- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
- #16.541
rahatlattı cnm rahatlatmazmı baya iki gündür yiyorum yanı
hadi bakalım toparlanırsın hemencecik. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahatlattı cnm rahatlatmazmı baya iki gündür yiyorum yanı
Allahım Allahım valla bebiş gelince toplu olarak gelecek desene
canım az kaldı yaa ocaktan sonra dedin bir de şimdi herkes o servisi bilmiyor
o da bilindikten sonra biraz daha rahatlarsın bence![]()
hayırlısı olsun cnm bakalım inş. iyi olur herşey
ha valla. toptan dövecek beni:)) ama asıl sürprizim bu akşam anneme. bizim kızlar geçmiş olsuna gelecekler. tabi neden gittiklerini bilmiyolar. annemin yüz ifadesini merake diyorum çok:))
ay kadını hepten çıldırtacaksın
![]()
yani aslıdan bukadar deli gibi yoğun olmamızın sebebi 2 marka servisiyiz :? bu yüzden yani....
teşeekkkür edeerim mersi cnm
yani aslıdan bukadar deli gibi yoğun olmamızın sebebi 2 marka servisiyiz :? bu yüzden yani....
inşallah canım inşallah işe yara bu yaptıklarımız
kk da bi bayanın eşinin bunlarla 2milyondan 76milyona çıkmış normal yolla 2 bebek sahibi olmuş![]()
oo annemle bizim ne maceralarımız var. alışkın o hayatım. ama bence bunu beklemiyodur. evlendi akıllandı diyodu en son:)))
vitamin hergün sabah akşam. progestan sabah öğle akşam. kan sulandırıcı öğlen.
calsıum sabah. magnezyum sabah akşam. içim döndü((
slm canım hoşgeldin. işte kaynatıyoruz sen nasılsın
kısmet bu işler çok kafa yormamak lazım. bak eşimin sayımında hızlı %70 diyordu. ama noldu???
biz bu sayı düşene kadar bebek yapmıcaz heralde... :?
nezaman yaşlandık ozaman düşünecez, kendimizi paralayacaz iş işten geçmiş olacak. kısmet bu işler ben anladım valla...![]()
yok anam yok sen 9ayı değerlendirmek istiyorsun belliiii![]()
oo annemle bizim ne maceralarımız var. alışkın o hayatım. ama bence bunu beklemiyodur. evlendi akıllandı diyodu en son:)))
doktorun miden bulansın , kus diye oldukça çabalamış galiba :))
normaldir bebişimmmmm ama ben seni düşünüyorum sadece 2-3 marka olsun ama sen yorulma tek derdimiz bu![]()
kısmet bu işler çok kafa yormamak lazım. bak eşimin sayımında hızlı %70 diyordu. ama noldu???
biz bu sayı düşene kadar bebek yapmıcaz heralde... :?
nezaman yaşlandık ozaman düşünecez, kendimizi paralayacaz iş işten geçmiş olacak. kısmet bu işler ben anladım valla...![]()
gamze sen ya tek çocuksun yada son numarasın. Kardeşler arasından son numara böyle fırlama olur. :)
ben 3. ve sonum mesela.. Ablam , abim çok ağırbaşlı. ben hiç onlara çekmemişim hiiç... :)