• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa duyacağınız bir bağımlılık türü olduğunu biliyorum

gecmiş olsun canım.benim bir tanıdığım var oda kömür,kuru kahve yerdi.
dr. onada demir eksikliği var demişti
sende bir an önce bu sorunu gidersen iyi olur .yoksa halin duman yok yok kül olur.öpüyorum.

hamilelerin siğara külü yediklerini duymuştum...
ilginçmiş doğrusu..
yardım alsanız iyi olacak..

bende cok yerdım ama küçükken.. kül tablaları tertemız olurdu hep.. tatlı bırsede yani..:))))
sonra zamanla gectı..benımkı..gecnlerde yıyeyım dedım..eskı tadı kalmamış nerde o eskı sıgara külleri :))))))))))))))))

canım süpersin ya beni anlayan biri çıktı :lepi:

valla öyle sende de oluyomuydu her sigaranın da tadı aynı olmuyo ucuzlar mesela bıyyykkk berbat oluyo. muhabbete bak :roflol:
sen nasıl bıraktın canım tedavi falanmı gördün yoksa kendiliğindenmi bıraktın nasıl oldu?

gecmiş olsun canım.benim bir tanıdığım var oda kömür,kuru kahve yerdi.
dr. onada demir eksikliği var demişti
sende bir an önce bu sorunu gidersen iyi olur .yoksa halin duman yok yok kül olur.öpüyorum.

:roflol: ay çok güldüm allahta seni güldürsün

sorunu gidermeye çalışıyorum cnm tahlil ve bi takım tetkikler istediler onları yaptırcam sonuçları paylaşırım inşallah. sağol ilgin için. öptüm

mrbb canımm bende acayip dercede yerdim ve çook severek yerdiimm küçükken toprak yermşimm..
büyüdüm sonra kül ve kireçç yemeye başladım amaa onun tadı çok mükemmel geliyodu..:):)
gerçekden tarif edemem yemeklerden sonra özelliklee kimseyede söylemem utanıyordumm çünküü..
bi gün bi haber duydumm bi kızz saçını yiye yiye karnında saç topağıı oluşmuşş miydem bulandı ve arıkk bıraktımm 2 ay falan oluyoo valla şimdi bile yazarekenn canım istiyoo pufff..
valla ben hertürlü zrarlı şeyi yapardımm:):)
kül,kireç,tebeşir,toprakk..
pis bi meydem vardıı çok şükür kurtuldummm

İlk defa duydum valla
Sabun ve sigara külü
Bence dr. sor danış...
Allah yardımcın olsun ne dicemi bilemedim

fisfisfisfisfisfis
Merhaba arkadaşlar
bu bağımlılığımı kim duysa çok şaşırıyor umarım aranızda benim gibi olanlar vardırda bilgi paylaşımı yaparız a.s.
ben sigara külü yiyorum arkadaşlar ama tarifi yok izahı yok büyük bir zevkle ve iştahla yiyorum daha önce duvar tozu ya da toprak yiyenleri gördüm ama kül yiyen bi ben varım sanırım :lepi:
ilginç olan sigara (nikotin) kullananlar gibi yemeklerden sonra ve akşam saatleri aşırı derecede yeme isteği oluyo pasif içici olduğum yetmiyomuş gibi bir de nikotini yiyorumda..
bana fikir verecek arkadaşları bekliyorum özellikle aranızda doktorlar varsa yardım istiyorum nasıl bırakabilirim???

arkadaşım bende çok duydum senin gibilerini ama sanırım kansızlıktan ayrıca külünü vede ateşinide yiyor bi tanıdığım benimmdelikafadulden bağımlılık işte umarım geçer üzülme yaa oda diyor tadı çok güzel diye zararı varmıdır bilmiyorum ama bayaadır yiyormuş o 5- 6 yıldır::a015:

ay ben ilk kez duydum aci olmuyomu ya
kil yiyeni duydumda kul yiyeni ilk kez duydum
canim insallah bu kotu aliskanligi birakirsin

toprak yiyeni duvar boyası yiyeni duydumda sizin burda yazdığınız kül yeme sabun köpüğü yemeyi ömrü hayatımda ilk sizden duydum kızlar ay allah yardımcınız olsun hani hamile olsanız normal dicem ama değilsenizde bi doktora görünün derim canlarım

duyguudcum canım haklısın tadı o kadar güzelki sırf bu yüzden bile bırakmak istemiyorum ben söylemekten de çekinmiyorum bana göre bu kötü bişey değil önemli olan çözüm bulmak keşke benim de bi gün bi şekilde midem bulansa da yemesem artık yoksa başka şekilde olacağı da yok :))

ayrıca herkesin ilgisine teşekkür ediyorum ama bi karışıklıkta oldu sanırım sabun yiyen ben değildim arkadaşlar o başka bi arkadaşımızdı ben kül yiyorum soru soranlar olmuş cevap vereyim tadı acı değil aksine çok güzel tavsiye ederim dermişim.. zararı vardır illaki ama ben doktoruma sordum sen bi şekilde külden demir ihtiyacını karşılıyosun çok büyük zararı yok demişti bana demir ilacı verilemiyor çünkü yine de yediğin tabağın temiz olmasına falan dikkat et demişti tabi ben yine tahlil falan yaptırcam yarın randevum var bakalım ne dicekler..

canım neden doktora gidip demir ilacı almayı ve bu iğrenç ve sağlıksız durumdan kurtulmayı düşünmüyorsunuz....yasakkelime:mymeka:

canım neden doktora gidip demir ilacı almayı ve bu iğrenç ve sağlıksız durumdan kurtulmayı düşünmüyorsunuz....yasakkelime:mymeka:

arkadaşlar rica ediyorum konuyu tam okumadan böle yorumlar yazmayın. serdicim kanımın yükseldiğini bu yüzden de demir ilacı alamadığımı yazmıştım sanırım okumadın. ayrıca daha 1 mesaj yukarında tahlil yaptıracağımı yazmıştım böle yorumlar hoş değil sağlığımı düşünüyorum tasalanma. yine de düşündüğün için sağol...

canım süpersin ya beni anlayan biri çıktı :lepi:

valla öyle sende de oluyomuydu her sigaranın da tadı aynı olmuyo ucuzlar mesela bıyyykkk berbat oluyo. muhabbete bak :roflol:
sen nasıl bıraktın canım tedavi falanmı gördün yoksa kendiliğindenmi bıraktın nasıl oldu?
canım benım ben senı anlıyorum onlrda bır tadına baksa ..görürler..
ben kendılıgınden bıraktım sanırım yeterlı demırı aldım vucut ıstemedı.kuru üzüm falan yesen tatlım.. oda faydalı..demır acısından
[ ben şuan hamıleyım ama allahtan aklıma gelmıyor :CüvCüv:

ay canım iyiki bırakmışsın hamilelikte iyi olmazdı
bu arada hayırlı olsun bebişin :CüvCüv:
üzüm yiyorum ama ne kadar etkisi oluyo o tartışılır tabi

selam geçmış ols canım............çok ılgınç ama hayatta olmaz dememek lazım.......inş bırakabılırsın..........mesela bende tırnak yeme alışkanlığımı bırakamadı..........çok zor ya.........koca kadın oldum ama bırşeye kafa takım tırnak kalmaz bıranda...........bı arkadaşımın oğluda cam bardakları yıyordu..........kadıneve cam bardak alamadı yıllarca.........kupalarla çay ve su içtıler ..........inş rabbım dermanıı verır...........

Back