• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

canım ya yiyecek namına herşeyden tiksindim inanır mısın bugün boş ekmek yedim kahvaltıda. senin nasıl aynı yoğunlukta mı devam ediyo hala?

evet canım ya. sürekli meyve yada yoğurt yiyorum. beni kokular öldürüyor. buzdolabımı açarken nefes almıyorum. içinde de bişey aslında . bir çay tabağına karbonat döktüm öyle dolaba koydum, kokuyu çekiyor. daha iyi oldu şimdi. sabahları bende zorlanıyorum. akşamüstü gibi rahatlıyorum. sabahları ekmek içine peynir domates tuzlayıp yiyiyorum. yanına açık çay bir süre rahatlıyorum.

cnm geçecek ne içersen iç o bulantılrın devam edecek maalesef 5 ay kustuğum için biliyorum ama gaviscon şurup ve nexium kullandım ben ama bi süre sonra vucut onlarıda dinlemedi...hep kustum maalesef...ama geçecek annesi

gaviscon içelebiliyormu?

merak etme geçecek korkma belkide seninki çabuk geçer benimki 5 ay sürdü..6. aya giridiğimde kesildi ve ben 1 ayda 6 kilo aldım şimdi 7. aydayız yine başladı bu sefer yanma ile birlikte ama allahtan kusma yok...

bebişin saçı filanmı çıkıyor acaba?? öyle yanma olurmuş derler ya :))

günaydın hanımlar. iyi haberler getiremedim size. gebelik diyabeti çıktı bende.. hoş benim için bişeylerde kolay olsaydı çook şaşırırdım. haftaya çarşambaya kadar günde 6 kez şeker ölçümü yapıcam. çarşamba günü insilüne başlayabiliriz.

ya burnumu kapatım içtim de bi kere ölecektim. dedim bu ne beter bişey böyle. yağ içiyormuşsun gibi. böğğğ sabah sabah içim bi hoş oldu. inşallah şifa niyetine içicez zorlıycaz kendimizi.

henüz ilaç konusu daha çözülmedi. normalde sabah 8'de tiroid ilacı içiyorum öğlen doğum kontrol (bu ay son kez kullanacağım.), akşam yemeğinden önce de folik asit. bi ara bulup içicem işte :)) yalnız bu folik asit bana alerji yaptı sanırım. karın bölgemde kırmızı kaşıntısı olmayan döküntüler var. :44:
acaba sizde de oldu mu?

hayırlısı bakalım. bende olmadı öyle bişey ama çok kilo yaptı:))

günaydın hanımlar. iyi haberler getiremedim size. gebelik diyabeti çıktı bende.. hoş benim için bişeylerde kolay olsaydı çook şaşırırdım. haftaya çarşambaya kadar günde 6 kez şeker ölçümü yapıcam. çarşamba günü insilüne başlayabiliriz.

günaydın canım çok geçmiş olsun...dr diyer verdimi?diyet yaparda degerlerin ii giderse bu ölçüm aşamasında hemen başlamaz insülin..

günaydın canım çok geçmiş olsun...dr diyer verdimi?diyet yaparda degerlerin ii giderse bu ölçüm aşamasında hemen başlamaz insülin..

çok sağol canım. hiç sorma diyetisyende bir tuhaftı kadına ben ekmek pirinç patates yemiyorum diyorum. bana az ye diyo... atlıycaktım üstüne hasbanın:)))

Günaydın kızlar..

Gamze üzülme canım.Çoğu kişide gebelik diyabeti çıkıyor.Yediklerine dikkat et.Şekerin düşer inşallah

günaydın kızlar bakalım bu ay benim tutcakmı? bazen bi umutsuzluk çöküo bazende olacak die ümit.. baya dengesiz ve güç bi durumdayım :18:

mide bulantısı demeyin banaaaaaaaaa geri döndü kötü günlerrrr :(
Ay canım gerçekten geri mi geldi. Acaba kızının saçları mı çıkıyor :49:

Üzülme canım bir çok insanda çıkıyor. Diyetle kontrol altında tutuyorsun. Haziran annelerinde birkaç kişi yaşadı bu sorunu. Her gün şeker ölçüyorlar, diyet yapıyorlar. Biraz sıkıntılı olur belki ama sonuçta dermensız dert değil.

günaydın kızlar bakalım bu ay benim tutcakmı? bazen bi umutsuzluk çöküo bazende olacak die ümit.. baya dengesiz ve güç bi durumdayım :18:
Şimdi sana günler ne zor geçiyordur. BAT a son 3 gün, 1 gün derken stres oluyor insan. Hayırlısı bakalım. Olmayınca çok üzülme. Ben gözyaşlarımı tutamazdım ama geriye dönüp bakınca ne boş vesveselermiş diyorum

hayırlısı bakalım. bende olmadı öyle bişey ama çok kilo yaptı:))

ay deme yaaa, zaten bi ara ilaçlardan önce 67 kilo oldum diye hemen rejime başladım 62 kiloya düştüm sonra ilaçlara başlattılar, doğum kontrol hapı (başlıbaşına kilo aldırıcı-hormon), tiroid ilacı (müthiş acıktırıyo), bide bu vitamin kilo aldırırsa yandım ben, çünkü 62'den sonra tekrar kilo aldım 65 civarındayım. kilo almak istemiyorum artık. bi de az yememe rağmen alıyorum offf!

ay deme yaaa, zaten bi ara ilaçlardan önce 67 kilo oldum diye hemen rejime başladım 62 kiloya düştüm sonra ilaçlara başlattılar, doğum kontrol hapı (başlıbaşına kilo aldırıcı-hormon), tiroid ilacı (müthiş acıktırıyo), bide bu vitamin kilo aldırırsa yandım ben, çünkü 62'den sonra tekrar kilo aldım 65 civarındayım. kilo almak istemiyorum artık. bi de az yememe rağmen alıyorum offf!
Bu saydığın ilaçlar kilo aldırıyor malesef ama diyet ve sporla kilo alımını önleyebilirsin. Önemli olan sağlık. Önce bir hormon dengen düzelsin sonra sıkı bir program yapıp kilo verirsin :34:

Bu saydığın ilaçlar kilo aldırıyor malesef ama diyet ve sporla kilo alımını önleyebilirsin. Önemli olan sağlık. Önce bir hormon dengen düzelsin sonra sıkı bir program yapıp kilo verirsin :34:

ay inşallah ya... şimdiden zorlamadan evde bi yarım saat spor yapıyorum. haftada 3-4 kere yapmaya çalışıyorum bir gün yapıp bir sonraki gün dinleniyorum. bakalım havalar ısınsın da yürüyüşe veya koşuya çıkıcam.

ay inşallah ya... şimdiden zorlamadan evde bi yarım saat spor yapıyorum. haftada 3-4 kere yapmaya çalışıyorum bir gün yapıp bir sonraki gün dinleniyorum. bakalım havalar ısınsın da yürüyüşe veya koşuya çıkıcam.
Dediğin gibi havalar ısınıyor. Bol bol yürüyebilirsin, imkanın varsa düzenli yüzebilirsin. Aerobik de form koruyor.

Dediğin gibi havalar ısınıyor. Bol bol yürüyebilirsin, imkanın varsa düzenli yüzebilirsin. Aerobik de form koruyor.

havuza gidiyoruz ama haftada 1 defa falan olabiliyor haftasonu falan. yazın tatilde yüzüyorum genelde. hehehe bi de ben normal yüzen bi insandan daha fazla kalori yakıyorum neden mi çünkü yüzme konusunda acemiyim, yüzmeye çabalamak yüzmekten daha zor :52::52::52::52:

aerobik hiç yapmadım, arada internetteki videolardan çalışıyorum. bir de bilgisayardan aldığım dökümler var onları yapıyorum evde. OLMUYOR OLMUYOR :)))

evet canım haklısın. çok dikkat etmek lazım. sadece folik asit yüzünden 4 kg aldım.

Back