İlk defa ne istediğimi bilmiyorum

herkesin öncelikleri farklı. benimki kalabalık bi aileydi sanırım. hatta şimdi bile az geliyorlar gözüme. öncelik meselesi :)
anam burada dur. o çocukların bakımı eğitimi ,dersleriyiyecekleri,,giyimlerini bile karşılamak zor. angelina jolie değilsin ki sen. burada dur. böllme rızklarını daha fazla

emzirirken süt korur derler ya, adet görmezsiniz. bebek biraz büyüyüp ek gıdaya geçince görülür. amacım oydu. sonrasında yanlış yaptığımı farkettim düşük yapınca.

süt korur diye bişey yokta zorlaştırabilir diyelim, bide emzirdigin sürece adet olmıcak diye bişey yok arkadaşım bebeği 2 aylıkken regl oldu ben bebeğim 8 aylıkken regl oldum hala emziriyoruz ikimizde

dur şokumu atlatayım. izin ver.:KK53:
konuya yazdım zaten ben:)
ALLAHım sağlık sıhhat afiyet mutluluk huzur versin. çocuk doğurmak sorun değil, bakmak da öyle. hastalıkları yakıyor canımı. hepsinde bir hastalık çıkıp dert edinip, geceler boyu ağlamışlığım var. her hamileliğimde bir korku olur, ya bi hastalık çıkarsa diye. ya da başlarına bir şey gelir de zor bi imtihandan geçer miyiz diye. o yüzden sağlık sağlık sağlık...

valla canım senin çocuklar köşe kırlenti gibi bence, benimkinden bi tane sende olsa öyle peş peşe doğurmazdın, bakmak sıkıntı değilse kesinlikle çocuğun uslu ben 2 sn arkamı dönsem çocuk masa klozet sandalye tepesinde, ya da sen süper kahramansın bilemedim

Sürekli dilinizde Allah adı var fakat sırf bir kız daha olsun diye apar topar ek gıdaya geciyorsunuz. Bu yaptığınız bilincsizce coğalma. Bu tek cocuk psikolojisi fln değil bence. Nerden baksan elinde kalır. Gerci doğuran siz bakan siz ama yazdıklarınız hic sevimli gelmedi bana.
Safi cehalet..

ben de istenmeyen bebekse aldırılması taraftarıyım, mutsuz edilecekse ve mutsuz olunacaksa aldırılsın. ama şahsi fikrim 4 yıl korunmasam ve bebeğim olmasa gelen bebeği ne olursa olsun aldırmazdım sanırım, bir daha olmazsa pişman olabilirsin çünkü.

anam burada dur. o çocukların bakımı eğitimi ,dersleriyiyecekleri,,giyimlerini bile karşılanmak zor. angelina jolie değilsin ki sen. burada dur. böllme rızklarını daha fazla
rızk olayını anlatmıştım. şu an durumumuz çok iyi elhamdülillah. ben de kimse Angelina ya niye dur demiyor yazacaktım :) zaten şimdilik düşünmüyorum, gelecekte ne olur bilinmez
süt korur diye bişey yokta zorlaştırabilir diyelim, bide emzirdigin sürece adet olmıcak diye bişey yok arkadaşım bebeği 2 aylıkken regl oldu ben bebeğim 8 aylıkken regl oldum hala emziriyoruz ikimizde
biliyorum işi kolaylaştırmak istemiştim. herkesin bünyesi farklı. ben ek gıdaya geçişten sonra çabuk hamile kalıyordum

herkesin öncelikleri farklı. benimki kalabalık bi aileydi sanırım. hatta şimdi bile az geliyorlar gözüme. öncelik meselesi :)
Bilmiyorum ama durumunuz inandirici gelmedi..18 yasnda ayri bi sehirde esiniz bi yandan okurken siz hamile kaliyorsunuz bi o zorluklarda ..snra esiniz özel ders veriyor cok para kazaniyor.snra esiniz cok ii bi ise giriyor..siz bu kdr cocuk arasnda universitede cok iyi bi bolum kazaniyorsunuz onu okuyorsunuz suan ama bebek zorluyor..daha ayrintiya girmedim aklimda kalanlar bunlar...bide bu kdr cocuk masraf ev alabilmek...:) Hayatmda ilk defa bole bi hikaye duydum ..Ki imkansiz oldugunu dusunuyorum..ve siz henuz 26 yasindasiniz..Esiniz 27..tum bunlari basardiniz..Yapmayin Allah askina ya..
Ev islerini bitiriyor her biriyle ayri ilgileniyor gece kalkip emzirmeler sabah kahvaltilar aksam yemekleri oglen yemekleri kiyafetleri camasirlari bulasiklari bi de aktivite yapiyorsunuz emin olun 26 yasnda 5 cocugu olan biri varmidir elbette ben buna bisey demiyorum ama 5 cocukla bu anlattiklariniz hic inandirici dgl..
Inanip inanmamak evet bana kalmis ama hic inandirici dgl..

rızk olayını anlatmıştım. şu an durumumuz çok iyi elhamdülillah. ben de kimse Angelina ya niye dur demiyor yazacaktım :) zaten şimdilik düşünmüyorum, gelecekte ne olur bilinmez

biliyorum işi kolaylaştırmak istemiştim. herkesin bünyesi farklı. ben ek gıdaya geçişten sonra çabuk hamile kalıyordum

çabuk hamile kaldığın aşikar bacım maşallah :KK55:

o rızk sana gelmiş belkide açlıktan ölen bebeklere pek uğramamış.
bknz somali

valla canım senin çocuklar köşe kırlenti gibi bence, benimkinden bi tane sende olsa öyle peş peşe doğurmazdın, bakmak sıkıntı değilse kesinlikle çocuğun uslu ben 2 sn arkamı dönsem çocuk masa klozet sandalye tepesinde, ya da sen süper kahramansın bilemedim
korkunç çocuklar değiller, birbirlerine bakar kollarla, bana yardım ederler. sadece ufaklık zor. bundan öncekinin ağzı var dili yokmuş. burdan arkadaşlara yazmışım. bu hiç öyle değil. belki de o yüzden atık istemiyorum

eşim tekstil işçisiyken 5 çocuk doğurmuş değilim ki... çok iyi bir mesleği var. benim de 1 seneye üniversite bitmiş olacak inşallah
hayır senin hayatın için demedim. savunduğun rızk olayı için dedim bunu.
rızk herkese vurmuyor işte.
yanlış bilgilendirme yapmamak lazım. o yüzden somali örneğini verdim

X