• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İlk defa klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cuma günü yaptırdım iğneyi ben canım 11_12 gibi yap demişti
Sen bı daha ona Gitme şahsi fikrim dalga mı geçiyor 4 güne büyür büyük ihtimalle diyo bide ihtimal ne ya sen doktor sun gerekirse hergun cagircan sinirimi bozdu manyak ya deli mi ne doktor da
İnşallah güzel sonuçlar alırsın cnm dularim seninle 🤲🏻

İlişki zamanını da söylemedi kesin
İğneden 36 saat sonra dedi. Tanidik yok canım keşke olsa gurbetteyiz. Sivas'ın bir ilçesindeyim klinik zaten arama devlet Hastanesi'nde kadın doğum doktoru bile yok burada. Fazla gelişememis kalabalık olmayan bı ilcedeyim öyle diyeyim sana. Bı daha gelemem deyince dedi doktor öyle ama. Özel hastanede baya bı tercih edilen doktor aslında.

Sen bı daha ona Gitme şahsi fikrim dalga mı geçiyor 4 güne büyür büyük ihtimalle diyo bide ihtimal ne ya sen doktor sun gerekirse hergun cagircan sinirimi bozdu manyak ya deli mi ne doktor da
İnşallah güzel sonuçlar alırsın cnm dularim seninle 🤲🏻
İnşallah canım 🤲🤲🤲

İğneden 36 saat sonra dedi. Tanidik yok canım keşke olsa gurbetteyiz. Sivas'ın bir ilçesindeyim klinik zaten arama devlet Hastanesi'nde kadın doğum doktoru bile yok burada. Fazla gelişememis kalabalık olmayan bı ilcedeyim öyle diyeyim sana. Bı daha gelemem deyince dedi doktor öyle ama. Özel hastanede baya bı tercih edilen doktor aslında.
Anladım cnm hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻

İlk defa bu ay kullandım bende hafif pcos var. Adetimin 11. Günü gittim 13-14 mm iki yumurta vardı birdaha kontrole gidemeyecegim için 4 gün sonra çatlatma iğnesi yap o zamana 17 mm geçer büyük ihtimalle dedi. Yaptım bende beklemedeyim şuan. Yumurtalar büyüdü mu buyumedimi bilmiyorum. 🙄
Kuzum ben cok hissetmiştim büyüdüğünü sancilarimdan anlamistim sag tarafimda adet agrisi gibi degilde böyle bicak batmasi gibi bi ağrı oluyordu. Kontrole gittigimde doktorada soylemistim yumurtam sagda buyuyordu ondanmis. O agrilarin uzerine iki gun daha siddetli bi agri hissettim doktor iki gune gel istedigim boyutta olur demisti. Tabi yumurtam catlamis oldugunu ogrendim gittigimde. Diyecegim o ki ağrın batman olursa kssiklarinda yumurtan büyümüş anlamina hatta catliyor anlamina geliyormuş 🙏🌸

Kuzum ben cok hissetmiştim büyüdüğünü sancilarimdan anlamistim sag tarafimda adet agrisi gibi degilde böyle bicak batmasi gibi bi ağrı oluyordu. Kontrole gittigimde doktorada soylemistim yumurtam sagda buyuyordu ondanmis. O agrilarin uzerine iki gun daha siddetli bi agri hissettim doktor iki gune gel istedigim boyutta olur demisti. Tabi yumurtam catlamis oldugunu ogrendim gittigimde. Diyecegim o ki ağrın batman olursa kssiklarinda yumurtan büyümüş anlamina hatta catliyor anlamina geliyor

Doktora gittikten sonra çok ağrım olmadı canım afedersin ama buyuk tuvalete çıktığımda ağrı oluyordu. Sanırım olmadı ya bel ağrım var bugün. Adet olacakmisim gibi

Back