- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.681
işteyim kapım newime gidim artık allaha emanet ol asya kız eren oğlan annesi inşallah 2 ewlatıda tadarsınnnnnnnnn şekerim daha sana sorcak şeyim çok selam werdin borçlu çıkarmıyım seni
maşallah gamze takdir ettim seni...ben öle düzenli yiyemiyorum süt yumurta falan içim almıyo ama bu aralar tatlıya çok düştüm sonumu merak ediyorum valla
benide gülümsettin valla
canım pozitif ol olacak herşey iyi olcak gamzeyle biz peşpeşe gebe kaldık asya ilede sen inş.
bizide haberdar et..herşey bittikten sonra haber veriyon şaşaırıp kalıyoz
olurmu öle şey kısss sorcan tabemm aşk olsun
buarada canım ewet bırakalı 5ay oldu zaten. 3 yıl kullanmıştım hapı. herkez 5-6 ayda vücuttan anca atar hap etkisini dio ama ben sanırım biraz sabırsızım :18: Dr a gitmiştim ama öle özel dr filan değil normal devlet has. dr na gebelik öncesi testler için.. temiz çıkmıştı şükür..folbiol die folik asit verdi onu kullanmaya başladım 3aydır. Bakalım bu ay nasipse inşallahhh olurrr
kızlar bugün kontrolde . tokluk şekerim 150 çıktı. sınır 145 olmalıymış 100 lük yükleme yapılacak bir kaç gün sonra. azıcık üzüldüm. bari bu normal olsaydı diye ama naapalım.bebişimde taam 850 gr çıktı. tam haftasına göre gelişimide çok şükür. doğum tarihimiz biraz öne kaydı 8 temmuz görünüyor. tosun kızım böyle giderse 4 kg falan doğacak:))) tabi benim normal doğum yatar:)
o doktorun bilgiklerini yazmn mümkünmü en azından şehir olrak
30 haziranda evlendim bende :) açıkçası bende senin gibiydim. bir gün olsun birgün olmasın diyordum. ama en son gördüm ki ben hazır değilim. hazır olsam bu kadar çok şüphe duymam. hem maddi anlamda biraz daha rahatlayınca en azından bir miktar birikim yapınca bebek sahibi olmak içimi daha çok rahatlatıcak. ayrıca biraz daha böyle özgür takılmak evliliğin tadını çıkarmak gezmek dolaşmak istiyorum. hemde şuan ev işlerinde mutfak işlerinde çok pratik değilim artı bir çocuk yorar en azından evimin düzenini oturtursam bebeğime de daha çok zaman ayırabilirim diye düşünüyorum. bende böyle durumlar :)
Canlarım bugün dr. herşeyin yolunda olduğunu söyledi coraspine devam hamiş kalana kadar eğer 2ay içinde hamiş kalmazsam pıhtılaşma testini yapacak çünkü gebelik sonlandıktan 2ay sonra net sonuç gösterirmiş. Bana biraz toplan 2ay mola ver dedi bende olmaz ben 2ay bekleyemem deyince tamam tamam adetini görelim başlarsın çalışmalara dedi zavallım başının derdi olarak adama yapmadığımı bırakmadım bugünnn
Ama herşey iyi ya çok şükür nasıl mutlu oldum anlatamam şimdi hayatımda hiç bu kadar fazla adet olmayı istediğimi hatırlamıyorum bir an önce olayım da başlayalım çalışmalara yaf:34
bi de netten araştırdım 35gün sürebilir diyor yaaa ama ben bekleyemem ki o kadar
canım sorun olmamasına çok sevindim. hayırlısı olsun herşeyin inşallah senin içinde coşucaz burdan bir gün.
Günaydın kızçeler asbelove sorun neydi düşük mü yapmıştın ben de hamiş olmak isteyen bi kardeşinizim ama doktor 2 ay niye bekle dedi yani düşük mü yaptın sebep neydi ....şuan herşeyin yolunda olmasına çok sewindim tatlı günleri beklmek daha güzel çabucak geçer merak etme
İnşallah canım inşallah Rabbim o günleri de gösterecek
bugün acaip bir sancıyla uyandım ve hala her adım attığımda sanki rahmim sallanıyor nasıl bi sancı anlamadım
kolay değil tabi. bir süre olacak sanırım bu kasılma ve ağrıların ahyatım. bende çok çekmiştim.
evet canım düşük yaptım ben bu ay daha yeni bitti lekelenmelerim zaten 2ay bekle dedi ama ısrarlarıma dayanamayıp 1ayda karar kıldık en sonunda
nub teorisi die bişey var ondan tahmin ediyolar cnm..ama en kesin 16 yani bizimki 16. haftaya kadar hiç bişey demedineeee??? 16. hafta mıı? 13 değilmiydi otüh bebeğime seslenemiyorum yahu.. bi asya, bi eren
planladığın gibi gitmiyor bu işler. hazırlıklı olmak lazım gerisi Allaha kalmış. normal diye girip sezeryanla döndü bizim gelinimiz. :)
canım benim doktorum 13. haftada söyledi. kemik yapısından biliyorlar genelde. ama şunuda ekledi yinede 16 yı bekleyelim. dedi. yanılmadı şükür. :)))
yoksa oğlum pembe giyecekti.
bugün meleğim kelebeğini tam gösterdi bize:))) kocacım çok sevindi.
Canlarım bugün dr. herşeyin yolunda olduğunu söyledi coraspine devam hamiş kalana kadar eğer 2ay içinde hamiş kalmazsam pıhtılaşma testini yapacak çünkü gebelik sonlandıktan 2ay sonra net sonuç gösterirmiş. Bana biraz toplan 2ay mola ver dedi bende olmaz ben 2ay bekleyemem deyince tamam tamam adetini görelim başlarsın çalışmalara dedi zavallım başının derdi olarak adama yapmadığımı bırakmadım bugünnn
Ama herşey iyi ya çok şükür nasıl mutlu oldum anlatamam şimdi hayatımda hiç bu kadar fazla adet olmayı istediğimi hatırlamıyorum bir an önce olayım da başlayalım çalışmalara yaf:34
bi de netten araştırdım 35gün sürebilir diyor yaaa ama ben bekleyemem ki o kadar
geçmiş olsun tatlım allah bi daha tattırmasın inşallah tez zamanda kavuş ewlatcığına
Günaydın kızlar,
cumartesi doktora gittim. polikistik over olduğum için doğum kontrol hapını 1 ay daha kullanmamı önerdi. 1 ay sonra diane35'i bırakıp, progestan kullanmaya başlayacağım. folik asit takviyesi için folidoce verdi. ayrıca adetimin 3. günü tekrar gidip test yaptıracağım. eski test sonuçlarım vardı onları götürdüm. ama FSH,LH gibi değerlerimin normal bir kadından çok yüksek olduğunu söyledi. yani doğurganlık için benim yaşımda bi kadının 3 civarı olması gerekirken, benimki 12 civarı falanmış. böyle olunca doğurganlık oranın azalır dedi. önümüzdeki ay gelişmeleri anlatırım.
cnm benim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Sağol canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahhhh
hadi hayırlısı canım hormonlarımızı ilaçla düzene sokabiliyorlar canım inşalalh seninki de tez zmanda çözülür de bebişine kavuşursun
inşallah canım 15inde şimin testi var şimdi sabırsızlıkla 15ini bekliyoruz
nub teorisi die bişey var ondan tahmin ediyolar cnm..ama en kesin 16 yani bizimki 16. haftaya kadar hiç bişey demedi
valla cnm bişekilde çıkacak ta hayırlısı ne ise o olsun
kız senin kızın olmuyomuydu ben mi yanliş hatırlıyorum ne oğlanı bacım şaşkınlık içindeyim şu an
nub teorisi die bişey var ondan tahmin ediyolar cnm..ama en kesin 16 yani bizimki 16. haftaya kadar hiç bişey demedi
valla cnm bişekilde çıkacak ta hayırlısı ne ise o olsun
kız senin kızın olmuyomuydu ben mi yanliş hatırlıyorum ne oğlanı bacım şaşkınlık içindeyim şu an
Günaydın kızlar,
cumartesi doktora gittim. polikistik over olduğum için doğum kontrol hapını 1 ay daha kullanmamı önerdi. 1 ay sonra diane35'i bırakıp, progestan kullanmaya başlayacağım. folik asit takviyesi için folidoce verdi. ayrıca adetimin 3. günü tekrar gidip test yaptıracağım. eski test sonuçlarım vardı onları götürdüm. ama FSH,LH gibi değerlerimin normal bir kadından çok yüksek olduğunu söyledi. yani doğurganlık için benim yaşımda bi kadının 3 civarı olması gerekirken, benimki 12 civarı falanmış. böyle olunca doğurganlık oranın azalır dedi. önümüzdeki ay gelişmeleri anlatırım.
hadı bakalım cnm inş. herşey çok güzel çıkar
Sen bizi kandırdın yaneeeeeedoğru kızım olacak hayatım. ama ben size söylemedim ama her gittiğimizde doktor başka bişey dedi:)) en son kelebeği görünce tamam kız dedi. ve dünyanın alışverişini yaptım:))
bende ne çin takvimi. nede nub tuttu:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?