• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa duyacağınız bir bağımlılık türü olduğunu biliyorum

buna beslenmede ''pika pika'' iştah sapması deniyor...kan değerlerinizde düşme olabilir,demir eksikliği olma ihtimali yüksek bir kan testi verirseniz iyi olura.s.

tovbe tovbe estafurullah bu ne ilk defa duydum ve midem bulandi nasil yiyorsun onu ya kokusu bile midemi bulandiriyor benim
tedavi ol bencede kisa zamanda ilerde zararini gorursun Allah korusun
hani bi laf varya hurmalar tirmalar :) Allah sifani versin canim ama bence kendi elinde yani yememekk

walla bunun kimi cok sey duydum ben hamileyken bir arkadas mangal komuru yiyiodu kim bilir daha neler var duymadigimiz

demir eksikliginden kaynaklanıyo sanırım..
benim küçük kızımda misafirlikte falan 2 yasında yerdi..
doktora sorduk vitamin veya demir eksiligi vardır dedi.
sonra gıdalrına dikkat edince bıraktı..

cnm tez zamanda geçer inşallah. annemde bi 3-4 yıl önce bi dönem sigara tütünü yiodu acayip canım istio engelleyemiorm diodu kendi kendine geçti onun.darısı başına

çok şaşırdım canım ne yazacağımı bilemiyorum tez zamanda kurtulursun inşallah.

valla bana hıc acaıp gelmedı kül olayı da bi arkadas sabun köpüğü yiyomuş bide mm ne lezzet demiş benim miğdem sabun köpüğünden cok bulandı

büyük bir acıyla itiraf ediyorumki bende kül yiyorum:gitme:

kendimi engelleyemiyorum napim çok fena bişe bu
hani hamile olursunuzda birşeyi çok çookkk aşerersiniz ya aynen öyle bişe
sanırım böbreklerede zarar veriyo bu meret yada veriyomu bilen varmı varsa yazsın lutfen:gitme:

meğer yiyen ama söyleyemeyen ne çok kişi varmış öncünüz oldum sanırım kızlar..
canım ben kendimi bildim bileli yiyorum geçenlerde check-up yaptırdım böbreklerim çook şükür temiz çıktı ama bu her insanda farklı seyredebilir allah korusun. mesela benim kirli kan oranım yüksek dolayısıyla demir eksikliğim var ve ben bu yüzden ihtiyaç duyuyormuşum küle..sen de bir kan tahlili yaptır derim seni gerçekten çok iyi anlıyorum insan kendini frenlesede yemekten alıkoyamıyo kendini inan o kadar çok sıkıldımki bu alışkanlıktan bırakmak için birsürü para dökmeye veya emek harcamaya razıyım çünkü sağlığımız söz konusu.. burada çoğu arkadaş irade meselesi demiş ama yok öyle değil yaşayan bilir fizyolojik bi durum malesef..

meğer yiyen ama söyleyemeyen ne çok kişi varmış öncünüz oldum sanırım kızlar..
canım ben kendimi bildim bileli yiyorum geçenlerde check-up yaptırdım böbreklerim çook şükür temiz çıktı ama bu her insanda farklı seyredebilir allah korusun. mesela benim kirli kan oranım yüksek dolayısıyla demir eksikliğim var ve ben bu yüzden ihtiyaç duyuyormuşum küle..sen de bir kan tahlili yaptır derim seni gerçekten çok iyi anlıyorum insan kendini frenlesede yemekten alıkoyamıyo kendini inan o kadar çok sıkıldımki bu alışkanlıktan bırakmak için birsürü para dökmeye veya emek harcamaya razıyım çünkü sağlığımız söz konusu.. burada çoğu arkadaş irade meselesi demiş ama yok öyle değil yaşayan bilir fizyolojik bi durum malesef..

evet çok haklısın yaşayan bilir sanki biz çokmu istiyoruz yemeyi ama elimizde olan bişe değil gerçekten valla billa kaydirigubbakcemile3

bende uzun zamandır yiyorum ama hiç doktora gitmedim bende check-up yaptırmayı düşünüyorum aslında
benim şüpem böyle belimin sol tarafında ara ara ağrı olması sanırım böbrek var orda o yüzden merak ettim sordum ama yine en iyisini doktor bilir dr danışmak gerekli inş kurtuluruz bu meretten
içtiğimiz yetmiyo bide külünü yiyoruz
hani bi hayvanın etinden sütünden derisinden faydalanırsın ya aynen öylekaydirigubbakcemile3
yakında ziyan olmasın diye izmaritinide yeriz bizkaydirigubbakcemile3
şaka bi yana zararları çok çok fazla bunu biliyorum ama engel olamıyorum malesef:a015:

Merhaba arkadaşlar
bu bağımlılığımı kim duysa çok şaşırıyor umarım aranızda benim gibi olanlar vardırda bilgi paylaşımı yaparız a.s.
ben sigara külü yiyorum arkadaşlar ama tarifi yok izahı yok büyük bir zevkle ve iştahla yiyorum daha önce duvar tozu ya da toprak yiyenleri gördüm ama kül yiyen bi ben varım sanırım :lepi:
ilginç olan sigara (nikotin) kullananlar gibi yemeklerden sonra ve akşam saatleri aşırı derecede yeme isteği oluyo pasif içici olduğum yetmiyomuş gibi bir de nikotini yiyorumda..
bana fikir verecek arkadaşları bekliyorum özellikle aranızda doktorlar varsa yardım istiyorum nasıl bırakabilirim???

gerçekten de ilk defa duyuyorum dr hiç gitmediniz mi?

evet çok haklısın yaşayan bilir sanki biz çokmu istiyoruz yemeyi ama elimizde olan bişe değil gerçekten valla billa kaydirigubbakcemile3

bende uzun zamandır yiyorum ama hiç doktora gitmedim bende check-up yaptırmayı düşünüyorum aslında
benim şüpem böyle belimin sol tarafında ara ara ağrı olması sanırım böbrek var orda o yüzden merak ettim sordum ama yine en iyisini doktor bilir dr danışmak gerekli inş kurtuluruz bu meretten
içtiğimiz yetmiyo bide külünü yiyoruz
hani bi hayvanın etinden sütünden derisinden faydalanırsın ya aynen öylekaydirigubbakcemile3
yakında ziyan olmasın diye izmaritinide yeriz bizkaydirigubbakcemile3
şaka bi yana zararları çok çok fazla bunu biliyorum ama engel olamıyorum malesef:a015:

o ağrı üşütmeden de kaynaklanabilir ama taş maş yapar kül yani en azından bu durum bana mantıklı geliyo bi tahlil yaptırman iyi olur..
ben sigarayı içmiyorum sadece kül yiyorum seninki daha da tehlikleli boyuttaymış. ne kadar süredir yiyosun nasıl başladın sen?
şimdi aynı soruyu bana sorsan ben hatırlamıorum nasıl başladığımı :)) ama küçük yaştan beri yediğimi biliorum.
sigara bırakmak için bi hap var bitkisel bu aralar çok methini duydum ben külü bırakmak için onu kullanmayı düşünüyorum külde nikotin sonuçta.. sen hiç denedinmi böyle bişey?

demir eksikliginden kaynaklanıyo sanırım..
benim küçük kızımda misafirlikte falan 2 yasında yerdi..
doktora sorduk vitamin veya demir eksiligi vardır dedi.
sonra gıdalrına dikkat edince bıraktı..
bende de var canım demir eksikliği ama kanım yükseldiği için demir ilacı kullanamıorum o yüzden kaldı öyle bu alışkanlık..
:1shok::1shok: geçmiş olsun canım ya:1shok:

cnm tez zamanda geçer inşallah. annemde bi 3-4 yıl önce bi dönem sigara tütünü yiodu acayip canım istio engelleyemiorm diodu kendi kendine geçti onun.darısı başına

çok şaşırdım canım ne yazacağımı bilemiyorum tez zamanda kurtulursun inşallah.

teşekkür ederim kızlar.. güzel haberlerimi paylaşırım umarım..

o ağrı üşütmeden de kaynaklanabilir ama taş maş yapar kül yani en azından bu durum bana mantıklı geliyo bi tahlil yaptırman iyi olur..
ben sigarayı içmiyorum sadece kül yiyorum seninki daha da tehlikleli boyuttaymış. ne kadar süredir yiyosun nasıl başladın sen?
şimdi aynı soruyu bana sorsan ben hatırlamıorum nasıl başladığımı :)) ama küçük yaştan beri yediğimi biliorum.
sigara bırakmak için bi hap var bitkisel bu aralar çok methini duydum ben külü bırakmak için onu kullanmayı düşünüyorum külde nikotin sonuçta.. sen hiç denedinmi böyle bişey?

valal bende bi 13 yıl olmuştum arkadaşım sigara içerdi daha bekardım ozamalra bende külünü yerdim
ben bide kül yeyince sigara içesim gelmiyo buda çok garip
ben hiç bişe denemdim ama en kısa zamanda dr gitcem olmuyo böyle

Merhaba arkadaşlar
bu bağımlılığımı kim duysa çok şaşırıyor umarım aranızda benim gibi olanlar vardırda bilgi paylaşımı yaparız a.s.
ben sigara külü yiyorum arkadaşlar ama tarifi yok izahı yok büyük bir zevkle ve iştahla yiyorum daha önce duvar tozu ya da toprak yiyenleri gördüm ama kül yiyen bi ben varım sanırım :lepi:
ilginç olan sigara (nikotin) kullananlar gibi yemeklerden sonra ve akşam saatleri aşırı derecede yeme isteği oluyo pasif içici olduğum yetmiyomuş gibi bir de nikotini yiyorumda..
bana fikir verecek arkadaşları bekliyorum özellikle aranızda doktorlar varsa yardım istiyorum nasıl bırakabilirim???

Kesinlikle yoğun demir ve mineral eksikliği.. aynısı bende de var ben kül yemiyorum ama, belki ilk defa duyacaksınız, bende sabun köpüğü yüyorum, yalıyorum ama yutamıyorum acı geliyo o zaman. sadece yalıyorum.. Hele o beyaz sabunlar yokmu saf ve doğal hani.. mmmmm.. süper bi lezzet.. :):lepi:

gecmiş olsun canım.benim bir tanıdığım var oda kömür,kuru kahve yerdi.
dr. onada demir eksikliği var demişti
sende bir an önce bu sorunu gidersen iyi olur .yoksa halin duman yok yok kül olur.öpüyorum.

kibrit yiyenlerde gördüm demir eksikliğinden :çok üzgünüm:

müjdecim canım sen sigara külü gördüğün an direk içine su koy dök bölece kendini engellemiş olursun CADIARZU sigarayı bırakmak gibiyse eğer çok kolay ben püfür püfür içerdim ama 3 aydır elimi sürmüyorum kaydirigubbakcemile2 ki bende senin gibi bi yandan bırakmak istiodum bi yandan bırakmamak..
istediğin an yapıcagını biliyorum karar ver canım ve doğal yollardan zararsız bi şekilde demir eksikliğini gidermeye calıs..

ayrıca kirli kan oranını yükseltebilir diye ilaç kullanamıyorum diyorsun ama bu lanet sigara külleri sana daa çok zarar vermez mi ki CADIARZU

öpüyorum tatlım seni :1hug:

ayy inananmıyorum bunları yiyenlere.ne dıyeyım afiyet seker bal olsun cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

çok enteresan :) ben içiyorum ama külünün durmasına bile dayanamıyorum bi tane içer dökerim hemen tabağı....ama çok zararlıdır kül yemek sanırım dr a falan görünsen başka bişey verebilir hap falan onun yerine:) ama seviosun tadını galiba afiyet olsun ozaman :) bende beyaz sabun koklama hastalığı var kendimden geçiyorum bi kere ısırdım çok acıydı :)

Back