Ilk çocuğunu düşünenler...

Zaten şuana kadar izlemediğim video kalmadı desem yeridir. normali de sezeryanı da harfi harfine öğrendim. bu konularda neredeyse hiç bilgin yoktu. zamanı geldiğinde nelerle karşılaşacağımı bilmek istedim.
sana rahat bir hamilelik süreci ve doğum dilerim. darısı olmayanların başına

kızlar selam hepinize siz de bebişleriniz de iyidir umarım.. ben bulantıdan kafamı klozetten çıkaramıyorum. yarın dr kontrolüm var ama bilen varsa diye sorayım dedim rennie var ya ağızda eriyen çiğneme tableti.. mide için. bu durumlarda işe yarıyor mu yada sakıncası var mı kullananınız var mı?

olsun bazen bilmemek iyi oluyor. mesela ben ilk endoskopi olacağımda nasıl bişey olduğunu bilmiyordum. doktor şimdi yapalım istermisin dedi. bende sazan gibi hemen yapalım aradan çıksın dedim. yahu kadın bi sor dimi nasıl bişey bu endoskopi diye. bilmediğim için doktor uyuşturmadan bile yaptı. sonrakilerde uyutmalarına rağmen tavuk gibi çırpındım. (sonraki doktorda beceriksizin tekiydi aslında...)

darısı başınaa gülüm. hepinizin başına inşallah..

gaz çıkartamadığın zaman gaz çıkartmak iiçin wermişti doktor bnm yiğenime onu bence kullanma nane limon yeşilcay mideni rahatlatır azkalmış güzelim dayan

allah kimseyi gördüğünden mahrum bırkamasın cnm zor tabi ....yazık üzüldüm valla...biz gidiyoruz bebişlerimizi uzun uzun görüyoz. valla halimize çok şükür

mide bulantında işe yarayacağını sanmam canım. ağrı olunca alıyordum onu. ayrıca kullanman doğru olmayabilir. meyveli sodalardan alıp iç bir tane. benim cabuk rahatlatıyor. aç kalmamaya çalış. aç kaldıkça mide bulantısı artıyor. bişey yiyemiyorsun biliyorum ama en azından tuzlu kraker filan al. sabah yataktan kalmadan uyanır uyanmaz hemen ye biraz. ama yağlı olmasın. ekşi yeşil elma da iyi geliyor. 1-2 saat rahatlatır, kabızlık sorununda çıkmaz. kabuğunu soy ama. sürekli yersen miden ağrır.

gaz çıkartamadığın zaman gaz çıkartmak iiçin wermişti doktor bnm yiğenime onu bence kullanma nane limon yeşilcay mideni rahatlatır azkalmış güzelim dayan

hiç bulantım yok hamile gibi hissetmiyorum diyodum daha 1 hafta önce çok büyük konuştum heralde.. :S

yeşil çay düşük yaptırabilir diyorlar, ama... doktorum bitki çayı içebilirsin dedi yine riske atmasın.

kesinl,ike ben daha hiç izlemdim düşünmüyorumda..geçen doktorum da söledi sakın izleme die..bi kadının iki doğumu bile farklı herkes sana bişey anlatır onları dinlemedinide yasaklaıyorum dedi
bi kadın 4 kilo çocuğu normal doğuruyo ardından ikincisinde 2500 gr çocuğu doğuramıyo sezeryana alıyorum ondan etkilenmemen için hiç kimseyi dinleme ve hiç bişey izleme ben sana i,kisinide anlatacam zaten ne istersen iste canın yanmyacak dedi

canım ya yiyecek namına herşeyden tiksindim inanır mısın bugün boş ekmek yedim kahvaltıda. senin nasıl aynı yoğunlukta mı devam ediyo hala?

yeşil çay düşük yaptırabilir diyorlar, ama... doktorum bitki çayı içebilirsin dedi yine riske atmasın.

tabi haklsıın içinde etkileyen bişi war demekki sade sodanın içine bi parça limon benim neyim olursa olsun iyi geldi bugüne kadar tabi boş mideye değil ağır olmayan şeyler mideni boş bırakma

Son düzenleme:
hiç bulantım yok hamile gibi hissetmiyorum diyodum daha 1 hafta önce çok büyük konuştum heralde.. :S

cnm geçecek ne içersen iç o bulantılrın devam edecek maalesef 5 ay kustuğum için biliyorum ama gaviscon şurup ve nexium kullandım ben ama bi süre sonra vucut onlarıda dinlemedi...hep kustum maalesef...ama geçecek annesi

canım ya yiyecek namına herşeyden tiksindim inanır mısın bugün boş ekmek yedim kahvaltıda. senin nasıl aynı yoğunlukta mı devam ediyo hala?

cnm hiç korkma ben hiç bisey yiyemiyodum ve nasıl ayakta duruyodum hala şaşıyorum..ama bebek bi şekilde büyüyo....kanında besleniyo bu aylarda ondan korkma,

inşallah çabuk geçer canım yaa ben hep hamileliğin cicili bicili yanlarını hayal etmişim buralarını hep atlamışım heralde.. :)) olsun ama meleğim sağlıklı olsun da değer yine de. ama çabucak bitsin yaa :26:

merak etme geçecek korkma belkide seninki çabuk geçer benimki 5 ay sürdü..6. aya giridiğimde kesildi ve ben 1 ayda 6 kilo aldım şimdi 7. aydayız yine başladı bu sefer yanma ile birlikte ama allahtan kusma yok...

son cümleye can kurban :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…