- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
valla cnm uzmanlarda doğru söylüyordurda konu ile alakası da yok belki ama benim eşim on yıldır benden ayrı yatıyor. çok tv karşısında kenepede uyuyor. ama hala yeni evli gibi aşığız biz
Selam arkadaşlar o kadar Üzgün ve sinirliyim ki ne yapsam bilemiyorum. Eşim işten geldi oturduk muhabbet ettik sahur için birşeyler yedik oturduk tw izledik buraya kadar sorun yok. Ben bugün kandil diye eşimin ailesini tek tek aradım anca ablası cevap vermedi bende görmemiştir ararım biraz zaman geçtikten sonra dedim unuttum neyse eşimle az önce otururken ablanla konuştun mu dedim evet dedi ben bir kere aradim açmadi bende birdaha aramayı unuttum dedim. Ayıp etmişim aramaliymisim bidaha falan bende her zaman ararım ilk defa oldu sen benim ailemi nerdeyse hiç bir kandilde aramiyosun aradığı zamanda ben aramışımdır sonra ona vermişimdir ve babamın bu durum zoruna gidiyo bu durum beyfendi umursamiyo bile neyse bana bağırdı birden üstüme yürüdü yok ben o konuda ona atlıyomuşum falan sert konuştu normalde aramız bozuk olsa ilk adımı ben atarım ama bu bağırmaları çoğaldi bende bu sefer başka odaya geçtim yoruluyorum.bu böyle davrandıkca kendi tarafı için ona şunu yapma ayıp olur buna bunu yapma ayıp olur benim tarafıma gelince ne olacakmış ki. Tamam ailesiyle ilgili herşeye önem veriyo saygı duyuyorum ama benim aileme umursamazligi canımı sıkıyor bide üstüne bağırması kesin onun sesine herkes balkona çıkıp bizim eve bakmıştır o derece.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aramak zorunda misin sanki? tam bi okuzmus ya...kandil oldu zehir...ne ise yaradi? sanki sen aramayinca bi tarafimi eksiliyormus???
ben olsam bundan sonra hic bir akrabasini aramam...
bu konuda geri adım atmanız ileriki dönemlerin temelini oluşturacaktır bu sebeple geri adım atmayın derim. kendisi konnnun ciddiyetini anlamalı ve sizden davranışı için özür dilemeli.
Ayy biz de çok kavga ederdik böyle sebeplerden.
Şimdi eşim aileme ne kadar yaklaşırsa ben de onun ailesine o derece yaklaşıyorum. O ne yaparsa ben de öyle yapıyorum.
Eşim ailemi kandilde falan aramaz, ben de aramadım onunkileri. Geçen babalar gününde o benim babama gitmedi, ben de onunkine gitmedim. İyi bişey değil ama napayım, öteki türlü saf yerine konuyorum. Annesine de söyledim bu durumu bundan sonra o benim aileme nasıl davranırsa ben de size öyle davrancam dedim.
Senin durumuna gelince bi kere ablasını aramışsın açmamış, usülen onun geri araması lazım, görmemişim kusura bakma diye. Asıl terbiyesizliği ablası yapmış.
Bu aile konuları bana çok çektirdi, umarım siz de halledersiniz.
Ben artık aramıyorum, hiç bir özel günde ablasını akrabalarını falan. Arasam da kötüyüm aramasam da. Ablası beni kardeşi olarak görmedi ben de onu ablam olarak görmüyorum.
Sen kayınvaliden ve kayınpederinle iyi ol, ama onlarla da konuş eşinin ailene karşı bu umursamazlığını.
Canim ben de ayni boyle alttan aldigim durumlar oluyordu. Ama bak iste tepe cikmis.
Hic moralini bozma. Kk kadinlari yaninda.
Sen burda %100 degil %1500 haklisin.
Kendi ailesini onemsiyorsa senin aileni de onemseyecek.
Benimki de aramaz.
Ama ben biriktiriyorum bunlari. Benim yaptigim da iyi degil. Cephanelik gibi oluyor bi nevi.
Ben de basliktan hep ayri yatiyosunjz sandim.
O alttan alip gelmedikce hic bi adim atma. Senin aileni aramayan o.
Deger vermeyen o.
O kim oluyor da boyle davraniyor.
Annen baban biseymi yapmis.
Kaldiki ablasini aramissin.
Acmadiysa geri donseymis.
Sen hizmetlimisin her denileni yapcaksin.
Ezdirme kendini..dik dur guclu ol.
O da yola gelsin.
Madem ayirdin yatagini yine devam et geri donme. O anlayacak canim o pisman olacak. Hic merak etme.
taviz vermeyin malesef erkekler boyle gercekten de. ama ben tam tersi kendi ailemle daha cok gorusuyorum inadina.
bende cok.tartisiyorum.esimle.bu konuda. annesi surekli beni aramiyo diye esime sikayet eder beni. bende hep esime sen evlendik.evleneli aradinmi hic bnm.annemi diyorum hemeb
Allah allaah erkeklerin ailesi ne kadar kiymetli arkadas, ama biz kadinlar yapiyoruz bunu! Eslerimizden gormedigimiz ilgiyi ogullarimizdan bekler erkek ve kiz cocuklarini ayirmaya devam edersek evlilikler de boyle catirdar iste. Hayirlisi olsun hakkinizda barisirsiniz telasa kapilmayin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eşim saçmalarını bunun nesi ayıp?
Bütün gün açmasa bütün gün onu mu arıycaksın.
Kaldı ki sen Bikere aramışsın açmamış onun sana dönmesi lazımdı ayıp olan ablasının yaptığı
Ayrıca o senin ailene nasıl davranıosa sende öyle yap aramıyorsa arama arıosa ara ikinizde eşitsiniz
Ablası için yatağı ayıran adamıda asla affetmezdim acısını çıkart bacım
nası yani???
karı kocacı en çok birleştiren şeylerden biri yataktır bence..
bizde ayrı yatmak yasaktır..
uyyakalırsa kaldırır getirrim yatağa..
o da aynı şekilde..
demek yerine uygulayın..
mesela ailenizi aramasını istemek yerine sürekli ailenizi arayın sorun..
her gün konuşun gerekirse..
o da ister arasın ister aramasın ama ailenizin sizin gözünüzdeki değerini mutlaka bilsin..
zamanla sizi kaybetmemenin yolunun ailenizi memnun etmekten geçeceğini anlar..
ilk evlendiğimde ben ailemden ciddi manada kopmuştum..
annemi babamı haftada bir arıyorum ve eşimin ayda bir aramasına kızıyodum..
sonra farkettimki ben aileme hakettiği değeri vermezken eşim niye versinki..
her gün konuşuyorum şuan..
hediye biriktiriyorum onlara..
sürekli yaadediyorum..
ve artık eşim de daha çok önemsiyo..
en azından benim mutluluğumun ailemin mutluluğundan geçtiğinin farkında...
şimdi o ararsa benim annemi ben de onunkini arıyorum aramazsa aramıyorum ve hiç bişi diyemiyo...
herşey karşılıklı...
tepenize çıkmasına izin vermeyin..
Bende sakinlesince gittim yattim arkami dönüp sabah da Özür diledi.
Ben ailemi iki günde bir ariyan biriyim aynı şekilde onun ailesini de arıyorum canım ayrım yapmıyorum.
Özür diledi bacım söz verdi işte daha dikkatli olucam Ailene karşı falan dedi bakalım nasıl olacak değişicek mi. Ben yinede hemen yumuşamadim.
Selam arkadaşlar o kadar Üzgün ve sinirliyim ki ne yapsam bilemiyorum. Eşim işten geldi oturduk muhabbet ettik sahur için birşeyler yedik oturduk tw izledik buraya kadar sorun yok. Ben bugün kandil diye eşimin ailesini tek tek aradım anca ablası cevap vermedi bende görmemiştir ararım biraz zaman geçtikten sonra dedim unuttum neyse eşimle az önce otururken ablanla konuştun mu dedim evet dedi ben bir kere aradim açmadi bende birdaha aramayı unuttum dedim. Ayıp etmişim aramaliymisim bidaha falan bende her zaman ararım ilk defa oldu sen benim ailemi nerdeyse hiç bir kandilde aramiyosun aradığı zamanda ben aramışımdır sonra ona vermişimdir ve babamın bu durum zoruna gidiyo bu durum beyfendi umursamiyo bile neyse bana bağırdı birden üstüme yürüdü yok ben o konuda ona atlıyomuşum falan sert konuştu normalde aramız bozuk olsa ilk adımı ben atarım ama bu bağırmaları çoğaldi bende bu sefer başka odaya geçtim yoruluyorum.bu böyle davrandıkca kendi tarafı için ona şunu yapma ayıp olur buna bunu yapma ayıp olur benim tarafıma gelince ne olacakmış ki. Tamam ailesiyle ilgili herşeye önem veriyo saygı duyuyorum ama benim aileme umursamazligi canımı sıkıyor bide üstüne bağırması kesin onun sesine herkes balkona çıkıp bizim eve bakmıştır o derece.