- Konu Sahibi meleksimam
- #19.781
bu altında olan şema tatlım kız koşuo ya
kilo vermeyi düşünüyorum da tatlım gözümün önünde olursa daha sıkı yaparım diye düşünüp ben öyle bi çizelge yaptım kendime

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu altında olan şema tatlım kız koşuo ya
kilo vermeyi düşünüyorum da tatlım gözümün önünde olursa daha sıkı yaparım diye düşünüp ben öyle bi çizelge yaptım kendime![]()
hı bende 1,60 boyum kilomda60 nasıl sence testlerdenormal dio ama ben şişko diorum kendime
Kilon normal canım ama önemli olan senin nasıl hissettiğin bu kiloda kendini iyi hissediyorsan problem değil sağlıklı değerler arasındasın ben alışık değilim bu kiloya o yüzden biraz vermem gerekiyor galiba eskisi gibi hızlı hareket edemiyorum gibi geliyor bi de hamiş kalmadan önce verebilirsem hamilelikten sonra duba gibi dolaşmam diye ümit ediyorum![]()
ewet çok ii yapmışşın tatlım ozaman bende haişlikten sonraı düşünüorum naparım die çok zor şeyler bunlar ya illa takılcak bişi buluoz
bebişim olsun herşeye razıyım ama yine de önlem almak lazım bi kere hamile kalabildiysem yine olacak inşallahhhhh en kısa zamanda yine nasip eder Rabbim![]()
bemnim kuzenimi kaynanası çocuğu olmuo die dr götürcekti bebeği oldu 2 aylık düştü 3 ay sonra hamile kaldı genr ve ikizleri var şuan 7 yaşındalar zeynep yusuf![]()
inşallahhhh inşallah canımmm biz tüp bebek yolunda gidiyorduk rapor çıkarmaya çalışıyorduk Dr.lar normal yolla olması imkansız tüp yapacaksınız mecburen diyordu ama kendiliğinden geldi meleğimiz inşallah onun kardeşi de kendiliğinden gelecek yine inşallahhhh![]()
o düş müştü dimi çocuğun yok
evet düştü canım 2hafta önce
tamam yanlış hatırladım sandım hatırlatmak istemezdim ama düşük yapmak hiç olmamasından daha ii miş en azından bebek sahipi olabiliosun sağlıklısınız hem çocuk düşer kolu içinde kalır derler ben de annem 3 denemesiyim 2 side düşmüş allahım daha acılar tattırmasın aratmasın tek awazda kurtarsın gerisi fani işler asbelowem düşük sebebi belirttimi doktaor
acemiperi ben bazen ürküyorum. yani ilginç bir şey, içinde bir canlı sürekli hareket ediyor. belki de bu duruma da zamanla alışacağım ama. şuan bulantı ve arada sancı dışında bişey hissetmediğimden sanki hamile değil de hastaymışım, geçecek gibi geliyor.
Maalesef canım bilemiyoruz ancak 2seçeneğimiz var galiba ya eşimin morfolojisinin bozuk olduğundan ya da bende kan pıhtılaşma sorunu olabilirmiş (test yapacak dr.) ondan dedi Dr.umuz inşallah çok bekletmeden nasip eder Rabbim bize de size de canım
Evet annemlerde aynı şeyi söylüyorlar. Artık daha iyiyim konuşabiliyorum en azından bu konuyu bu da büyük bi gelişme![]()
güzellerim dün pat die çıktım sadece kaçtım yazdım işyeri bi anda doldu böle pat die çıktığım anlarda siz kusuruma bakmaın.......![]()
Allah her isteyeni çocuk sahibi yapsın. Biraz neşelenin hanımlar izleyin bakalım![]()
9 months in 1000 pictures stop motion (Pregnancy time lapse!) - Osher, Tomer and Baby Emma - YouTube
süper bayıldım![]()
AAaaaaa..... ben neşelenin diye yollamıştım, sen ağlıyorsun![]()