Canım bn bu ay kullandım öncesinde ignesiz kullandın olmadı bı ay kullandım iki gün oldu iğneyi virulali bn klomen kullanmadan sadece iğneyle kaldım düşük oldu ama arkadasumin çocuğu oldu iğne klomenleMerhabalar kizlarben 2 senelik evliyim 1 senedir bebek düşünüyoruz ama henüz kismet olmadi Gecen hafta doktora gittim hormon testi ve sperm testi istemisti doktorum . pazartesi sonuclarimizla gittigimizde hicbir problem olmadığını ve klomen kullanmami soyledi kacinci gunu adetinin dedi 6. Günümdü tamam cumaya kadar kullan önümüzdeki pazartesi gel yumurtalarin durumuna bakalim dedi catlatma ignesi yapabiliriz dedi . Ayni durumu yasayan varmi . Her türlü yoruma açığım şuan klomen kullanirken gebelik olabiliyor mu yoksa bittikten sonra mi oluyor hicbir bilgim yok ilk defa kullajipda hemen gebe kalan varmi biraz moral olsun yarin da 2defa içeceğim sonra bitiyor inşallah
Niye 6gun ki nomalde ikinci yada üçüncü gün başlarlarMerhabalar kizlarben 2 senelik evliyim 1 senedir bebek düşünüyoruz ama henüz kismet olmadi Gecen hafta doktora gittim hormon testi ve sperm testi istemisti doktorum . pazartesi sonuclarimizla gittigimizde hicbir problem olmadığını ve klomen kullanmami soyledi kacinci gunu adetinin dedi 6. Günümdü tamam cumaya kadar kullan önümüzdeki pazartesi gel yumurtalarin durumuna bakalim dedi catlatma ignesi yapabiliriz dedi . Ayni durumu yasayan varmi . Her türlü yoruma açığım şuan klomen kullanirken gebelik olabiliyor mu yoksa bittikten sonra mi oluyor hicbir bilgim yok ilk defa kullajipda hemen gebe kalan varmi biraz moral olsun yarin da 2defa içeceğim sonra bitiyor inşallah
Canım bn bu ay kullandım öncesinde ignesiz kullandın olmadı bı ay kullandım iki gün oldu iğneyi virulali bn klomen kullanmadan sadece iğneyle kaldım düşük oldu ama arkadasumin çocuğu oldu iğne klomenle
Bilemezsin cnm onu hemen kalınır mı taktır ilahi arkadaşım ikinci. Kullanımında mesela rabbim bilcehi birşey ilk kullanım mi üçüncü mu bilemeyiz
Bende Femaraya başladım bende 6 gün başladım rahimde 9 mm polip gördü ama engel değil dedi 5 gün kullanıcam 3 . Günüm bugün Çarşamba’da kontrole çağırdıMerhabalar kizlarben 2 senelik evliyim 1 senedir bebek düşünüyoruz ama henüz kismet olmadi Gecen hafta doktora gittim hormon testi ve sperm testi istemisti doktorum . pazartesi sonuclarimizla gittigimizde hicbir problem olmadığını ve klomen kullanmami soyledi kacinci gunu adetinin dedi 6. Günümdü tamam cumaya kadar kullan önümüzdeki pazartesi gel yumurtalarin durumuna bakalim dedi catlatma ignesi yapabiliriz dedi . Ayni durumu yasayan varmi . Her türlü yoruma açığım şuan klomen kullanirken gebelik olabiliyor mu yoksa bittikten sonra mi oluyor hicbir bilgim yok ilk defa kullajipda hemen gebe kalan varmi biraz moral olsun yarin da 2defa içeceğim sonra bitiyor inşallah
Tabiki Allah ne zaman hayırlı gorurse o zaman nasip etsin bizlerede insallah guzel haberlerimizi duyuralımCanım bn bu ay kullandım öncesinde ignesiz kullandın olmadı bı ay kullandım iki gün oldu iğneyi virulali bn klomen kullanmadan sadece iğneyle kaldım düşük oldu ama arkadasumin çocuğu oldu iğne klomenle
Bilemezsin cnm onu hemen kalınır mı taktır ilahi arkadaşım ikinci. Kullanımında mesela rabbim bilcehi birşey ilk kullanım mi üçüncü mu bilemeyiz
Hiç bilmiyorum bende buradaki yorumlara falan baktim 3. 4. Gunu falan kullanmaya baslamis herkes. Umarim vardir bir bildigi doktorun pazartesiyi iple cekiyorumNiye 6gun ki nomalde ikinci yada üçüncü gün başlarlar
Hadi hayırlısı olsun insallah Rabbım tez zamanda bizlere evlat versinBende Femaraya başladım bende 6 gün başladım rahimde 9 mm polip gördü ama engel değil dedi 5 gün kullanıcam 3 . Günüm bugün Çarşamba’da kontrole çağırdı
Meraba canım bende iki senelik evliyim uzun zamandır da bebek istiyorduk olmadı aynı testleri doktorum bizdende istedi eşimde hiçbir sorun yoktu ama benim prolaktinim yüksekti ve pko vardı Prolaktin için ilaç kullandım ve o normale düşünce klomen başladım adetimin 5. Günü sonrasında iğne oldum ve iğneden 16 gün sonra hamile olduğumu öğrendimMerhabalar kizlarben 2 senelik evliyim 1 senedir bebek düşünüyoruz ama henüz kismet olmadi Gecen hafta doktora gittim hormon testi ve sperm testi istemisti doktorum . pazartesi sonuclarimizla gittigimizde hicbir problem olmadığını ve klomen kullanmami soyledi kacinci gunu adetinin dedi 6. Günümdü tamam cumaya kadar kullan önümüzdeki pazartesi gel yumurtalarin durumuna bakalim dedi catlatma ignesi yapabiliriz dedi . Ayni durumu yasayan varmi . Her türlü yoruma açığım şuan klomen kullanirken gebelik olabiliyor mu yoksa bittikten sonra mi oluyor hicbir bilgim yok ilk defa kullajipda hemen gebe kalan varmi biraz moral olsun yarin da 2defa içeceğim sonra bitiyor inşallah
12 günden itibaren test yaptın mı hiçMeraba canım bende iki senelik evliyim uzun zamandır da bebek istiyorduk olmadı aynı testleri doktorum bizdende istedi eşimde hiçbir sorun yoktu ama benim prolaktinim yüksekti ve pko vardı Prolaktin için ilaç kullandım ve o normale düşünce klomen başladım adetimin 5. Günü sonrasında iğne oldum ve iğneden 16 gün sonra hamile olduğumu öğrendim
7.gunden başladım ben12 günden itibaren test yaptın mı hiç
Merhaba ilk ay kullandım yumurtam çogalmıştı 2. Ay çatlatma ignesiyle beraber hamile kaldım klomen yumurta çoğaltıyor normal bi hamilelik gibi gününün geçmesini bekliceksin yumurta çoğaltıp hamile kalma şansını yükseltiyorMerhabalar kizlarben 2 senelik evliyim 1 senedir bebek düşünüyoruz ama henüz kismet olmadi Gecen hafta doktora gittim hormon testi ve sperm testi istemisti doktorum . pazartesi sonuclarimizla gittigimizde hicbir problem olmadığını ve klomen kullanmami soyledi kacinci gunu adetinin dedi 6. Günümdü tamam cumaya kadar kullan önümüzdeki pazartesi gel yumurtalarin durumuna bakalim dedi catlatma ignesi yapabiliriz dedi . Ayni durumu yasayan varmi . Her türlü yoruma açığım şuan klomen kullanirken gebelik olabiliyor mu yoksa bittikten sonra mi oluyor hicbir bilgim yok ilk defa kullajipda hemen gebe kalan varmi biraz moral olsun yarin da 2defa içeceğim sonra bitiyor inşallah
Ayy ne güzel rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahMeraba canım bende iki senelik evliyim uzun zamandır da bebek istiyorduk olmadı aynı testleri doktorum bizdende istedi eşimde hiçbir sorun yoktu ama benim prolaktinim yüksekti ve pko vardı Prolaktin için ilaç kullandım ve o normale düşünce klomen başladım adetimin 5. Günü sonrasında iğne oldum ve iğneden 16 gün sonra hamile olduğumu öğrendim
Teşekkür ederimMerhaba ilk ay kullandım yumurtam çogalmıştı 2. Ay çatlatma ignesiyle beraber hamile kaldım klomen yumurta çoğaltıyor normal bi hamilelik gibi gününün geçmesini bekliceksin yumurta çoğaltıp hamile kalma şansını yükseltiyor
Bugun klomeni kullanmayi birakali 10. Günüm tekrar doktora gittjm kızlar büyüme devam ediyor ama istenilen boyutta olmadigini soyledi doktorum yoksa bügun igneyi yapacakti çarşamba tekrar gel dedi bakalim umarim carsamna günü uygun olur da catlatma ignesini yapabilirMerhabalar kizlarben 2 senelik evliyim 1 senedir bebek düşünüyoruz ama henüz kismet olmadi Gecen hafta doktora gittim hormon testi ve sperm testi istemisti doktorum . pazartesi sonuclarimizla gittigimizde hicbir problem olmadığını ve klomen kullanmami soyledi kacinci gunu adetinin dedi 6. Günümdü tamam cumaya kadar kullan önümüzdeki pazartesi gel yumurtalarin durumuna bakalim dedi catlatma ignesi yapabiliriz dedi . Ayni durumu yasayan varmi . Her türlü yoruma açığım şuan klomen kullanirken gebelik olabiliyor mu yoksa bittikten sonra mi oluyor hicbir bilgim yok ilk defa kullajipda hemen gebe kalan varmi biraz moral olsun yarin da 2defa içeceğim sonra bitiyor inşallah
Okuyan olur belki diye yazıyorumBugun klomeni kullanmayi birakali 10. Günüm tekrar doktora gittjm kızlar büyüme devam ediyor ama istenilen boyutta olmadigini soyledi doktorum yoksa bügun igneyi yapacakti çarşamba tekrar gel dedi bakalim umarim carsamna günü uygun olur da catlatma ignesini yapabilir
Tekrar niye gitmedin ya gelemediyse Allah korkusun başka doktora git o baksın o söylesin bugün yap şu saatte yapicak sin iğneyi diyeİlk defa bu ay kullandım bende hafif pcos var. Adetimin 11. Günü gittim 13-14 mm iki yumurta vardı birdaha kontrole gidemeyecegim için 4 gün sonra çatlatma iğnesi yap o zamana 17 mm geçer büyük ihtimalle dedi. Yaptım bende beklemedeyim şuan. Yumurtalar büyüdü mu buyumedimi bilmiyorum.
İğne nin saatini de söylememis sana zamanı var onun nasıl diye biliyor 4 gün sonra büyük ihtimalle diye dalga mı geçiyorsunuz deseydin ya başka doktora git iğneyi yapmadan saati var onun vurulma saatiİlk defa bu ay kullandım bende hafif pcos var. Adetimin 11. Günü gittim 13-14 mm iki yumurta vardı birdaha kontrole gidemeyecegim için 4 gün sonra çatlatma iğnesi yap o zamana 17 mm geçer büyük ihtimalle dedi. Yaptım bende beklemedeyim şuan. Yumurtalar büyüdü mu buyumedimi bilmiyorum.
Cuma günü yaptırdım iğneyi ben canım 11_12 gibi yap demiştiİğne nin saatini de söylememis sana zamanı var onun nasıl diye biliyor 4 gün sonra büyük ihtimalle diye dalga mı geçiyorsunuz deseydin ya başka doktora git iğneyi yapmadan saati var onun vurulma saati
Eşim askeri personel ilçe dışına çıkmamız izin alınması sıkıntı oluyor hastanede uzak bizeTekrar niye gitmedin ya gelemediyse Allah korkusun başka doktora git o baksın o söylesin bugün yap şu saatte yapicak sin iğneyi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?