İlk defa yalan söyledi

Fake olduğunuzu düşünüyorum çünkü sizin gibi kaprisli bir insanın burda sizi suçlayan yorumlara karşı daha öfkeli olması gerekir sanki ama çelişiyorsunuz bir de tepki görmek için konu açar gibi bir haliniz var umarım fakesinizdir de hiçbir canlı böyle birine maruz kalmıyordur sizin gibi bir arkadaşım vardı çevresinde tek bir insan bile kalmadı eğer gerçekseniz kendinize çeki düzen verin insanları mutlu etmeyi öğrenin. Ayrıca insanlardan olmadık isteklerde bulunmayın aynaya bakın ve ben kimim diye sorun dünyanın sizin etrafınızda dönmediğini kabullenin iki gün sonra terk edilirseniz başlarsınız ağlamaya ama ben onun için çok fedakarlık yaptım diye ama emin olun ki yaptığınız tek şey birisini sömürmek ve baskı kurmak karşınızdakini mutlu etmeyecekseniz ve aynı hareketleriniz devam edecekse lütfen siz ayrılın ya. Kriz geçirmek falan nedir dikkat çekmeye çalışan bir ergen ya da bir erkeğin hayatına dadanmış başka işi gücü olmayan biri gibi duruyorsunuz

Keşke elinde megafon olsaydi sokak sokak gezseydin herkes daha net duyardi olayi. Nasil bir ilişki bilmiyorum müstakbel kp karışısinda telde kriz geçirecek kac yaşındasınız bilmem ama bizim 4 yaşında oğlan yapiyor aynısını üzüldüm sizin adiniza keske kendiniz için yardim alsaniz. Hayat bu şekilde geçmez

Siz bu adamı yavaş yavaş yavaş bu hale getirdiniz. Artık evlenseniz bile bir gün "bu ne be yeter" deyip bambaşka biri olur bence. Ama ne yalan söyleyeyim. Davranışlarınızla bunu hakkettiğinizi düşünüyorum açıkçası

neden buraya yazıyorum biliyor musunuz tepki göreceğimi bildiğimden değil tepki görmek istiyorum evet
çünkü onun haklı olduğunu duymak istiyorum
sevgim yüzünden değil de haklı olduğu için de yalanını gözardı etmek istiyorum
hem ben eleştiri severim

ya haklısın sanırım sence bu olayı daha fazla uzatmamalı mıyım

usuyenprenses canım bak uzat ya da uzatma demek benim haddime değil ama zaten böyle devam edersen adam koşarak uzaklaşıcak. Senin isteklerin üst seviyede adamın durumu da belli maddi olarak düzelirmi orası kısmet ama karakter olarak adam bu. Senin beklentilerinin çoğu maddi, maddi yetersizlikler söz konusu olduğunda onları da mecbur aşamayınca istediğin olamayınca adamın karakteristik özelliklerine saldırıyorsun. Hayatın boyunca da bu böyle olacak eğer adam birden bire zengin olmaZsa. Karşındakini mutsuz ettiğin bi evlilikte sende mutlu olamazsın. En basiti iş ortamında bile rahatsız olduğun bi durum olsa işinden soğuyor bu durumu aşamazsan iş değiştiriyorsun. Evlilikte bir müessese karşılıklı fedakarlıkların beklentilerin olduğu. Psikolojik bi destek almayı dene ilk olarak. Anne baba evinde şımartılmış her istediğin olmuş olabilir ama bu annen baban ailen değil her şeyini alttan alıp tolere edemez bi yerde de yeter der yani. Kimse kimseye sonsuz bir sevgi ile bağlı değil anan baban hariç. Vermeden almak allaha mahsustur.

En basiti 24 binliralık kır düğünü için neler yapmışsın. Ben param olsa bile vermem 10 bin liraya sade birşey yapar kalan 14 bine eşimle bi yurt dışı tatişi ayarlar 5-6 saatlik değil ömürlük anılar biriktiririm hem de çok güzel deneyimler yaşarım. Ufkunu biraz genişlet hayatta herşey pahalı yaşamak - gösteriş yapmak değil. Başkaları için değil kendiniz için yaşa-iste. 5 saate verdiğin o para seni 1 gün mutlu edecek çoğunu yorgunluktan yoğunluktan hatırlamıycan bile insanlar da 5 saat aaa güzel düğün oldu diyecek sonra sende dahil herkes hayatına dönecek. Para güzel yaşamak doğru planlama yaparsan güzel bi araçtır. Ama inan çok da uçuk şeylere ihtiyacın yok mutlu olmak için.

Son düzenleme:
çok haklısın mesaj attı yemeğe götürmek istiyormuş en iyisi olanları unutmak ve kendimi düzelterek yeniden başlamak

Yok sürpriz yapmıyo yok şöyle yok böyle maddi anlamda beklentilerin falan filan e senin neyin var pardon ama? Dünya güzeli misin üst düzey eğitimler mi aldın? Bütün bunların üstüne bir de adamı mutsuz ediyosun. Nişanlın sana bir emzik alsın o yokken oyalanırsın başka türlü adamın yakasından düşmeyeceksin herhalde. Ya da aşık değilsin farkında olmadan hıncını böyle çıkarıyorsun bilemedim

Biz sana dedik. Böyle garip garip hareketler sergilersen adam sıkılır. Sıkılmakta da haklı. Sirk hayvanı gibi davranıyosun adama. Tabi eminim benim bunları bu şekilde yazmam hoşuna gidiyordur :)

yok niye hoşuma gitsin ya
Senin her seferinde aynı cevapları alacağını bile bile bu tür davranışlarını içeren konular açmanın 2 muhtemel sebebi var:
1-ya gerçekten gerizekalısın, anlayamıyosun
2- ya da sevgiline köpek gibi davrandığın için bizden aldığın eleştiriler egonu okşuyor.
Şimdi sana gerizekalı demeyeyim diye direkt 2. İhtimali değerlendirdim ben ama 1. İhtimali de yabana atmamak lazım

konu nerden tutsam elimde kalıyor ya öff.

birincisi serviste her gün tavşan gibi sevişmek bence iğrenç bir şey, yapmayın onu ya cidden söylemeden edemedim.

ikincisi de kendi sorununuzu kendiniz halledin anasını, babasını, arkadaşlarını alarma geçirmeyin baya komik olmuş.

üçüncüsü bence adam çok bile dayandı.

haklısınız ailesine yansıtmamam lazımdı

Ne kadar abartan büyüten birisininz nişanlınız iyi katlanıyor size tebrik etmek lazım. Okurken ben bile bunaldmm

Size yalan söylememesi mucize olurdu.

Allah elinizden kurtarsın adamcağızı.

Böyle olacağı belliydi. Kendinizi düzeltmezseniz ne olacak biliyor musunuz? Ya bunca olumsuzluğa rağmen evlenip hayatı birbirinize zindan etmeye devam edeceksiniz. Ya da ayrılacaksınız. Ama ayrıldığınızda siz hatalarınızı düşünüp kafayı yerken o prangalarından kurtulmuş gibi hissedecek özgürlüğünün tadını çıkaracak. Siz de bunu görüp daha çok üzüleceksiniz.

yok uzatmadı ama yalan söylenen kişi benim o değil
Sizin tavırlarınızın hiçbiri çözüm odaklı değil. Bulmuşsunuz sümsük adamı top gibi çeviriyorsunuz ve buna rağmen mutlu değilsiniz.

Siz aşık falan da değilsiniz. Sevmeyi sevilmeyi bilmiyorsunuz.
Evlenmeden önce ciddi manada tedavi olmalısınız, gerçekten mutlu olmak istiyorsanız.

Siz eleştiri sevmiyorsunuz, aksine kimseyi ciddiye almıyorsunuz.
Yalnızca kendi doğrularınız var ve öyle yaşıyorsunuz.
Hatalarınızdan ders alacak kadar erdeminiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…