Ilk çocuğunu düşünenler...

inşallah canım inşallah işe yara bu yaptıklarımız
kk da bi bayanın eşinin bunlarla 2milyondan 76milyona çıkmış normal yolla 2 bebek sahibi olmuş:52::52::52:

kısmet bu işler çok kafa yormamak lazım. bak eşimin sayımında hızlı %70 diyordu. ama noldu???
biz bu sayı düşene kadar bebek yapmıcaz heralde... :?
nezaman yaşlandık ozaman düşünecez, kendimizi paralayacaz iş işten geçmiş olacak. kısmet bu işler ben anladım valla... :1:

kısmet bu işler çok kafa yormamak lazım. bak eşimin sayımında hızlı %70 diyordu. ama noldu???
nezaman yaşlandık ozaman düşünecez, kendimizi paralayacaz iş işten geçmiş olacak. kısmet bu işler ben anladım valla... :1:

yoook bence.. sürpriz olucak neye uğradığınızı şaşıracaksınız. böyle ışık saçacak gözleri pırıl pırıl bakıcak o zaman anlıycanız aha bizim bebe olmuş diye.

oo annemle bizim ne maceralarımız var. alışkın o hayatım. ama bence bunu beklemiyodur. evlendi akıllandı diyodu en son:)))

gamze sen ya tek çocuksun yada son numarasın. Kardeşler arasından son numara böyle fırlama olur. :)
ben 3. ve sonum mesela.. Ablam , abim çok ağırbaşlı. ben hiç onlara çekmemişim hiiç... :)

normaldir bebişimmmmm ama ben seni düşünüyorum sadece 2-3 marka olsun ama sen yorulma tek derdimiz bu:1:

bende artık düşünmüyorum be gülüm akışına bıraktım kendimi. çabalasamda suyun belirlediği yöne gidiyoruz zaten bari boşa çabalamayayım :))

tabi ki şekercim Allahım nasip edecek inşallah zamanı gelincee o da olacak ama yaşlılığa bırakmamak gerektiğini söylüo uzmanlarrr:1::1:

gamze sen ya tek çocuksun yada son numarasın. Kardeşler arasından son numara böyle fırlama olur. :)
ben 3. ve sonum mesela.. Ablam , abim çok ağırbaşlı. ben hiç onlara çekmemişim hiiç... :)

:))) inanmayacaksın ama. ilk çocuk benim. kardeşim var bir tane erkek. oda aksime çok ağır başlı oturaklı bişey. ama ben böyle olmuşum. annem diyo zaten sen olmadın diye:))))

Back
X