ilk defa yaşıyorum

Arkadaşlar bende düşündüm taşındım ve gerçekten kafamda cümlelerimi belirledim.

kendimi kandırmamın alemi yok. sevmiyor aşağılandım.

seven biri yapmaz

Ya hadi gorucu usulu tanidik vasitasi ile biriyle tanisir ve kisa surede evlenme karari alabilirsiniz. Bu sekilde evlenen pek cok insan var. Ama internette tanistiginiz ve hic tanimadiginiz biriyle 3. Bulusmada evlilik karari almaniz cok cok hizli olmus. Hadi asik olmus olabilirsiniz onu da anlarim ask bu sonucta ilk goruste kendinizi kaptiramissiniz ama sizi begenmedigini soyleyen birini hemen terk edin. 1 ayda bunu soyleyen ilerleyen gunlerde kimbilir neler soyler. Saygisi kesinlikle yok size karsi.

Şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz bu adam sağlam ayakkabı değil. Kesinlikle bir daha görüşmeyin. Ömrünüz çürür.

Gelgit akilli bu adam bi halt olmaz bu iliskiden.Sen kendini bu kadar kaptirma ayril bence.

Aslında hızlı yaşayan siz değilsiniz herkes. Çünkü eskiden insanlar birbirinden haber alamazmış mektuplaşıp mektup beklerlermiş. Bir buluşma için aylarca beklerlermiş. Şimdi whatsab insta face insan 1 gecede tüm hayatını anlatabilir. Şimdi gelelim size bu adam bana hiç güven vermedi. Hala nasıl 2 sene önceki pavyon resimlerini saklayabilir. Ayrıca sizi sınadığını sabrınızın nereye kadar dayanabileceğini de ölçüyor olabilir. Aşkınızdan ölseniz bile güvenmediğiniz bir adama teslim etmeyin kendinizi.

Ayy neresindenm başlıcam bilmiyorum.

1.)Pavyondaki kızla resim koyduğunda bitmişti benim için... kusura bakma ama böyle bir adamdan koca olmaz.. ayrıl canım önümüze bakalım.
2.)2 haftada aşk olmaz öyle zannediyorsun.
3.)Evlilik niyetiyle kandırıyor olabilir.Niyeti de kötü olabilir. Tanımıyorsun etmiyorsun. Bu kadar kısa sürede evlilik kararı alınmaz.
4.) Kesinlikle barışma , ayrıl. Çok dengesiz biri..

arkadasa katılıyorum. arkana bakmadan kac

Ay pavyon fotosu atıyor sonra siliyor seninle olan fotoyu koyuyor hemen tavsın bu mu yani?
Neden akşamı bekliyorsun arkadaşım? Yaz ne yazcaksan cevap bile vermesine müsade etme bas engeli gitsin.

siz bu gidişle 6. ayda çocuguda yaparsınız.bu perhiz bune lahana turşusu bu kadar hızlı gidilirmi
bide barışmalıyım mı diye soruyorsunuz adam seni defalarca bırakıp gitmiş
internette tanışmışıpta başına bişey gelmemiş allahtan

tabi ki bitir bu ne böyle

1 ayda 1 yillik iliski yasamissiniz resmen.kirmadan nasil soylenir bilemedim ama 24 yaşında bi kadının kafa yapısı değil gibi sanki sizinkisi

Yahu adam dengesiz.Birgün öyle birgün böyle.Internetten tanıdığın adam.Belki de kişilik bozukluğu var.Nerden bilebilirsinki.Ayrıc seni beğenmediğini söylemiş.Daha kaç kere bunu duymayı kaldırabilirsin.Arama hiç canım ararsa da açma.Seni sevdiği filan yok.Sen bu insandan ancak zarar görürsün.

Hiç tanımadığınız bir adamla yüzük takarsanız sonucu bu olur işte. Yaşadığınız hayal kırıklığını anlayabiliyorum cidden çok üzücü, en zirveden yere çakılmak gibi. Ama cidden yaşadığınız şeyler normal bir ilişki değil. Eğer hala ''çok mutluyuz'' yazsaydınız ben yine aynısını derdim. Çünkü hayat toz pembe değil, 6 haftalık tanıdığınız kimseyle yüzük takılmaz. İnsanlar çok acımasız. Her aşığım diyene inanılmaz. Genelleme yapacağım istisnalar olabilir ama internetten tanışılanlara hemen güvenilmez. Daha ne deyim bilmem ki bu size bir ders olmuş..
Edit: Pavyon fotosunun 2 yıl öncesine ait olduğuna nerden eminsiniz?

Insan hayatının bi döneminde kendini boşlukta hissedebiliyor işte ozaman birine çabuk bağlanıp sevebiliyor daha dogrusu farkında olmadan kendi içindeki eksikliği doldurmaya çalışıyor bunuda sevgi sanıyor ama değil, bu bi hastalık gibi bagımlılık gibi artıyor , bu yol seni üzer yıpratır büyük hatalar yapmana sebep olur kendi iyiliğin için vazgeçmelisin belki 1 hafta belki 10 gün acı çekersin ama biter . Herşey geçer kimisi deler geçer, kimisi teğet geçer, kimisi deşer geçer ama geçer.

ne kadar güzel yazmışssın heralde haleti ruhiyem bu şekilde normalde mantıklı biriyimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…