Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimde komşu hamilelik döneminde yiyordu bazı dönemler ihtiyaç duyuluyor demekki ama ben sürekli yiyorum. inşallah bırakırım canım :1hug:
evet canım haklısın doktora gittim zaten demir eksiklği var fazlasıyla ama demir ilaçları alamıyorum bünyem kabul etmiyo yasak yani bu yüzden tedaviye başlayamadık. aslında ben yerken aşırı mutluyum hiçte bırakmak istemiyorum :)) ama zararı olduğunu bildiğim için bi yol arıyorum çok sağol tavsiyelerin için a.s.
yooo gayet güzel valla tavsiye ederim :roflol:
bu kadar negatif olma canım benden sana bi tavsiye
Merhaba arkadaşlar
bu bağımlılığımı kim duysa çok şaşırıyor umarım aranızda benim gibi olanlar vardırda bilgi paylaşımı yaparız a.s.
ben sigara külü yiyorum arkadaşlar ama tarifi yok izahı yok büyük bir zevkle ve iştahla yiyorum daha önce duvar tozu ya da toprak yiyenleri gördüm ama kül yiyen bi ben varım sanırım :lepi:
ilginç olan sigara (nikotin) kullananlar gibi yemeklerden sonra ve akşam saatleri aşırı derecede yeme isteği oluyo pasif içici olduğum yetmiyomuş gibi bir de nikotini yiyorumda..
bana fikir verecek arkadaşları bekliyorum özellikle aranızda doktorlar varsa yardım istiyorum nasıl bırakabilirim???
Canım aynı durum bende de var ve dediğin gibi bırakmak istemiyorum hatta ondan aldığım tadı bakşa bir şeyden alamıyorum bile denilebilir Yalnız değilsin yani
nasil kurtuldun. Bende iki aydir yiyorumve iciyorum..Hatta sigarayi kulunu yemek icin iciyorum.kansizligim var bunu da biliyormİlginize çok teşekkür ederim arkadaşlar ben kurtuldum çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına
Bende pirinci yikamadan yiyordum. Kitir kitir yedigim pirinc en az 80 kilo olmuştur. Sonra 2012 de yemin edip birakmistimbende küçükken tebeşir,toz vb şeyler yerdim ama geçmişti baya bi süre.şimdide geçen yıldan beri çiğ pirinç yiyorum malesef..bi avuç çiğ pirinci yıkayıp ısladıktan sonra yiyorum( engel olamıyorum..
var mı pirinç yiyen benden başşka bence külden iyidir deneyin :))
Ayni ben koz gibi yerleriÇok tuhafıma gitti aaa hayret bişi demiyorum çünkü canım çekti külü değilde köz gibi olan yerleri kimseye çaktırmadan :))