duyguudcum canım haklısın tadı o kadar güzelki sırf bu yüzden bile bırakmak istemiyorum ben söylemekten de çekinmiyorum bana göre bu kötü bişey değil önemli olan çözüm bulmak keşke benim de bi gün bi şekilde midem bulansa da yemesem artık yoksa başka şekilde olacağı da yok :))
ayrıca herkesin ilgisine teşekkür ediyorum ama bi karışıklıkta oldu sanırım sabun yiyen ben değildim arkadaşlar o başka bi arkadaşımızdı ben kül yiyorum soru soranlar olmuş cevap vereyim tadı acı değil aksine çok güzel tavsiye ederim dermişim.. zararı vardır illaki ama ben doktoruma sordum sen bi şekilde külden demir ihtiyacını karşılıyosun çok büyük zararı yok demişti bana demir ilacı verilemiyor çünkü yine de yediğin tabağın temiz olmasına falan dikkat et demişti tabi ben yine tahlil falan yaptırcam yarın randevum var bakalım ne dicekler..
evet canımm ben tadını iyii biliyorumm onunn:):)
ben valla kimsye söylemedimm kül yediğimii
çok utanıyodum ve tepki almakdan korkuyodumm çünküükaydirigubbakcemile3
ama birgün söz verdim allahım söz dedim bidaha yemiycemm dedimm ve zaten miydem bulanmışdıı anlatıım ya ondan bidahada yemiyorum hiçç..
aksi gibii külde çok oluyo evde bu aralarr ama ben bıraktımm malesefkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3