İlk defa yalan söyledi

Çekilmez prenses yine... Sanki sana bu kadar laf söylenmesi de hoşuna gidiyor,hep tepki alacağın tarzda şeyler paylaşıyorsun. Egonu mu tatmşn ediyorsun, bak çocuğa neler çrktiriyorsun ama hala seninle dediklerinde. Ki bu çok uzun sürmeyecek anlattıklarına göre. Kendine çeki düzen verirsen bence her şey daha güzel olacak.

Valla cekılecek dert degılsın bı ınsanı bu kadar bunaltırsan elinden bı gun ucuverır boylede saklı gızlıı ısler yapar arkandan. Bu kadr buldumcuk olmayın Allah askına. Ben ıszın evlılıgınızi dusunemıyorum adam sıze sormadan dısarıya bıle cıkamıyor. Kolenmı bu adam senın ne yanı bıraz kendıne güvenin olsun.
Sevıyorum asıgım deme hastalık derecesınde cocuga uzuldum ben. Yalandanda ınsanları telaslandırmıssın tovbe yarabbi.

İyi yine adam yemeğe çıkalım demiş ben olsam uzun bi süre görüşmeyelim ben biraz rahatlarım sende yaptıklarını düşünecek kadar yanlız kalırsın sonrasında oturup konuşuruz devam edip etmeyeceğimize derdim.

Bu arada bi arkadaş doğru noktaya değinmiş. Serviste öpüşüp koklaşmak nedir? Onca insanın içinde gerçekten utanmıyormusunuz? Ben de eşimle aynı yerde çalıştım gün içinde sadece yemeklerde görüşürdük. Onda da en fazla iş arkadaşı samimiyeti. İnsanları sizin adınıza utanmak zorunda bırakmasanız?

Benim eşim biz çıkarken ya da nisanliyken aynı şekilde arkadaşlarını arasam ya da ailesini ağlayarak arasam fln ağzıma zicar daha da benle konuşmazdi .kendi özeli deşifre olduğu için .
Çocuğu triplerinle biktirdin ,ayrıca aranızdaki meseleyi arkadaşlarını ve ailesinı arayıp sorma.Yalan söylemiş olsa bile yapma. Önce kendi aranızda konuşun.

Siz adamı böyle sık boğaz ederseniz yalan söylemekyen başka çaresi kalmaz ki. Adam size haber vermedi diye aramadık insan bırakmamış herkesin huzurunu kaçırmışsınız. Emin olun evlilikte bu hareketler boşanma sebebi oluyor. Çok arkadaşım boşandı böyle

Ayrıca aldatacak adamı bağlasanız gene de sizi aldatır. Herşey insanın aklında ve ruhunda bitiyor. Bu kadar paranoyak olmayın.
valla çok doğru çok

Siz nişanlınızı sevmiyorsunuz egolarınızı onun üzerinden tatmin ediyorsunuz. Sizin tarzınızda erkekler de var gördüm çevremde. İnsanların duygularını kullanıyorsunuz. Adam sizi çok seviyor nazınıza kaprisinize her daim katlanır diye düşünüyorsunuz zaten. Eleştiriler de hoşunuza gidiyor. İçten içe bakın sevgilimi köpek ettim bile diyor olabilirsiniz. Bu yüzden de değişmek düzelmek umrunuzda bile değil.
ne demek köpek ettim öyle şey der miyim hayat arkadaşıma

Sem en ufak seyleri buyutursen surekli tavir yaparsan eee bir seviyorum bir sevmiyorum dersen adamda senden sogur yani. Bence sen kendi tavirlarini duzelt. Bende baktim eski konularina gercekten incir cekirdegini doldurmucak seyleri dert edinip adami skmissin. Heleki su dogum gunu mevzusu beni cok sasirtti daha ne yapsin ki nisanlin sevgi hediye yada parayla olculecek birsey degil bence boyle seylere deger verme. Seni dusunup almis oldugu bir cicek bile yeterli bence. Tepkilerin cok yersiz. Bence senden sogumus.
öyle mi dersiniz canım çok sıkkın

Çekilmez prenses yine... Sanki sana bu kadar laf söylenmesi de hoşuna gidiyor,hep tepki alacağın tarzda şeyler paylaşıyorsun. Egonu mu tatmşn ediyorsun, bak çocuğa neler çrktiriyorsun ama hala seninle dediklerinde. Ki bu çok uzun sürmeyecek anlattıklarına göre. Kendine çeki düzen verirsen bence her şey daha güzel olacak.
yalan söyledi diyorum neden ben laf yiyorum

İyi yine adam yemeğe çıkalım demiş ben olsam uzun bi süre görüşmeyelim ben biraz rahatlarım sende yaptıklarını düşünecek kadar yanlız kalırsın sonrasında oturup konuşuruz devam edip etmeyeceğimize derdim.

Bu arada bi arkadaş doğru noktaya değinmiş. Serviste öpüşüp koklaşmak nedir? Onca insanın içinde gerçekten utanmıyormusunuz? Ben de eşimle aynı yerde çalıştım gün içinde sadece yemeklerde görüşürdük. Onda da en fazla iş arkadaşı samimiyeti. İnsanları sizin adınıza utanmak zorunda bırakmasanız?
yok bizim servis öyle değil küçük araba

Size yalan söylüyor, ilgisiz, telefonu filan açmıyor. Aldatmadığı ne malum ki. Ben olsam ayrılırdım direkt. Çok pasifsiniz, millet arkanızdan gülmüştür eminim ki. Sizi oyalamışlar resmen çocuk gibi. Yazık.

Bir de serviste filan ergenler gibi oynaşmanıza millet ne diyor? Adamın size sevgisi, saygısı olsa başta bunu yapmazdı. Cinsel arzudan sizi kullanıyor sadece siz de tutup seviniyorsunuz öptü, kokladı diye. PES!

öyle mi dersiniz canım çok sıkkın

Evet nisanlinin yalan soylemesi elbette yanlis ama onu gercekten sen itmis gibi gorunuyorsun. Baski yapmiyorum desende tavirlarina yansiyor bence. Oda aramiz zaten bozuk daha fazla sorun cikmasin diyip yalan soylemis olabilir. Bu kadar kati olma bence ya. Bu anlarinizin tadini cikarmaya bakman lazim. Ama sen surekli sorun cikarma pesindesin gibi gorunuyor. Sen biraz sevgini belli etsen sicak davransan sorun ortadan kalkicak gibi hakkinda hayirlisi.

Size yalan söylüyor, ilgisiz, telefonu filan açmıyor. Aldatmadığı ne malum ki. Ben olsam ayrılırdım direkt. Çok pasifsiniz, millet arkanızdan gülmüştür eminim ki. Sizi oyalamışlar resmen çocuk gibi. Yazık.

Bir de serviste filan ergenler gibi oynaşmanıza millet ne diyor? Adamın size sevgisi, saygısı olsa başta bunu yapmazdı. Cinsel arzudan sizi kullanıyor sadece siz de tutup seviniyorsunuz öptü, kokladı diye. PES!

Ne servisi? Hastane servisiyse garip... ben de sağlıkçıyım. Normal araba servisse .. anlayamadım yaa :KK70:

Evet nisanlinin yalan soylemesi elbette yanlis ama onu gercekten sen itmis gibi gorunuyorsun. Baski yapmiyorum desende tavirlarina yansiyor bence. Oda aramiz zaten bozuk daha fazla sorun cikmasin diyip yalan soylemis olabilir. Bu kadar kati olma bence ya. Bu anlarinizin tadini cikarmaya bakman lazim. Ama sen surekli sorun cikarma pesindesin gibi gorunuyor. Sen biraz sevgini belli etsen sicak davransan sorun ortadan kalkicak gibi hakkinda hayirlisi.
teşekkür ederim bundan sonra sevgimi belli edicem

Ayrica adim gibi de eminim bu sana ilk yalani degil.Geciceksin o ilk yalani diye.Senin yakaladigin ilk yalani olmus bu.

X