ilk defa yaşıyorum

Çok kısa süre içinde internetten tanıştığın adama nasıl güveneceksin!!!
Sapık mı,katil mi,psikopat mı???
Adamın gece hayatı da var, üstelik dengesiz.
Canına mı susadın!!!!!

Yaşlar kaç? 16-17 mi?

Benim kocam ilk bulusmamizda evlenme teklifi etmisti )))

Cocuk sizi ne seviyor, ne de begeniyor. Lutfen barismayin, barissaniz bile 2 gun sonra yine ayrilir sizden ...

Konusmaya basladiginiz 3. gunde sana asik oldum muhabbeti. 1. Ayda nisanlilik mi evlilik mi ne. Sonrasinda seni aslinda begenmiyorum laflari. Ayril baris.

Bence tamamen bitirmeli misin? .. mmm evet?

Bence trollüyor ama çok kalitesiz troll bu. di li geçmiş zamanla hikaye gibi gibi yazmış çok itici durmuş. şöyle oluyordu, böyle gidiyordu, şöyle mükemmeldi, küsüyor ve seviyorduk silip silip yazıyorduk, pavyondaki kadınlarla resimler atıyorduk seni seviyorduk, çok özlüyorduk mükemmeldi tekrar her şey oluyordu ay içim bayıldı : )
Gerçek olma ihtimali yoktur herhalde inşallah yani : )

Yol yakınken kurtar kendini, hiç tekin bi adam değil her hareketinden belli. Merak etme yine aşık olursun. Kimse vazgéçilmez deģil, kendine yazık etme gençsin.

Kesinlikle geri çekil gençsin unutursun adamın geçmişi iyi değil belliki. ilerde evlenirsen mutsuz olursun yada evlenemezsin adam seni kullanır atar bu kadar güvenme sen değerlisin senin kadar o ağlıyor mu acaba? üzülüyo mu?

Adamı tanımıyorsun ama aşık olup evlenmeye kalkıyorsun vuhhhhhuuuuu
Kız bi dur besmele çek, hızlı koşan atın çiftesi pek olur bak

ya bi kere adam sana aşık olsa bile ilk tartismanizda vakti zamaninda pavyonda cektirdigi fotografi -hele hele de senin göreceğini de bilerek- paylaşıyorsa, sen bu adami at çöpe.

Istemiyorum diyen insanin arkasindan bu kadar kosturarak kendini dusurmek var.

Daha tanimadan evlilik teklifini kabul etmek var.

Bu zamana kadar hayatta kalmaniz mucize olmus.

Son sayfaya geldim nerdeyse. Hala birileri troll oldugunu yazmamis dedim ki siz yazmissiniz.

adam sizi beğenmemiş ve soylemiş. dengesiz bir tip herhalde hem beğenmedim diyor hem seviyorum diyor. bitirin biran önce daha fazla uzulmeden.

Yazmak istesem bir senaryo yazamam bu kadar aman derim 6 haftaya bu kadar aşk ihtiras, ihanet ,tutku sığmaz .seyirci bunu yemez derim . Bravo ayakta alkisliyorum ,ayrilsaniz bile aglamayin kim yaşayabilir ışık hızında böyle duyguları tecrübe işte.
Not : barismayin adam ağır dengesiz

Sen bu kafayla barışırsın ben o potansiyeli gördüm sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…