İlk defa duyacağınız bir bağımlılık türü olduğunu biliyorum

bizimde bi arakadaş yerdi öle çok sevıorum derdi..nasıl yiceksin die sormuorum bende toprak yemeyi çok sverim hatta kuçukken duvarları kazıtır parmaklarımla onları bile yermişim.. hamileyken topraklı bi bölgeden geçemezdim patates soyamazdım patatesi yalamak isterdi cnm ama zararlı olur die yememiştim..

tek degilsin canim bende duymustum valla ne diyebilirim ki önce sigaradan kurtulsan belki külünüde birakirsin yemegi.hic bunun icin bir doktoro gözüktün mü`?
canım sigara içmiyorumki sadece külünü yiyorum..

yalnız olmadığımı görmek güzel delikafadulden
ben şimdi böyleysem hamileliğimi düşünemiyorum bile...

Sigara içip kül yiyeni duydum da pasif içici olup külünü yiyeni ilk görüyorum :1shok: sigara bu kadar zararlıysa külü de matah bir şey olamaz, kim bilir neler yapıyordur vücuda umarım bırakabilirsin :1no2:

:roflol: :roflol: :roflol:

seninle iyi ikili olurmusuz heeeeeeeee.

ben içerimm sen külleri götürürsünnn

bende toprak yiyodum küçükken.ve hala bazen canım cekior. kül tadınada bakmıslıgım var :roflol:

güzeldirde he ekşimsi böle dilin bi hoş oluor. afiyet olsun ne diimm ki :roflol:

sen süpersin yhaaa :roflol:

ben küçükken eve gelen misafirin sigara içerken küllerini elinde biriktirdiğini ve sonrada külleri yediğini görmüştüm ozaman hem tiksinmiş hemde yaptığına anlam verememiştim şimdi yine tiksindirici geliyo ama en azından sebebini biliyorum umarım bu kötü alışkanlığınızdan kurtulursunuz

Müjdeciğim sen nasıl ve nezaman başladın yazarmısın merak ediyorum bizde bir anormallik mi var acaba bu neyin nesidir bir çok insanın iğrenç dediği ve haklılar bence ama bizim aşırı istek duyduğumuz laneti içtiğim yetmiyormuş gibi birde külü en azından sen içmiyorsun yavaş yavaş intihar bu başka bişey değil bu arkadaşlar ne olur bişeyler yazın bu deliye

ılgaz çoğu insana evet tiksindirici geliyo bana da sigara öyle geliyo ama bu şekilde konuşmuyorum hiç
nasıl sigara bağımlılık yapıyorsa bu da öyle fark göremiyorum ben arasında.
biliyorumki burada hepiniz benim iyiliğim için konuşuyosunuz allah razı olsun hepinizden ama eleştiri yaparken de dikkat etmek gerekir.
bende farkındayım zararlarının ve bu yüzden (yardım almak-paylaşmak adına) açtım bu başlığı ve öğrendimki aslında benim gibi kül yeme bağımlılığı olan çok insan varmış...
ben elimden geldiğince kendimi önlemeye çalışıyorum yemiyorum görünce alıp musluğun altına tutuyorum yada çöpe döküyorum yani zaten kendimle bi savaş halindeyim..
yine de yorumlarınız için teşekkürler..

müjdeci beni yanlış anladın yazdıklarım kendimle ilgili şeylerdi deli filan yazdıklarımı dikkatlice okursan anlayacaksın çünki aynı sorun bendede var daha önce yazmıştım hatırlarsan ve böyle bir sayfa açtığın için teşekkür ederim bence birçok insanın söylemeye çekindiği bağımlılıkları burada okuyoruz ve bir nebze olsa rahatlıyor insan seni kutluyorm ve insanların köstek değil destek olması gerektiğine inanıyorum

hmm ben yanlış anladım o zaman ılgaz kusurabakma malum yazıda ses ve mimik olmadığı yanlış yorumlanabiliyor.
sen hala devam ediyormusun?

ben yemiyorum ama küllü ufalamayı seviyorum beyaz kireç tebeşir gibi şeyleri ufalamayı parmaklarımla ovmayı seviyorum benimki de bi hastalık sanırım:1shok:

CANIM BEN DEMıR EKSıKLıĞı OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM ... ben de kağıt yerdim demir eksikliğindenmiş... doktora gitmelisin bence

ya hemen uzmana başvurun kızlar,ne bu böyle sabundu,küldü,kiremitti,bence sağlığınız günbe gün gider,zaman kaybetmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…