İlk defa yalan söyledi

Sizin gb bir insanın beni sevdigini düşündüm kesinlikle arkama bakmaz giderdim
Onu ara bunu ara
Dışarı çıksa hemen eve dönerdi evin yakınlarından uzaklaşmazı
Siz nekadar saygısız
Egosu tavan yapmış
Ben aramam o arar ancak diye kendini yer yüzünün tek varlıgı zannedecek kibri nerden aldınız.
Siz siz olun kibriniz egolarınızdan arınmadan evlenmeyin.
Size yalan söylememiş siz yalana teşvik etmişsiniz

offff cok abartiyorsun ciddrn ya birbirinizi yipratmayin

Psikiyatrik destek aldın mı ya da almayı düşünüyor musun? Bazı kişilik bozukluklarına uygun davranış paternin var, bu seni ve çevrendekileri çok yıpratıyor. Bence bunu erteleme, yoksa bir ömür böyle geçmez.

Siz hem kendiniz hem bizim hem nişanlınızın ve ailesinin hem de bütün Türkiye hatta dünyanın ruh sağlığı için profesyonel bir yardım alın artık. Defalarca yazıldı anlamamakta direniyorsunuz, siz normal değilsiniz doktora gidin artık. Belli ki seviyor sizi nişanlınız zira sevmese bir hafta bile çekmezdi sizi. Artık onu da bıktırmışsınız, sizin hareketleriniz, sözleriniz, paranoyanız, memnuniyetsizliğiniz sabır taşını çatlatır cinsten. Alın randevuyu da şu doktora gidin artık

Siz eleştiri sevmiyorsunuz, aksine kimseyi ciddiye almıyorsunuz.
Yalnızca kendi doğrularınız var ve öyle yaşıyorsunuz.
Hatalarınızdan ders alacak kadar erdeminiz yok.
ders almasam şuan bir şeyleri çözmeye çalışmam
yemeğe gidelim dedi tamam dedim
bir şeyleri çözelim dedim

Serviste öpüyor derken?

evet utanıyorum yüzlerine bakmaya

Fazla naz aşık uaandırmaya başlamış. Bugün özür diler yarın onu da yapmaz olur. Hayırlısı olsun.

evet utanıyorum yüzlerine bakmaya

o zaman biraz önünü ardını düşünüp davransan?
oyuncağı elinden alınan çocuk gibi ağlayıp kriz geçirmekte nesi.
koskoca kızsın kendini sinir krizi ile mi ifade ediyorsun.
evleneceksin ama daha mız mız bir çocuksun.
bak nişanlın seninle evlenir ama seninle geçinemez.
berbat bir evliliğin olacak destek almalısın.

Bende birşeyler söylemek istedim bu konuyla ilgili. Önce konuyu okudum ve hemen hemen tüm yorumları da. Anladığım kadarı ile daha önceki konularda benzer. Genelde böyle konulara yorum yazmam ama bu tarz konuların ibretlik olduğunu düşünüyorum. Tüm yorumcular dikkat ederse büyük bir çoğunluk aynı fikirde. Konu sahibinin verdiği yanıtları okuduğumda ise kapildigim intiba şu: malesef farkındalık ve iç görü yok. Yani bu ne demek oluyor kendinizi boşuna yoruyorsunuz. Peki ne yapmak lazim.? Kendimize pay cikarmak.. .Bu tarz ilişkiler diğer bireylerin kazanımlarına vesile olur. Bir psikolog edası ile konu sahibini ve onun davranışlarını besleyen nişanlısını analiz etmek yerine başımıza gelecek olaylar, hayatımıza girecek insanlar ve günlük yaşamda karşılaşacağımız tüm uyaranlar için tetikte olmak ve davranış modelleri geliştirmek gerektiğini dusunuyorum. Yani özetle iletileriniz konu sahibine ulaşmıyor. Biz bu tarz yazıları okuyarak ancak ibret alır şükreder ve kendimizi gelistiririz. Onun dışında ki tüm olanlar vakit kaybı...

Yani kendi ağzıyla demiş adam biraz uzak kalalım falan diye sizde tutup evde değilsin diye ortalığı ayağa kaldırmışsınız babasını annesini kendi ailenizi haberdar etmissiniz ortada bise varmış gibi bence çok yanlış. Birakip kendinin dönmesini bekleseydiniz çok daha iyi olurdu bu kadar büyük ve fevri tepkiler vermeyin

Siz adamı böyle sık boğaz ederseniz yalan söylemekyen başka çaresi kalmaz ki. Adam size haber vermedi diye aramadık insan bırakmamış herkesin huzurunu kaçırmışsınız. Emin olun evlilikte bu hareketler boşanma sebebi oluyor. Çok arkadaşım boşandı böyle

Ayrıca aldatacak adamı bağlasanız gene de sizi aldatır. Herşey insanın aklında ve ruhunda bitiyor. Bu kadar paranoyak olmayın.

Ya resmen çevrenizdeki herkesi ayağa kaldırmışsınız, nişanlınızın yerinde olsam daha bi kızardım size, anneler babalar arkadaşlar vs herkes çocuğun yaptığını aranızdaki sıkıntıyı bilmek zorunda mı?

Ya biz ne söylersek söyleyelim sende hiç değişim yok prenses, azıcık yazılanları bi dikkate al.

Siz nişanlınızı sevmiyorsunuz egolarınızı onun üzerinden tatmin ediyorsunuz. Sizin tarzınızda erkekler de var gördüm çevremde. İnsanların duygularını kullanıyorsunuz. Adam sizi çok seviyor nazınıza kaprisinize her daim katlanır diye düşünüyorsunuz zaten. Eleştiriler de hoşunuza gidiyor. İçten içe bakın sevgilimi köpek ettim bile diyor olabilirsiniz. Bu yüzden de değişmek düzelmek umrunuzda bile değil.

Son düzenleme:
Sem en ufak seyleri buyutursen surekli tavir yaparsan eee bir seviyorum bir sevmiyorum dersen adamda senden sogur yani. Bence sen kendi tavirlarini duzelt. Bende baktim eski konularina gercekten incir cekirdegini doldurmucak seyleri dert edinip adami skmissin. Heleki su dogum gunu mevzusu beni cok sasirtti daha ne yapsin ki nisanlin sevgi hediye yada parayla olculecek birsey degil bence boyle seylere deger verme. Seni dusunup almis oldugu bir cicek bile yeterli bence. Tepkilerin cok yersiz. Bence senden sogumus.

Çok yorucu bir insansınız. İnsan evleneceği kişinin bu kadar yorucu olmasını hiç istemez. Sürekli neye takacak acaba diye diken üstünde bir hayat. Nişanlınızı da kendinizden uzaklaştırmaya başlamışsınız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…