- 16 Ağustos 2018
- 102
- 33
- 98
- 26
- Konu Sahibi Nisan Ayhan
herkese merhaba hayatımda uzun zamandır ertelediğim görmezden gelip halının altına süpürdüğüm her şey son 3-4 aydır katlanamayacağım düzeye geldi çok düşündüğüm ama bir türlü cesaret edemediğim geçer ya diyerek boşverdiğim psikolojik destek alma kararımı dün itibariyle verdim ve bir devlet hastanesinden psikyatri randevusu aldım. Zaten çekingen biriyim ama iyice telaş yaptım nasıl oluyor bu psikaytri randevuları bana ilaç verirse ilaçların yan etkileri benim üniversiteme devam etmeme engel olur mu? Şuan bile çok kötüyüm hiçbir şey yapma isteğim yok üzüntüden yatağımdan bile çıkamıyorum. Hayatımı devam ettiremiyorum sosyal anksiyetemin olduğunu düşünüyorum özgüven sorunu ve insanlarla iletişime geçmede sorun yaşıyorum.Çok takıntılıyım en küçük şeyler bile benim için dünyanın en büyük şeyleri oluveriyor sürekli mutsuzum hayattan resmen hiçbir beklentim kalmadı. Hele dış görünüşümü beğenmemem beni resmen yaşamdan kopardı. Bu öyle kolay geçirebileceğim bir şey değil zaten.1 psikaytri randevusuyla geçmez ama düzelmeye hazır mıyım onu bile bilmiyorum ki düzelebilir miyim oda meçhul zaten. Bana söyleyebileceğiniz birkaç kelam var mıdır? Benim gibi sorunlar yaşayıp tedavi görüp kurtuldum diyenler? Tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim
Son düzenleme: