Ilk çocuğunu düşünenler...

kilo vermeyi düşünüyorum da tatlım gözümün önünde olursa daha sıkı yaparım diye düşünüp ben öyle bi çizelge yaptım kendime

hı bende 1,60 boyum kilomda60 nasıl sence testlerdenormal dio ama ben şişko diorum kendime

hı bende 1,60 boyum kilomda60 nasıl sence testlerdenormal dio ama ben şişko diorum kendime

Kilon normal canım ama önemli olan senin nasıl hissettiğin bu kiloda kendini iyi hissediyorsan problem değil sağlıklı değerler arasındasın ben alışık değilim bu kiloya o yüzden biraz vermem gerekiyor galiba eskisi gibi hızlı hareket edemiyorum gibi geliyor bi de hamiş kalmadan önce verebilirsem hamilelikten sonra duba gibi dolaşmam diye ümit ediyorum

ewet çok ii yapmışşın tatlım ozaman bende haişlikten sonraı düşünüorum naparım die çok zor şeyler bunlar ya illa takılcak bişi buluoz

ewet çok ii yapmışşın tatlım ozaman bende haişlikten sonraı düşünüorum naparım die çok zor şeyler bunlar ya illa takılcak bişi buluoz

bebişim olsun herşeye razıyım ama yine de önlem almak lazım bi kere hamile kalabildiysem yine olacak inşallahhhhh en kısa zamanda yine nasip eder Rabbim

bebişim olsun herşeye razıyım ama yine de önlem almak lazım bi kere hamile kalabildiysem yine olacak inşallahhhhh en kısa zamanda yine nasip eder Rabbim

bemnim kuzenimi kaynanası çocuğu olmuo die dr götürcekti bebeği oldu 2 aylık düştü 3 ay sonra hamile kaldı genr ve ikizleri var şuan 7 yaşındalar zeynep yusuf

bemnim kuzenimi kaynanası çocuğu olmuo die dr götürcekti bebeği oldu 2 aylık düştü 3 ay sonra hamile kaldı genr ve ikizleri var şuan 7 yaşındalar zeynep yusuf

inşallahhhh inşallah canımmm biz tüp bebek yolunda gidiyorduk rapor çıkarmaya çalışıyorduk Dr.lar normal yolla olması imkansız tüp yapacaksınız mecburen diyordu ama kendiliğinden geldi meleğimiz inşallah onun kardeşi de kendiliğinden gelecek yine inşallahhhh

o düş müştü dimi çocuğun yok

evet düştü canım 2hafta önce

tamam yanlış hatırladım sandım hatırlatmak istemezdim ama düşük yapmak hiç olmamasından daha ii miş en azından bebek sahipi olabiliosun sağlıklısınız hem çocuk düşer kolu içinde kalır derler ben de annem 3 denemesiyim 2 side düşmüş allahım daha acılar tattırmasın aratmasın tek awazda kurtarsın gerisi fani işler asbelowem düşük sebebi belirttimi doktaor

Maalesef canım bilemiyoruz ancak 2seçeneğimiz var galiba ya eşimin morfolojisinin bozuk olduğundan ya da bende kan pıhtılaşma sorunu olabilirmiş (test yapacak dr.) ondan dedi Dr.umuz inşallah çok bekletmeden nasip eder Rabbim bize de size de canım
Evet annemlerde aynı şeyi söylüyorlar. Artık daha iyiyim konuşabiliyorum en azından bu konuyu bu da büyük bi gelişme

ne çok yazmışsınınz buralar bu kadar harkaetli değildi
asyacım evet bu aralar biraz böle geçecek ama çok güzel bi duygu acemini dediği gibi ..içinde küçük bi tekmeci büyüyo

güzellerim dün pat die çıktım sadece kaçtım yazdım işyeri bi anda doldu böle pat die çıktığım anlarda siz kusuruma bakmaın.......

kızlar ya bi şi sorcam bizim yiğen war da kız korunmak değilde eşi korunsun istio prz. dışında korunabilceği yöntem warmıymış bana sordu bende sizlere siz benden daha bilgilisiniz çünkü canlarım..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…