Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle canım valla :roflol:
biriktir bi kavanoza koy vereyim özelden adresimi :roflol: ama bayat yemem haberin olsun :dilcikar:
hmm şunu da söyliim kendine güvenen insanlar ancak kendiyle dalga geçmeyi başarabilir bu da güzel bişi :teytey:
arkadaslar guleceksınız amaaa:))) ya anlamadım neye bagımlısınızzz:))) bu arada çok guluyorum kendımede daha çözemedım burayı yaa:roflol:
haha tek değilmişim demekki aynı ben.midem bulansın diyorum ama yok her seferinde yok yemicem desemde engel olamıyorum ki bide şu var bende utanmıyorum söylüyorum hatta ıyy iğrenç diyenlere sen tadını bilmiyosun bi dene bak diyorum :roflol:
Merhaba arkadaşlar
bu bağımlılığımı kim duysa çok şaşırıyor umarım aranızda benim gibi olanlar vardırda bilgi paylaşımı yaparız a.s.
ben sigara külü yiyorum arkadaşlar ama tarifi yok izahı yok büyük bir zevkle ve iştahla yiyorum daha önce duvar tozu ya da toprak yiyenleri gördüm ama kül yiyen bi ben varım sanırım :lepi:
ilginç olan sigara (nikotin) kullananlar gibi yemeklerden sonra ve akşam saatleri aşırı derecede yeme isteği oluyo pasif içici olduğum yetmiyomuş gibi bir de nikotini yiyorumda..
bana fikir verecek arkadaşları bekliyorum özellikle aranızda doktorlar varsa yardım istiyorum nasıl bırakabilirim???
:roflol: valla ben bu topiği açtığımda açsammı açmasammı dedim ama varmış benim gibiler bu bi yanan üzücü bi yandan da sevindirici valla ne yalan söliim :roflol: bu muhteşem tattan kimse mahrum kalmamalı :lepi:
şaka bi yana da aşırı bağımlılık yapıyo iş yerinde zor duruyorum akşam olsada eve gidip yesem diye malum profesyonel platformda kül yiyemiorum :roflol:
bn de bi dönem yedim kül...tadı güzeldir ama fazlası bayar söylemesi...
:1shok:
:bbo:
sigarayı bulanı kutlamak lazım:enbuyukkk:
külü bile işe yarıyor ya lülülülülülü
herkese tuhaf geliyo ama hakkaten farklı bi bağımlılık çıtır çıtır :roflol: bende hep merak ederdim acaba benden başka kül yiyen var mı diye ama sayende öğrenmiş oldum kaydirigubbakcemile3
Insanlarin böyle aliskanliklari oldugunu ilk defa duydum.Cok garip.Bende de asiri derecede demir eksikligi var hatta her hafta serum veriyorlar bana ama böyle biseyi hic canim cekmedi.
Allah askina cok merak ettim.Tadi nasil bisey yaaa-tatlicadiarzu-
gerçektenmi ya canım yapma kurtulmaya çalış bence hem içmekten hem yemekten zararı dokunmuyo mu peki yedikten sonra miden karnın ağarmıyomu hemde dişlerinede yapışır o küller ağzında kokar
benim bi arkadaşım var. oda sigarayı ilk önce içiyor sonrada küllerini afiyetle yiyor..:)) hatta kültablası bulamadığı zaman avcunda biriktiriyordu:))
bence direk olarak doktora gitmelisinizz!!a.s
külde vücudumuzun ihtiyaç duyacağı ne olabilir kii enteresann!!
zehirinn külüü sonuçtaa!!!CADIARZU
ben kahve telvesi yerdim de kendime sasirirdim meger millet neler yiyormus sabundan kiremite kiremitten kule ohooohookaydirigubbakcemile3