hiç taviz vermeyin
beyfendi nasıl sizin ailenizi umursamıyorsa bu konularda siz neden umursayacakmışsınız
üstünüze yürümüş bi de
hem ablası bu saate kadar görmemiş mi hiç bakmamış mı telefonuna kendinin geri dönüş yapması gerekiyodu
Aynen bende aynısı söyleyince delleniyo çok sinirlerimi bozdu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah allaah erkeklerin ailesi ne kadar kiymetli arkadas, ama biz kadinlar yapiyoruz bunu! Eslerimizden gormedigimiz ilgiyi ogullarimizdan bekler erkek ve kiz cocuklarini ayirmaya devam edersek evlilikler de boyle catirdar iste. Hayirlisi olsun hakkinizda barisirsiniz telasa kapilmayin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kendi umursamamasına ragmen siz titiz düşüp aradıgınız için, azıcık aranız bozuk olsa ilk adımı siz attıgınız için rahat bu kadar belli ki
Sizi bastırmaya calisiyor haksiz olduğunu biliyor ve bu yüzden üstüne yürüyerek bagirarak kendini hakli cikartmaya calisiyor..
Size yanasip bu konuda uzlasana kadar burnunu sürtun derim ilk adimi siz atmayin hic yüz vermeyin..
Ailenize saygisizligini gecsek size saygisizligi kalir...
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
erkekler malesef geneli böyle. .
Siz aramışsınız,açmadıysa onun sorunu. .
Siz vazifenizi yapmışsınız. .
evet ama anlamıyo işte bide beni suçluluk psikolojisine sokmaya çalışıyo resmen.
Sizin anlatımınız ile eşiniz haksız, hele de üstünüze yürümesi hiç hoş değil. Bir erkek hanımına böyle davranmamalı.
Ama...
Kesinlikle yatak ayırmayın. Evliliğinizde çok büyük bir yara açar bu adım.
Eşinize derdinizi açın, tavrınızı koyun ama bu yatak ayırmak olmasın. Zira affedeceğiniz varsa da affedemezsiniz araya soğukluk girer. Eşiniz de pişman olacağı varsa olmaz.
Sorunlar elbet çözülmeli, ama bunun yolu yeni bir sorun açacak hele de soğukluğa sebep olacak bir yöntem olmamalı.
Hem din alimleri hem de psikologların ortak görüşüdür, yatak ayırmanın evliliğe ciddi zarar verdiği.
Eşiniz tepkiyi hakediyor, fakat evliliğiniz sıkıntı doğurabilecek bir yaklaşımı hakediyor mu? Karar elbette sizin. Rabbim sizi güzel bir sabaha uyandırsın.
haklisiniz..kirildiginizi belli edin ama bence oyle yatak ayirmayin.yine gidin yatin yataginizda ama samimi olmazsiniz.mubarek gece de bosvern yataginizi ayirmayin uzar gider oyle ayri yatarsaniz..yarin sinirleriniz yatisinca sakince konusur kirildiginizi soylersiniz
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim bende istemezdim yatak ayırmak ama çok canımı sıktı şimdi yanına gidersem şımarır hatasını anlamaz diye korkuyorum çünkü hep ilk adımı ben atarım evliliğimde ve bu artık beni yoruyo sanki bunu kullanıyor gibi.
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim bende istemezdim yatak ayırmak ama çok canımı sıktı şimdi yanına gidersem şımarır hatasını anlamaz diye korkuyorum çünkü hep ilk adımı ben atarım evliliğimde ve bu artık beni yoruyo sanki bunu kullanıyor gibi.