Ilk defa eşimle ayrı odalardayız.

valla cnm uzmanlarda doğru söylüyordurda konu ile alakası da yok belki ama benim eşim on yıldır benden ayrı yatıyor. çok tv karşısında kenepede uyuyor. ama hala yeni evli gibi aşığız biz

Allah muhabbetinizi arttirsin, maşallah size.. Böyle evliliklerin olması insanı gerçekten mutlu ediyor.

Ama şöyle birşey var, eşinizle kuserek ayrı yatmak çok başka. Eşler birbirine dokunmadikca öfke katlanarak artıyor ve ufacık sorunlar toz yumağı gibi birike birike evliliğe zarar veriyor. Yoksa tabiki iş durumu olur, çocuk durumu olur, televizyon keyfi olur.. bunlar başka :)

Çok sevindim, gerçekten güçlü bir kadınsınız. Size yatağa dönmenizi tavsiye ederken bile kolay birsey olmadığını biliyordum. Bu yüzden sizi en içten hislerimle Kutlarım. Bir yastıkta kocamaniz temennisiyle...

Amin canım güzel yorumun için teşekkür ederim.:)

Sinirim geçince gittim yanina arkami dönüp yattım canım. Eşim ailesine ne yapsam ayıp olur diye bakıyo buda beni yoruyor.

ben de önceden eşimin ailesini arıyodum düzenli..
ama eşim benim ailemi aramayınca ben de bıraktım..
kendi bilir...
değer görmek istiyosa haketsin biraz..

Bende öyle yapıcam canım eğer eşimim benimle aileme karşı tutumu değişmezse bende onunla ailesini aramiycam.

yorumum size değil..
başka bi arkadaşaydı..
yani 9 yıldır eşiyle ayrı yatıp birbirlerine aşık olduklarını söyledi de tuhaf geldi..

Pardon canım tam anlamadan yorum yapmisim ama tepkili bir şekilde yorum yapmadim. O.arkadasin yorumuda bana tuhaf geldi açıkcasi :)

Sinirim geçince gittim yanina arkami dönüp yattım canım. Eşim ailesine ne yapsam ayıp olur diye bakıyo buda beni yoruyor.

sizin ailenize hiç ayıp olmuyor ama .onların ki aile sizin ki ne .erkeklerin çifte standrat uygulamaları evliliklerde ki en büyük sorun.onun yaptığının aynını sizde ona yapın.kandillerde önemli günlerde alın elinize telefonu ayıp olur annemi babamı ara diyip eline tutuşturun bakalım.erkek olmak en büyük meziyet zaten onlara hiç bir şey ayıp günah değil.

Ailesine düşkün tamam saygım var ama bununda bir ölçüsü olmalı bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…