• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

seni çok iyi anlıyorum :) bende hapı bırakıp ilk doktora gittiğimde reçeteye folik asit gebelik planlama yazmıştı. o gebelik planı kelimesi bile beni çok mutlu etmişti. baya hamile gibi havaya girmiştim.
aceleniz yoksa güzel, biraz zaman gerekecek zaten. en uygun zamana denk gelsin inşallah.

Acelemiz yok, ev borcu nedeniyle, şimdiden çalışmalara başlarsak esas bebeğimizin olmasını istediğimiz zamanlarda olmuş olur diye düşünüyoruz :))
yani 6 ay sonra olsa, 9 ay da gebelik sürse, 1-1,5 sene içinde olması temennimiz. hem maddi açıdan daha da rahatlarız inşallah. Sağlık olsun.

herkes için hayırlısı :)

ufff bni işten kowarlar ozaman allh kahretsin :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

nerde yani hangi sektörde çalışıyorsun canım? sen zamana bırak, zaman çözer herşeyi. :)

Şu an hormonların değiştiği için garip hallerdesindir. Bebeğin kesesini görmek bile çok ilginç ama bir de eli koluyla tam bebek görünümünde olunca bir gör sen onu annesi. Hele bir de içerden sana tekmelerle karşılık verince keyiften dört köşe olacaksın :49: Benim paşa resmen popoyu ittire ittire kendine uygun pozisyon alıyor :55: Rahatı bozulunca karın derilerimi ittirerek beni istediği konuma getiriyor. Haftasonu geç kalkarsam uyutmayıp "acıktım hadi kalk" tekmeleri atıyor :nazar:

İnsan hem seviniyor hem de korkuyor. Bu bana emanet. Onu en iyi şekilde korumam lazım. Yediklerim içtiklerim kendi isteğimden çok onun yararına olacak şekilde. Kendine birşey alırken kaliteyi, içeriği, doğallığı o kadar düşünmüyorsun ama iş bebeğine gelince alabileceğinin en iyisi olsun istiyorsun

çok farklı bir duygudur eminim. henüz hissetmedim ama en ufak şeyde acaba hareket mi etti diyorum :) halbuki daha 2,5 cm.
demek daha çıkmadan yönlendiriyor seni. Allahım... nasıl bişey bu :D :nazar:

Şu an hormonların değiştiği için garip hallerdesindir. Bebeğin kesesini görmek bile çok ilginç ama bir de eli koluyla tam bebek görünümünde olunca bir gör sen onu annesi. Hele bir de içerden sana tekmelerle karşılık verince keyiften dört köşe olacaksın :49: Benim paşa resmen popoyu ittire ittire kendine uygun pozisyon alıyor :55: Rahatı bozulunca karın derilerimi ittirerek beni istediği konuma getiriyor. Haftasonu geç kalkarsam uyutmayıp "acıktım hadi kalk" tekmeleri atıyor :nazar:

İnsan hem seviniyor hem de korkuyor. Bu bana emanet. Onu en iyi şekilde korumam lazım. Yediklerim içtiklerim kendi isteğimden çok onun yararına olacak şekilde. Kendine birşey alırken kaliteyi, içeriği, doğallığı o kadar düşünmüyorsun ama iş bebeğine gelince alabileceğinin en iyisi olsun istiyorsun

Geçmiş olsun canım. Acaba yumurtaların mı çatlıyor? İlaç kullanıyor musun?

Canım benimmmm ağlattın beniiiiiiii ne güzel şeyler bunlarrrrr yarabbimmmmm Rabbim kucağına alıp kokusunu içine çekmeyi nasip etsinnnnn:16::16::16:
Sağol canım belki de canım bak onu hiç akıl etmemiştim zaten batlarda karıştı birbirine ne zaman regl olacağım belli değil bekleyip göreceğiz inşallah yumurtalarım çatlıyordur da 14gün sonra kırmızıları görürüm

nerde yani hangi sektörde çalışıyorsun canım? sen zamana bırak, zaman çözer herşeyi. :)

çok farklı bir duygudur eminim. henüz hissetmedim ama en ufak şeyde acaba hareket mi etti diyorum :) halbuki daha 2,5 cm.
demek daha çıkmadan yönlendiriyor seni. Allahım... nasıl bişey bu :D :nazar:

birbirine ortak 2 ltd şirketin ön muhasebesine bakıorum

çok farklı bir duygudur eminim. henüz hissetmedim ama en ufak şeyde acaba hareket mi etti diyorum :) halbuki daha 2,5 cm. demek daha çıkmadan yönlendiriyor seni. Allahım... nasıl bişey bu :D :nazar:

17-19.haftalarda hissedersin. Ben 17.haftamda hissetmiştim. Babası üzmüştü beni de sanki bana teselli verir gibi karnımın içinde hareket etmişti. İki gün sonra da hurma yiyince tekmeyi savurmuştu :49:

eee hep izin alcam adam bnm kahrımı mı çekcek :20::20::20:

o kısmı hiç düşünme canım bende aynı şeyi düşünüyordum bebeğim düşünce 1,5hafta gitmedim ama bi şekilde çözüldü hiç korkma Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinnnn

Acelemiz yok, ev borcu nedeniyle, şimdiden çalışmalara başlarsak esas bebeğimizin olmasını istediğimiz zamanlarda olmuş olur diye düşünüyoruz :))
yani 6 ay sonra olsa, 9 ay da gebelik sürse, 1-1,5 sene içinde olması temennimiz. hem maddi açıdan daha da rahatlarız inşallah. Sağlık olsun.

herkes için hayırlısı :)

Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhhh canım:16:

birbirine ortak 2 ltd şirketin ön muhasebesine bakıorum

bende muhasebe yapıyorum canım meslektaşız desene:34:

17-19.haftalarda hissedersin. Ben 17.haftamda hissetmiştim. Babası üzmüştü beni de sanki bana teselli verir gibi karnımın içinde hareket etmişti. İki gün sonra da hurma yiyince tekmeyi savurmuştu :49:

şu bebişler ne zaman ne yapacaklarını iyi biliyor gerçekten. bak bende uğraşıyordum olmamıştı. iyi ki de olmamış kış yoğunluğunda. çekilir gibi değildi.

demek bebiş hurmayı seviyor... isim bellimi??

ufff ya bitanem ii diosun da çalışmak zorundayım ben zaten maddi durum yüzünden bekledik bukadar

canımmm her dk izin almayacaksın zaten herşey yolunda giderse Rabbime dua et hemen olacak diye de bir kural yok zaten bak ben 1senedir bekliyorum inşallah sen beklemezsin Allahım sizin için hayırlı zamanda nasip eder bebişini:16:

şu bebişler ne zaman ne yapacaklarını iyi biliyor gerçekten. bak bende uğraşıyordum olmamıştı. iyi ki de olmamış kış yoğunluğunda. çekilir gibi değildi.

demek bebiş hurmayı seviyor... isim bellimi??
Tatlı şeylerde enerji direk gittiği için hareket daha fazla oluyor. Hurmayı da çok beğendi sanırım. İsmi Tunahan olacak kısmetse

Ben bebeğime defter yaptım. Kontrollerden sonra ya da çok duygulandığımda, mesela ilk tekmeyi yediğimde :34: yazıyorum. Ultrason resimlerini yapıştırıyorum oraya. Böylece bebeğime bir hatıra hazırlıyorum. Hem de gebeliğimi duygusal olarak daha yoğun yaşamış oluyorum. Tavsiye ederim :49:

canımmm her dk izin almayacaksın zaten herşey yolunda giderse Rabbime dua et hemen olacak diye de bir kural yok zaten bak ben 1senedir bekliyorum inşallah sen beklemezsin Allahım sizin için hayırlı zamanda nasip eder bebişini:16:

ağzın bal yesin tatlım inşallah hiçbirimize alh aratmasın :51::51::51::51::51:

Tatlı şeylerde enerji direk gittiği için hareket daha fazla oluyor. Hurmayı da çok beğendi sanırım. İsmi Tunahan olacak kısmetse

Ben bebeğime defter yaptım. Kontrollerden sonra ya da çok duygulandığımda, mesela ilk tekmeyi yediğimde :34: yazıyorum. Ultrason resimlerini yapıştırıyorum oraya. Böylece bebeğime bir hatıra hazırlıyorum. Hem de gebeliğimi duygusal olarak daha yoğun yaşamış oluyorum. Tavsiye ederim :49:

güzel isim bulmuşsunuz :) defter olayı aklımda hatta kilitli defter aradım bulamadım. artık normal deftere yazarım. bende yaptığım gebelik testini bile saklıyorum. :)) bir kutu yapıp ona ait olan her şeyi koyayım istiyorum. erkek olursa pek değerli olmayabilir ama kız çocuk olursa daha hoş bir anı olur. defteri de anne adayı olursa veririm süreci birlikte yaşamış oluruz dedim. yaa.. daha doğmadan torun derdine düştüm anam :1:

Back