- Konu Sahibi Kova hatunu
şimdi değil. mola istiyorum... belki rahata alışınca bi daha istememdoğru doğru.. devanmıda gelecekmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi değil. mola istiyorum... belki rahata alışınca bi daha istememdoğru doğru.. devanmıda gelecekmiş.
Sinirlendim bu kadar vurdumduymaz olmanıza. Sizinki cehalet sadece. Çocuk yapılır büyür de bir şekilde, ver eline salçalı ekmeği, daya makarnayı yoğurdu büyür tabi. O çocukların gözü dışarıda kalacak mı, arkadaşlarına özenecekler mi, içlerine atıp ilerde kişiliklerini değiştirecek mi bu durum diye insan bir durur düşünür. Aylık gelirim 10.000-TL. bazen çoğalıyor da buna rağmen ben 5 çocuğa yetemem. Maddi her şeylerini karşılayamam. beşini birden özel okula, dil kurslarına, ne bileyim spor kurslarına gönderemem diye düşünürüm. Tatili var bunun her şeyi var, 5 insanın tüm bakımına çok rahat yetebilecek kadar ne maaşı alıyor eşiniz merak ettim ayrıca.herkesin öncelikleri farklı. benimki kalabalık bi aileydi sanırım. hatta şimdi bile az geliyorlar gözüme. öncelik meselesi :)
kolumu açtım. seni tutuyorum. bayıl:)
şimdi değil. mola istiyorum... belki rahata alışınca bi daha istemem
canım.. korunarak hamile kaldım adet dahi görmemiştim ki çoook ciddi korunuyordum..Önceki konuda 4 yıldır korunmadığınızı yazmıştın, nasıl olsa olmuyo diye, bende demek ki oluyormuş yazmışım
hani korunarak hamile kalsan bu 3.çocuğun falan olsa bi nebzede şu durumda bilemiyorum
canım.. korunarak hamile kaldım adet dahi görmemiştim ki çoook ciddi korunuyordum..
3. çocuğum.. oğlum senin oğlunla yaşıt..
aldırmak aklımın ucundan geçmedi.. evet bir ara düşsün istedim.. kendime hiç dikkat etmedim ama bilinçli bişey yapmaya gönlüm el vermedi.. şükür bakanım var.. şükür yetebilecek durumdayız dedik.. gelene şükür dedik.. hayırlısı..
7,5 6,5 4,5 2,5 ve 6 aylıkYaşları ne kadar çocukların..
ben kendi adıma konuştumhayır senin hayatın için demedim. savunduğun rızk olayı için dedim bunu.
rızk herkese vurmuyor işte.
yanlış bilgilendirme yapmamak lazım. o yüzden somali örneğini verdim
salça makarna yemiyorlar merak etmeyin. 1 alacağımıza 2 alıyoruz, hepsine yetiyor. balık a, et de, tavuk da hatta abur cubur da bolca giriyor evimize. hergün yemeleri gereken(!) dondurmaları bile var menümüzde :) özel okul şu an ücretsiz olsa dahi göndermem çocuklarımı, zira çok çok iyi öğretmenleri var. 1. sınıftayken büyük ünlü uyumu, yaş problemleri vs öğrendiler. bunlar lise çocuklarının konuları...Sinirlendim bu kadar vurdumduymaz olmanıza. Sizinki cehalet sadece. Çocuk yapılır büyür de bir şekilde, ver eline salçalı ekmeği, daya makarnayı yoğurdu büyür tabi. O çocukların gözü dışarıda kalacak mı, arkadaşlarına özenecekler mi, içlerine atıp ilerde kişiliklerini değiştirecek mi bu durum diye insan bir durur düşünür. Aylık gelirim 10.000-TL. bazen çoğalıyor da buna rağmen ben 5 çocuğa yetemem. Maddi her şeylerini karşılayamam. beşini birden özel okula, dil kurslarına, ne bileyim spor kurslarına gönderemem diye düşünürüm. Tatili var bunun her şeyi var, 5 insanın tüm bakımına çok rahat yetebilecek kadar ne maaşı alıyor eşiniz merak ettim ayrıca.
Lütfen doğum kontrol yöntemlerinden haberdar olun.
onu kastetmedim.. bize istemiyorsak tabiki tedbir almak düşüyor.. sen hani korunarak kalırsın 3 çocuk olur falan diyince bende direk beni anlattığın için örnek verdim...korunarak da hamile kalınabiliyo diye korunmayalım mı anlamadım ki
sanırım ayda net 20 000 geçiyor elinize7,5 6,5 4,5 2,5 ve 6 aylık
ben kendi adıma konuştum
salça makarna yemiyorlar merak etmeyin. 1 alacağımıza 2 alıyoruz, hepsine yetiyor. balık a, et de, tavuk da hatta abur cubur da bolca giriyor evimize. hergün yemeleri gereken(!) dondurmaları bile var menümüzde :) özel okul şu an ücretsiz olsa dahi göndermem çocuklarımı, zira çok çok iyi öğretmenleri var. 1. sınıftayken büyük ünlü uyumu, yaş problemleri vs öğrendiler. bunlar lise çocuklarının konuları...
öyle sandığınız gibi bi hayatımız yok. çocuklarla istediğimiz yerlere gider, dışarda yemeğimizi yeriz. deniz manzaralı lüks restoranlara değil de, deniz manzaralı sosyal tesislerde yemek yiyoruz. 5 yıldızlı oteli olan bi tanıdığımızın yerine yarı fiyatına gideriz. güvenlikli iyi bir sitede oturuyoruz. haftada en az bir kere çocukları deniz kenarına götürür, vapura biner, istediklerini alırız. çocuklardan bunalırsam, sınavlarım varsa, anneme bırakır, eşimle baş başa gezerim.
7,5 6,5 4,5 2,5 ve 6 aylık
Benim üst kat komşum lets marka bimin kondomunu kullanıyo camdan attığı için biliyorum, 5 tane bebe var demek ki Bim kondomları korumuyo Bilginize
öyle anlatıyorsunuz ki peri masalı mübarek..çocuğum olmasas diyeceğim ki,ne güzel hayat...kanacağım yani..7,5 6,5 4,5 2,5 ve 6 aylık
ben kendi adıma konuştum
salça makarna yemiyorlar merak etmeyin. 1 alacağımıza 2 alıyoruz, hepsine yetiyor. balık a, et de, tavuk da hatta abur cubur da bolca giriyor evimize. hergün yemeleri gereken(!) dondurmaları bile var menümüzde :) özel okul şu an ücretsiz olsa dahi göndermem çocuklarımı, zira çok çok iyi öğretmenleri var. 1. sınıftayken büyük ünlü uyumu, yaş problemleri vs öğrendiler. bunlar lise çocuklarının konuları...
öyle sandığınız gibi bi hayatımız yok. çocuklarla istediğimiz yerlere gider, dışarda yemeğimizi yeriz. deniz manzaralı lüks restoranlara değil de, deniz manzaralı sosyal tesislerde yemek yiyoruz. 5 yıldızlı oteli olan bi tanıdığımızın yerine yarı fiyatına gideriz. güvenlikli iyi bir sitede oturuyoruz. haftada en az bir kere çocukları deniz kenarına götürür, vapura biner, istediklerini alırız. çocuklardan bunalırsam, sınavlarım varsa, anneme bırakır, eşimle baş başa gezerim.
onu kastetmedim.. bize istemiyorsak tabiki tedbir almak düşüyor.. sen hani korunarak kalırsın 3 çocuk olur falan diyince bende direk beni anlattığın için örnek verdim...