- 14 Ocak 2012
- 11.835
- 73.722
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
Ciks aşk böyle bir şey değil...aşk diye bir şey var engel olunamıyor
yok uzatmadı ama yalan söylenen kişi benim o değilNişanlın uzatmadı mı? Hala sen mi uzatıyorsun?
Siz bu adamı yavaş yavaş yavaş bu hale getirdiniz. Artık evlenseniz bile bir gün "bu ne be yeter" deyip bambaşka biri olur bence. Ama ne yalan söyleyeyim. Davranışlarınızla bunu hakkettiğinizi düşünüyorum açıkçasıArkadaşlar gene ben, çok kötüyüm yazmam lazım
Nişanlımla aramız biraz soğuk
serviste öpüp kokluyor mesajlarda soğuk konuşuyor
kendime çekildim her şeye trip atıyorsun biraz dinlenip düşünmek istiyorum diyordu
ben de zaten mesaj atıp arayan birisi değilim ki neyse dedim konuşmak istediğinde arar
eskiden telefonuna bakmasam açana kadar arar, mesajlara cevap vermesem arardı, şimdi nadir arıyor
neymiş artık benim arayıp sormamı bekliyormuş
neyse asıl konu dünkü olay
sabah serviste gene sarıl öp diye gelen adam sarılıp öpen adam gündüz mesajlarda soğuk konuşuyor
mesaj atıyor ama aşkım demeden ki hep aşkım, bitanemli yazardı
çıkışta beni beklemiş tabi ben kızgın olduğum için soğuk davrandım uzak durdum,arabada da uzak durdum
kızdı çekildi biraz trip çekemem artık diyor telefona baktı(yanyana telefonunu eline almaz,bana da aldırmaz)
ben de o telefonunu bırakınca ben elime aldım arabadan inene kadar da telefondan kafamı kaldırmadım
önce o servisten iniyor
biliyorum bu bana kızdı aramaz, babamlar bugün yok evde demişti
normalde aramam ama içimden bir ses bugün sana haber vermeden dışarı çıkacak dedi
aradım bunu açtı ama geç ve telaşlı açtı
nerdesin dedim evde oturuyorum dedi evde değilsin sen dedim görüntülü arıcam arama dedi arıcam dedim telefonu bozuldu sürekli kapanıp duruyor zaten neyse kapattım görüntülü aramak için telefon kapalı
ama bilerek kapattı biliyorum
ve dışarı çıktığında evin yakınlarında olur hemen eve geri döner
ya attığı her adımı haber veren birisiydi şimdi bana yalan söylüyor evde değil biliyorum
tesadüf babası aradı dedi 4 kere beni aramışsın şimdi eve girdim
yok baba dedim ben seni aramadım evdemi o dedim yok dedi
başladım sinir krizine ağlama krizlerine,ağlama kızım sakin ol noldu böyle dedi ufacık şeyi büyütüp kendine dert etme gelince ben konuşucam dedi kapattık
arkadaşlarını aradım hep görüştüğü
onların yanında da yok onlar da ulaşmaya çalışıyor telefon kapalı onlarda telefonda beni teselli ediyorlar
o seni asla aldatmaz seni çok seviyor aklına bir şey getirme, belki sürpriz hazırlıyor
ne sürprizi dedim ya siz onu tanımıyorsunuz
bekle sakin ol falan
üvey annesiyle konuştum, sakin ol bak ağlama yüreğim ağzıma geldi deli gibi aşık o sana gözünün içine bakıyor sen varken bütün işleri yapıyor senin adını sayıklıyor,merak etme gelince arıcam dedi
ben duramıyorum tabiki evdekileri de telaşlandırdım. annem dedi kızım sakin ol açıklaması vardır
olabilir yalan söylediyse de büyütme bu kadar aldatsa kalp krizi geçirip öleceksin noluyor kendine gel dedi
arkadaşları ailesi ben sürekli arıyoruz telefon kapalı
ya hiç yapmadığı şey, arkadaşlarının da yanında değil
delirdim,delirdim ağlamaktan sinir krizi geçirdim
açmış telefonunu arkadaşları arayınca sonra beni aradı
gel buraya konuşcaz dedim, sarhoş olmuş ya alkolü benden sonra kullanmamıştı
telefonu çalıyor sürekli
dedi şu şu vardı yanımda alkol aldık kızarsın diye söyleyemedim beni yalana ittin
telefonlarını ben açtım arayan yanındaki kişiymiş arabada iş kıyafetleri falan kalmış inceledim
dedim sen kimleydin işte bizimkiyle başka kim vardı işte şu vardı
dedikleri uyuyor
telefonunu kurcaladım bir şey yok
bana neden yalan söyledin diyorum
arabada suratıma bakmadın inerken bari baksaydın zoruma gitti canım sıkıldı geldi arkadaşlarım içelim dediler tamam dedim, hem beni yalana sen ittin diyor
sana yalan söylediğim için utanıyorum,yapmamam gerekirdi neden yaptım onu da anlamadım alkollüydüm dedi, özür dilerim haklısın falan dedi ama içim soğumuyor
hala sabah öpüp sarılmak derdinde
senin bir kere içine şüphe girdi çıkmaz biliyorum diyor
evet hep evdeyim dediğinde yalan mı söylüyor acaba diye düşünücem, napıcam ben ?
neden buraya yazıyorum biliyor musunuz tepki göreceğimi bildiğimden değil tepki görmek istiyorum evetFake olduğunuzu düşünüyorum çünkü sizin gibi kaprisli bir insanın burda sizi suçlayan yorumlara karşı daha öfkeli olması gerekir sanki ama çelişiyorsunuz bir de tepki görmek için konu açar gibi bir haliniz var umarım fakesinizdir de hiçbir canlı böyle birine maruz kalmıyordur sizin gibi bir arkadaşım vardı çevresinde tek bir insan bile kalmadı eğer gerçekseniz kendinize çeki düzen verin insanları mutlu etmeyi öğrenin. Ayrıca insanlardan olmadık isteklerde bulunmayın aynaya bakın ve ben kimim diye sorun dünyanın sizin etrafınızda dönmediğini kabullenin iki gün sonra terk edilirseniz başlarsınız ağlamaya ama ben onun için çok fedakarlık yaptım diye ama emin olun ki yaptığınız tek şey birisini sömürmek ve baskı kurmak karşınızdakini mutlu etmeyecekseniz ve aynı hareketleriniz devam edecekse lütfen siz ayrılın ya. Kriz geçirmek falan nedir dikkat çekmeye çalışan bir ergen ya da bir erkeğin hayatına dadanmış başka işi gücü olmayan biri gibi duruyorsunuz
ya haklısın sanırım sence bu olayı daha fazla uzatmamalı mıyım
çok haklısın mesaj attı yemeğe götürmek istiyormuş en iyisi olanları unutmak ve kendimi düzelterek yeniden başlamakusuyenprenses canım bak uzat ya da uzatma demek benim haddime değil ama zaten böyle devam edersen adam koşarak uzaklaşıcak. Senin isteklerin üst seviyede adamın durumu da belli maddi olarak düzelirmi orası kısmet ama karakter olarak adam bu. Senin beklentilerinin çoğu maddi, maddi yetersizlikler söz konusu olduğunda onları da mecbur aşamayınca istediğin olamayınca adamın karakteristik özelliklerine saldırıyorsun. Hayatın boyunca da bu böyle olacak eğer adam birden bire zengin olmaZsa. Karşındakini mutsuz ettiğin bi evlilikte sende mutlu olamazsın. En basiti iş ortamında bile rahatsız olduğun bi durum olsa işinden soğuyor bu durumu aşamazsan iş değiştiriyorsun. Evlilikte bir müessese karşılıklı fedakarlıkların beklentilerin olduğu. Psikolojik bi destek almayı dene ilk olarak. Anne baba evinde şımartılmış her istediğin olmuş olabilir ama bu annen baban ailen değil her şeyini alttan alıp tolere edemez bi yerde de yeter der yani. Kimse kimseye sonsuz bir sevgi ile bağlı değil anan baban hariç. Vermeden almak allaha mahsustur.
Yok sürpriz yapmıyo yok şöyle yok böyle maddi anlamda beklentilerin falan filan e senin neyin var pardon ama? Dünya güzeli misin üst düzey eğitimler mi aldın? Bütün bunların üstüne bir de adamı mutsuz ediyosun. Nişanlın sana bir emzik alsın o yokken oyalanırsın başka türlü adamın yakasından düşmeyeceksin herhalde. Ya da aşık değilsin farkında olmadan hıncını böyle çıkarıyorsun bilemedimneden buraya yazıyorum biliyor musunuz tepki göreceğimi bildiğimden değil tepki görmek istiyorum evet
çünkü onun haklı olduğunu duymak istiyorum
sevgim yüzünden değil de haklı olduğu için de yalanını gözardı etmek istiyorum
hem ben eleştiri severim
yok niye hoşuma gitsin yaBiz sana dedik. Böyle garip garip hareketler sergilersen adam sıkılır. Sıkılmakta da haklı. Sirk hayvanı gibi davranıyosun adama. Tabi eminim benim bunları bu şekilde yazmam hoşuna gidiyordur :)
Senin her seferinde aynı cevapları alacağını bile bile bu tür davranışlarını içeren konular açmanın 2 muhtemel sebebi var:yok niye hoşuma gitsin ya
haklısınız ailesine yansıtmamam lazımdıkonu nerden tutsam elimde kalıyor ya öff.
birincisi serviste her gün tavşan gibi sevişmek bence iğrenç bir şey, yapmayın onu ya cidden söylemeden edemedim.
ikincisi de kendi sorununuzu kendiniz halledin anasını, babasını, arkadaşlarını alarma geçirmeyin baya komik olmuş.
üçüncüsü bence adam çok bile dayandı.
Size yalan söylememesi mucize olurdu.Arkadaşlar gene ben, çok kötüyüm yazmam lazım
Nişanlımla aramız biraz soğuk
serviste öpüp kokluyor mesajlarda soğuk konuşuyor
kendime çekildim her şeye trip atıyorsun biraz dinlenip düşünmek istiyorum diyordu
ben de zaten mesaj atıp arayan birisi değilim ki neyse dedim konuşmak istediğinde arar
eskiden telefonuna bakmasam açana kadar arar, mesajlara cevap vermesem arardı, şimdi nadir arıyor
neymiş artık benim arayıp sormamı bekliyormuş
neyse asıl konu dünkü olay
sabah serviste gene sarıl öp diye gelen adam sarılıp öpen adam gündüz mesajlarda soğuk konuşuyor
mesaj atıyor ama aşkım demeden ki hep aşkım, bitanemli yazardı
çıkışta beni beklemiş tabi ben kızgın olduğum için soğuk davrandım uzak durdum,arabada da uzak durdum
kızdı çekildi biraz trip çekemem artık diyor telefona baktı(yanyana telefonunu eline almaz,bana da aldırmaz)
ben de o telefonunu bırakınca ben elime aldım arabadan inene kadar da telefondan kafamı kaldırmadım
önce o servisten iniyor
biliyorum bu bana kızdı aramaz, babamlar bugün yok evde demişti
normalde aramam ama içimden bir ses bugün sana haber vermeden dışarı çıkacak dedi
aradım bunu açtı ama geç ve telaşlı açtı
nerdesin dedim evde oturuyorum dedi evde değilsin sen dedim görüntülü arıcam arama dedi arıcam dedim telefonu bozuldu sürekli kapanıp duruyor zaten neyse kapattım görüntülü aramak için telefon kapalı
ama bilerek kapattı biliyorum
ve dışarı çıktığında evin yakınlarında olur hemen eve geri döner
ya attığı her adımı haber veren birisiydi şimdi bana yalan söylüyor evde değil biliyorum
tesadüf babası aradı dedi 4 kere beni aramışsın şimdi eve girdim
yok baba dedim ben seni aramadım evdemi o dedim yok dedi
başladım sinir krizine ağlama krizlerine,ağlama kızım sakin ol noldu böyle dedi ufacık şeyi büyütüp kendine dert etme gelince ben konuşucam dedi kapattık
arkadaşlarını aradım hep görüştüğü
onların yanında da yok onlar da ulaşmaya çalışıyor telefon kapalı onlarda telefonda beni teselli ediyorlar
o seni asla aldatmaz seni çok seviyor aklına bir şey getirme, belki sürpriz hazırlıyor
ne sürprizi dedim ya siz onu tanımıyorsunuz
bekle sakin ol falan
üvey annesiyle konuştum, sakin ol bak ağlama yüreğim ağzıma geldi deli gibi aşık o sana gözünün içine bakıyor sen varken bütün işleri yapıyor senin adını sayıklıyor,merak etme gelince arıcam dedi
ben duramıyorum tabiki evdekileri de telaşlandırdım. annem dedi kızım sakin ol açıklaması vardır
olabilir yalan söylediyse de büyütme bu kadar aldatsa kalp krizi geçirip öleceksin noluyor kendine gel dedi
arkadaşları ailesi ben sürekli arıyoruz telefon kapalı
ya hiç yapmadığı şey, arkadaşlarının da yanında değil
delirdim,delirdim ağlamaktan sinir krizi geçirdim
açmış telefonunu arkadaşları arayınca sonra beni aradı
gel buraya konuşcaz dedim, sarhoş olmuş ya alkolü benden sonra kullanmamıştı
telefonu çalıyor sürekli
dedi şu şu vardı yanımda alkol aldık kızarsın diye söyleyemedim beni yalana ittin
telefonlarını ben açtım arayan yanındaki kişiymiş arabada iş kıyafetleri falan kalmış inceledim
dedim sen kimleydin işte bizimkiyle başka kim vardı işte şu vardı
dedikleri uyuyor
telefonunu kurcaladım bir şey yok
bana neden yalan söyledin diyorum
arabada suratıma bakmadın inerken bari baksaydın zoruma gitti canım sıkıldı geldi arkadaşlarım içelim dediler tamam dedim, hem beni yalana sen ittin diyor
sana yalan söylediğim için utanıyorum,yapmamam gerekirdi neden yaptım onu da anlamadım alkollüydüm dedi, özür dilerim haklısın falan dedi ama içim soğumuyor
hala sabah öpüp sarılmak derdinde
senin bir kere içine şüphe girdi çıkmaz biliyorum diyor
evet hep evdeyim dediğinde yalan mı söylüyor acaba diye düşünücem, napıcam ben ?
Sizin tavırlarınızın hiçbiri çözüm odaklı değil. Bulmuşsunuz sümsük adamı top gibi çeviriyorsunuz ve buna rağmen mutlu değilsiniz.yok uzatmadı ama yalan söylenen kişi benim o değil
Siz eleştiri sevmiyorsunuz, aksine kimseyi ciddiye almıyorsunuz.neden buraya yazıyorum biliyor musunuz tepki göreceğimi bildiğimden değil tepki görmek istiyorum evet
çünkü onun haklı olduğunu duymak istiyorum
sevgim yüzünden değil de haklı olduğu için de yalanını gözardı etmek istiyorum
hem ben eleştiri severim