- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.821
canım doğumdan korkmayan yoktur bence. ama düşünmüyoruz düşünmemeye çalışıyoruz. :) ben normal olursa epidural istiyorum. eğer yolunda gitmezse sezeryanda anlamayacaksın zaten. bizim gelin çok gerilmiş doktor sezeryana almış, bişey anlamadı. uyandı bebeği kucağında :)
dert etme olur elbet. eğer hamile kalırsan bu tarz bebekli videoları yada fotoğraflara bakınma. bazı video veya fotoğraflar kötü oluyor. insanı etkiliyor...
Zaten şuana kadar izlemediğim video kalmadı desem yeridir. normali de sezeryanı da harfi harfine öğrendim. bu konularda neredeyse hiç bilgin yoktu. zamanı geldiğinde nelerle karşılaşacağımı bilmek istedim.
sana rahat bir hamilelik süreci ve doğum dilerim. darısı olmayanların başına
kızlar selam hepinize siz de bebişleriniz de iyidir umarım.. ben bulantıdan kafamı klozetten çıkaramıyorum. yarın dr kontrolüm var ama bilen varsa diye sorayım dedim rennie var ya ağızda eriyen çiğneme tableti.. mide için. bu durumlarda işe yarıyor mu yada sakıncası var mı kullananınız var mı?
merakla bekliyorum :)
eşimle Tepecik kadın doğum hastanesine gittik. uzakta bir hastane, bir tahlilim orada yapılıyor diye gitmek zorunda kaldım.
Yok böyle bişey!!! Allah maddi durumu olmayıp oraya muhtaç olanlara sabır versin. doktor odasına benimle birlikte 5 hasta girdik. beşimizi birden dinledi, beşimize birden yönlendirme yaptı. yuh! dedim. Hasta mahremiyetini de geçtim; ortalık pis, bir koltuk var hastadan sonra olduğu gibi duruyor diğer hastayı bekliyor.
Allah yardımcısı olsun bu insanların.
kızlar selam hepinize siz de bebişleriniz de iyidir umarım.. ben bulantıdan kafamı klozetten çıkaramıyorum. yarın dr kontrolüm var ama bilen varsa diye sorayım dedim rennie var ya ağızda eriyen çiğneme tableti.. mide için. bu durumlarda işe yarıyor mu yada sakıncası var mı kullananınız var mı?
gaz çıkartamadığın zaman gaz çıkartmak iiçin wermişti doktor bnm yiğenime onu bence kullanma nane limon yeşilcay mideni rahatlatır azkalmış güzelim dayan
hiç bulantım yok hamile gibi hissetmiyorum diyodum daha 1 hafta önce çok büyük konuştum heralde.. :S
gaz çıkartamadığın zaman gaz çıkartmak iiçin wermişti doktor bnm yiğenime onu bence kullanma nane limon yeşilcay mideni rahatlatır azkalmış güzelim dayan
canım doğumdan korkmayan yoktur bence. ama düşünmüyoruz düşünmemeye çalışıyoruz. :) ben normal olursa epidural istiyorum. eğer yolunda gitmezse sezeryanda anlamayacaksın zaten. bizim gelin çok gerilmiş doktor sezeryana almış, bişey anlamadı. uyandı bebeği kucağında :)
dert etme olur elbet. eğer hamile kalırsan bu tarz bebekli videoları yada fotoğraflara bakınma. bazı video veya fotoğraflar kötü oluyor. insanı etkiliyor...
mide bulantında işe yarayacağını sanmam canım. ağrı olunca alıyordum onu. ayrıca kullanman doğru olmayabilir. meyveli sodalardan alıp iç bir tane. benim cabuk rahatlatıyor. aç kalmamaya çalış. aç kaldıkça mide bulantısı artıyor. bişey yiyemiyorsun biliyorum ama en azından tuzlu kraker filan al. sabah yataktan kalmadan uyanır uyanmaz hemen ye biraz. ama yağlı olmasın. ekşi yeşil elma da iyi geliyor. 1-2 saat rahatlatır, kabızlık sorununda çıkmaz. kabuğunu soy ama. sürekli yersen miden ağrır.
hiç bulantım yok hamile gibi hissetmiyorum diyodum daha 1 hafta önce çok büyük konuştum heralde.. :S
yeşil çay düşük yaptırabilir diyorlar, ama... doktorum bitki çayı içebilirsin dedi yine riske atmasın.
ama çok güzel bi duygudur sık dişini hayatım biticek sonuçta allah hepimize naip etsin
yeşil çay düşük yaptırabilir diyorlar, ama... doktorum bitki çayı içebilirsin dedi yine riske atmasın.
bende öyle diyordum 8. hafta başladı. şükür ben çıkarmıyorum. sadece bulanıyor.
canım ya yiyecek namına herşeyden tiksindim inanır mısın bugün boş ekmek yedim kahvaltıda. senin nasıl aynı yoğunlukta mı devam ediyo hala?
cnm geçecek ne içersen iç o bulantılrın devam edecek maalesef 5 ay kustuğum için biliyorum ama gaviscon şurup ve nexium kullandım ben ama bi süre sonra vucut onlarıda dinlemedi...hep kustum maalesef...ama geçecek annesi
inşallah çabuk geçer canım yaa ben hep hamileliğin cicili bicili yanlarını hayal etmişim buralarını hep atlamışım heralde.. :)) olsun ama meleğim sağlıklı olsun da değer yine de. ama çabucak bitsin yaa :26:
kesinl,ike ben daha hiç izlemdim düşünmüyorumda..geçen doktorum da söledi sakın izleme die..bi kadının iki doğumu bile farklı herkes sana bişey anlatır onları dinlemedinide yasaklaıyorum dedi
bi kadın 4 kilo çocuğu normal doğuruyo ardından ikincisinde 2500 gr çocuğu doğuramıyo sezeryana alıyorum ondan etkilenmemen için hiç kimseyi dinleme ve hiç bişey izleme ben sana i,kisinide anlatacam zaten ne istersen iste canın yanmyacak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?