- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi meleksimam
- #19.761
gece yarılarına çalıştıklarına saysınlar tatlımmmmmmm hakettin sen bunu
niye kovuyorlar tatlım seniii![]()
eee hep izin alcam adam bnm kahrımı mı çekcek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gece yarılarına çalıştıklarına saysınlar tatlımmmmmmm hakettin sen bunu
niye kovuyorlar tatlım seniii![]()
seni çok iyi anlıyorum :) bende hapı bırakıp ilk doktora gittiğimde reçeteye folik asit gebelik planlama yazmıştı. o gebelik planı kelimesi bile beni çok mutlu etmişti. baya hamile gibi havaya girmiştim.
aceleniz yoksa güzel, biraz zaman gerekecek zaten. en uygun zamana denk gelsin inşallah.
ufff bni işten kowarlar ozaman allh kahretsin![]()
Şu an hormonların değiştiği için garip hallerdesindir. Bebeğin kesesini görmek bile çok ilginç ama bir de eli koluyla tam bebek görünümünde olunca bir gör sen onu annesi. Hele bir de içerden sana tekmelerle karşılık verince keyiften dört köşe olacaksınBenim paşa resmen popoyu ittire ittire kendine uygun pozisyon alıyor
Rahatı bozulunca karın derilerimi ittirerek beni istediği konuma getiriyor. Haftasonu geç kalkarsam uyutmayıp "acıktım hadi kalk" tekmeleri atıyor
İnsan hem seviniyor hem de korkuyor. Bu bana emanet. Onu en iyi şekilde korumam lazım. Yediklerim içtiklerim kendi isteğimden çok onun yararına olacak şekilde. Kendine birşey alırken kaliteyi, içeriği, doğallığı o kadar düşünmüyorsun ama iş bebeğine gelince alabileceğinin en iyisi olsun istiyorsun
Şu an hormonların değiştiği için garip hallerdesindir. Bebeğin kesesini görmek bile çok ilginç ama bir de eli koluyla tam bebek görünümünde olunca bir gör sen onu annesi. Hele bir de içerden sana tekmelerle karşılık verince keyiften dört köşe olacaksınBenim paşa resmen popoyu ittire ittire kendine uygun pozisyon alıyor
Rahatı bozulunca karın derilerimi ittirerek beni istediği konuma getiriyor. Haftasonu geç kalkarsam uyutmayıp "acıktım hadi kalk" tekmeleri atıyor
İnsan hem seviniyor hem de korkuyor. Bu bana emanet. Onu en iyi şekilde korumam lazım. Yediklerim içtiklerim kendi isteğimden çok onun yararına olacak şekilde. Kendine birşey alırken kaliteyi, içeriği, doğallığı o kadar düşünmüyorsun ama iş bebeğine gelince alabileceğinin en iyisi olsun istiyorsun
Geçmiş olsun canım. Acaba yumurtaların mı çatlıyor? İlaç kullanıyor musun?
nerde yani hangi sektörde çalışıyorsun canım? sen zamana bırak, zaman çözer herşeyi. :)
çok farklı bir duygudur eminim. henüz hissetmedim ama en ufak şeyde acaba hareket mi etti diyorum :) halbuki daha 2,5 cm.
demek daha çıkmadan yönlendiriyor seni. Allahım... nasıl bişey bu![]()
![]()
çok farklı bir duygudur eminim. henüz hissetmedim ama en ufak şeyde acaba hareket mi etti diyorum :) halbuki daha 2,5 cm. demek daha çıkmadan yönlendiriyor seni. Allahım... nasıl bişey bu![]()
![]()
eee hep izin alcam adam bnm kahrımı mı çekcek![]()
Acelemiz yok, ev borcu nedeniyle, şimdiden çalışmalara başlarsak esas bebeğimizin olmasını istediğimiz zamanlarda olmuş olur diye düşünüyoruz :))
yani 6 ay sonra olsa, 9 ay da gebelik sürse, 1-1,5 sene içinde olması temennimiz. hem maddi açıdan daha da rahatlarız inşallah. Sağlık olsun.
herkes için hayırlısı :)
birbirine ortak 2 ltd şirketin ön muhasebesine bakıorum
birbirine ortak 2 ltd şirketin ön muhasebesine bakıorum
17-19.haftalarda hissedersin. Ben 17.haftamda hissetmiştim. Babası üzmüştü beni de sanki bana teselli verir gibi karnımın içinde hareket etmişti. İki gün sonra da hurma yiyince tekmeyi savurmuştu![]()
dert etme sen. iş bulursun her türlü, yeter ki bebek olsun![]()
dert etme sen. iş bulursun her türlü, yeter ki bebek olsun![]()
ufff ya bitanem ii diosun da çalışmak zorundayım ben zaten maddi durum yüzünden bekledik bukadar
Tatlı şeylerde enerji direk gittiği için hareket daha fazla oluyor. Hurmayı da çok beğendi sanırım. İsmi Tunahan olacak kısmetseşu bebişler ne zaman ne yapacaklarını iyi biliyor gerçekten. bak bende uğraşıyordum olmamıştı. iyi ki de olmamış kış yoğunluğunda. çekilir gibi değildi.
demek bebiş hurmayı seviyor... isim bellimi??
canımmm her dk izin almayacaksın zaten herşey yolunda giderse Rabbime dua et hemen olacak diye de bir kural yok zaten bak ben 1senedir bekliyorum inşallah sen beklemezsin Allahım sizin için hayırlı zamanda nasip eder bebişini![]()
ağzın bal yesin tatlım inşallah hiçbirimize alh aratmasın![]()
Aminnnnnnnnnn
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize![]()
bu şema ne tatlım
Tatlı şeylerde enerji direk gittiği için hareket daha fazla oluyor. Hurmayı da çok beğendi sanırım. İsmi Tunahan olacak kısmetse
Ben bebeğime defter yaptım. Kontrollerden sonra ya da çok duygulandığımda, mesela ilk tekmeyi yediğimdeyazıyorum. Ultrason resimlerini yapıştırıyorum oraya. Böylece bebeğime bir hatıra hazırlıyorum. Hem de gebeliğimi duygusal olarak daha yoğun yaşamış oluyorum. Tavsiye ederim
![]()
hangi şema canım?