- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.921
kızlar selam bnde artık karar verdim bebişe ve bu ay çalışmalara başladık inş hayırlı haberleri alırız hepimiz
kızlar selam bnde artık karar verdim bebişe ve bu ay çalışmalara başladık inş hayırlı haberleri alırız hepimiz
Hayırlısı olsun, Allah kavuştursun çabucak
hayırlı olsun. biz de bi dahaki aya inşallah :)))
Gün aşırı çalışmalar başşşlaassııınnnn!!!! (Asuman Krause edasıyla)
saol cnm birde bişeyi merak ediyorum bilgi olan tüm arkdaşlardan cevap bekliyorum ilişkiden sonra kasıklarda sızla ağrı olması ne demek?
her ilişki sırasında ağrı varsa doktora görünmek gerekir, enfeksiyon vss. olabilir. Arada bir oluyorsa çok dert etme. Doktorum spermlerin rahimi uyardığından kasılmalar olabileceğini söylemişti. belki böyle bir şey olabilir.
Eğer bebek planlamanız varsa önden doktor kontrolü iyi olacaktır. Folik asite başlatır, rutin bir smear- tahlil yapar belki...
:) evet gün aşırı çalışma resmen rabbim nasip eylesin hayal kırıklığına uğratmasın hadi bakalım demet akalın diyorum o zaman :)))
adetin 10. ve 20. gün araları önemliymiş. Ama öğrendiğim bir şey var ki; sen ne kadar hesaplarsan hesapla o istediği zaman gelecek :)
hayır cnm çok sık olmuyo bnde aksine çok nadr bu ay korunmayı bıraktık zaten ilk defa oldum ama bilmiyorum ya
nasıl korunuyordunuz? ilaçla mı? prezervatif filan mı?
ilk evlendiğimizde prezervatifti ama bnde apse çıktı bartholin apsesi bi operasyon geçirdim onla ilgili daha sonra geri çekilme yöntemi ile korunduk ama bıraktık işte şimdi bebişimizi bekliyoruz
İyi ilaç kullanmadıysa beklemeni gerektiren bir şey yok. ben hap kullandım 6 sene kadar. İlaç etkisinin geçmesi için zaman gerekiyor. 7-8 ay sonra hamile kaldım.
Gebelik planı olduğunda folik asite başlamak gerekirmiş. Ben folbiol kullanıyorum günde 1 tane alınıyor. Bazıları günde 3 taneymiş onu kullanmak daha zor. Doktorun verdiği zaman sorarsın en azından. ben günde 1 taneyi bile unutuyorum. içtim mi içmedim mi diye
bu ay çalışmalara başladık eğerki hasta olursam umarım olmam önümüzdeki ay doktora gitmeyi düşünüyorum cnm
Gönlüne göre olsun canım
valla gülüm yaa.. şimdi hastaneye gidesim bile gelmiyor..
sen ne yaptın bakiim. bebişi gördünmü dün. nasıl minik hüma mız
iyiyiz cnm..i,natcı kızım kafasını bacaklarına yaslamış..bol bol poposunu izledik geldik..büyümüş teyzesi 1130 gr olmuş
maaşallah subhanallah canım benimmmmmmmmm
dua edin nolur Rabbim bize de nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?