- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.801
Allah her isteyeni çocuk sahibi yapsın. Biraz neşelenin hanımlar izleyin bakalım
9 months in 1000 pictures stop motion (Pregnancy time lapse!) - Osher, Tomer and Baby Emma - YouTube
kızlar ya bi şi sorcam bizim yiğen war da kız korunmak değilde eşi korunsun istio prz. dışında korunabilceği yöntem warmıymış bana sordu bende sizlere siz benden daha bilgilisiniz çünkü canlarım..............
çok özendim galiba içim bi tuaf oldu da
ne çok yazmışsınınz buralar bu kadar harkaetli değildi
asyacım evet bu aralar biraz böle geçecek ama çok güzel bi duygu acemini dediği gibi ..içinde küçük bi tekmeci büyüyo
takvim yöntemini uygulayabilirler canım
Al benden de o kadar[/Q
takvim yöntemi nasıl yani
merakla bekliyorum :)
eşimle Tepecik kadın doğum hastanesine gittik. uzakta bir hastane, bir tahlilim orada yapılıyor diye gitmek zorunda kaldım.
Yok böyle bişey!!! Allah maddi durumu olmayıp oraya muhtaç olanlara sabır versin. doktor odasına benimle birlikte 5 hasta girdik. beşimizi birden dinledi, beşimize birden yönlendirme yaptı. yuh! dedim. Hasta mahremiyetini de geçtim; ortalık pis, bir koltuk var hastadan sonra olduğu gibi duruyor diğer hastayı bekliyor.
Allah yardımcısı olsun bu insanların.
kızlar ya bi şi sorcam bizim yiğen war da kız korunmak değilde eşi korunsun istio prz. dışında korunabilceği yöntem warmıymış bana sordu bende sizlere siz benden daha bilgilisiniz çünkü canlarım..............
Allah her isteyeni çocuk sahibi yapsın. Biraz neşelenin hanımlar izleyin bakalım
9 months in 1000 pictures stop motion (Pregnancy time lapse!) - Osher, Tomer and Baby Emma - YouTube
Al benden de o kadar[/Q
takvim yöntemi nasıl yani
Canım özel msj attım
Al benden de o kadar
çok pardon okudum şimdi hııı tamam bende öle önermiştim ama adının o olduğunu bilmiodum teşk edrm
çok güvenli değildir ama. :)) onu da söyle sürpriz olmasın.
farkettim bendde espri yaptım bnden önce alma kucağına dikkat et die.saol fikir için tatlım sen napıosun ii sin dimi
iyiyim canım biraz mide bulantısı ile takılıyorum. doktorun ultrason cihazında bebeğimi görürüm ümidi ile gittim hastaneye ama böyle kötü durum görünce muayene bile istemedim. tahlil verip kaçtım. hafta görürüm artık. büyümüş olur
maşalah cinsiyet belli değil hala dimi bi ihtimal kız falan diodun galiba ya sakıncası yoksa bişi sorcam şuana kadar nekadar para harcadınız tahlil ve bnz. şeye hani sgk dışındaki ler ne edio
yok canım cinsiyet için 16. haftayı beklemek lazımmış. ama bütün takvimlerde kız çıkıyor. güvenilir değil tabi espirisine bakıyorum :)
ben kendime göre bir doktor bulamadımdan ,eski doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum. 150 tl mua. ücreti. ayda bir şeklinde alıyor, kontrollerde ücret vermiyorum.
tahlilleride devlet hastanesine gidiyorum canım. heryer her tahlili yapmıyor ama gittiğinde doktor yönlendiriyor yapılmıyorsa gideceğin yeri söyler
bebek fikrini sürekli erteleme sebeplerimden biri olan doğum korkumu yenmek için araştırma yapıp duruyorum. Nihayet korkutucu olmayan bir doğum videosu buldum. animasyon şeklinde. buyurun sizlerle de paylaşayım.
inside pregnancy labour & birth - YouTube
asyacımerencim son bi sorum peki doğumu nerde yapcan bnm de doktorum özel muaynesi war ona dewam edersem doğum için hastane bulmak zorunda kalcam
bebek fikrini sürekli erteleme sebeplerimden biri olan doğum korkumu yenmek için araştırma yapıp duruyorum. Nihayet korkutucu olmayan bir doğum videosu buldum. animasyon şeklinde. buyurun sizlerle de paylaşayım.
inside pregnancy labour & birth - YouTube
harika muhteeşeem yerim ceni jelibonum benm ya nerden buldun bunu böle öyle kafasından çekince bebeğin canı acımıo mu yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?