcaksan cevap bile vermesine müsade etme bas engeli gitsin.

siz bu gidişle 6. ayda çocuguda yaparsınız.bu perhiz bune lahana turşusu bu kadar hızlı gidilirmi o_Oo_O
bide barışmalıyım mı diye soruyorsunuz adam seni defalarca bırakıp gitmiş
internette tanışmışıpta başına bişey gelmemiş allahtan

okuduğunuz için teşekkürler. yardımlarınız için de.
tabi ki bitir bu ne böyle

1 ayda 1 yillik iliski yasamissiniz resmen.kirmadan nasil soylenir bilemedim ama 24 yaşında bi kadının kafa yapısı değil gibi sanki sizinkisi

Yahu adam dengesiz.Birgün öyle birgün böyle.Internetten tanıdığın adam.Belki de kişilik bozukluğu var.Nerden bilebilirsinki.Ayrıc seni beğenmediğini söylemiş.Daha kaç kere bunu duymayı kaldırabilirsin.Arama hiç canım ararsa da açma.Seni sevdiği filan yok.Sen bu insandan ancak zarar görürsün.

Hiç tanımadığınız bir adamla yüzük takarsanız sonucu bu olur işte. Yaşadığınız hayal kırıklığını anlayabiliyorum cidden çok üzücü, en zirveden yere çakılmak gibi. Ama cidden yaşadığınız şeyler normal bir ilişki değil. Eğer hala ''çok mutluyuz'' yazsaydınız ben yine aynısını derdim. Çünkü hayat toz pembe değil, 6 haftalık tanıdığınız kimseyle yüzük takılmaz. İnsanlar çok acımasız. Her aşığım diyene inanılmaz. Genelleme yapacağım istisnalar olabilir ama internetten tanışılanlara hemen güvenilmez. Daha ne deyim bilmem ki bu size bir ders olmuş..
Edit: Pavyon fotosunun 2 yıl öncesine ait olduğuna nerden eminsiniz?

Insan hayatının bi döneminde kendini boşlukta hissedebiliyor işte ozaman birine çabuk bağlanıp sevebiliyor daha dogrusu farkında olmadan kendi içindeki eksikliği doldurmaya çalışıyor bunuda sevgi sanıyor ama değil, bu bi hastalık gibi bagımlılık gibi artıyor , bu yol seni üzer yıpratır büyük hatalar yapmana sebep olur kendi iyiliğin için vazgeçmelisin belki 1 hafta belki 10 gün acı çekersin ama biter . Herşey geçer kimisi deler geçer, kimisi teğet geçer, kimisi deşer geçer ama geçer.

Insan hayatının bi döneminde kendini boşlukta hissedebiliyor işte ozaman birine çabuk bağlanıp sevebiliyor daha dogrusu farkında olmadan kendi içindeki eksikliği doldurmaya çalışıyor bunuda sevgi sanıyor ama değil, bu bi hastalık gibi bagımlılık gibi artıyor , bu yol seni üzer yıpratır büyük hatalar yapmana sebep olur kendi iyiliğin için vazgeçmelisin belki 1 hafta belki 10 gün acı çekersin ama biter . Herşey geçer kimisi deler geçer, kimisi teğet geçer, kimisi deşer geçer ama geçer.

ne kadar güzel yazmışssın heralde haleti ruhiyem bu şekilde normalde mantıklı biriyimdir.

Back