Ilk çocuğunu düşünenler...

işteyim kapım newime gidim artık allaha emanet ol asya kız eren oğlan annesi inşallah 2 ewlatıda tadarsınnnnnnnnn şekerim daha sana sorcak şeyim çok selam werdin borçlu çıkarmıyım seni

sor tabi canım, sıkılmam ben. içinde tutma yeterki inşallah sende çok beklemeden kavuşursun meleğine :) görüşürüz canım.

Kuzummm öyle şey yapar mıyım madem hepiniz burdasınız her daim burdayım artık bi ara asya kaçtı seni de aldılar aramızdan gamzede iş yoğunluğundan giremiyor diye bende bakıp çıkıyordum ama artık kurtulamazsınız bendennnn

hadi hayırlısıyla sende 1-2aya kadar güzel haberler verirsin inşallah herşey yolunda madem çok şükür

Maaşallah subhanallahhhhh herşeyi atlattığın gibi bunu da atlatırsın canımmmmm mübarek dirayetli hatunsun sen

o doktorun bilgiklerini yazmn mümkünmü en azından şehir olrak

İstanbulda canım benim dr.um eğer bi kaç aya hamile kalırsam muhteşem bi dr. olduğunu bi kere daha kanıtlamış olacak

Canlarım bugün dr. herşeyin yolunda olduğunu söyledi coraspine devam hamiş kalana kadar eğer 2ay içinde hamiş kalmazsam pıhtılaşma testini yapacak çünkü gebelik sonlandıktan 2ay sonra net sonuç gösterirmiş. Bana biraz toplan 2ay mola ver dedi bende olmaz ben 2ay bekleyemem deyince tamam tamam adetini görelim başlarsın çalışmalara dedi zavallım başının derdi olarak adama yapmadığımı bırakmadım bugünnn
Ama herşey iyi ya çok şükür nasıl mutlu oldum anlatamam şimdi hayatımda hiç bu kadar fazla adet olmayı istediğimi hatırlamıyorum bir an önce olayım da başlayalım çalışmalara yaf:34
bi de netten araştırdım 35gün sürebilir diyor yaaa ama ben bekleyemem ki o kadar

Düşüncelerini okuyunca biran bunları ben yazmışım hissine kapıldım çünkü tam olarak aynı şeyleri düşünüyorum. Şuan çalışmıyorum. aslında bebek sahibi olana dek çalışıp birazda olsa birikim yapmayı istiyordum fakat iş bulamadım. çalışırken bebek büyütmek de bana doğru gelmiyor. ben bebeğini annesine yada kayınvalidesine bırakıp işine giden bir kadın olmak istemiyorum. o bebeğin en çok anneye ihtiyacı var ve ben onun her anında yanında olmak istiyorum. ama işte maddiyat sorununu da bir şekilde aşmak gerek!
bunun dışında dediğin gibi daha evliliğimiz çok yeni. eşimle çok güzel vakit geçiriyoruz şuan çok rahatız, huzurluyuz ve bu ortamın tadını çıkarmak istiyorum. şuan kendime zaman ayırıp istediğim her şeyi yapabiliyorum. çok yakın arkadaşlarımız var. 2 senelik evliler ve bu eylül ayında hamile kaldı. onunla konuştuğumda onun da ilk zamanlar aynen böyle düşündüğünü öğrendim. birkaç sene gezelim tozalım modundaymışlar ama bir süre bir şeylerin eksikliğini hissediyorsun demişti. içine karşı konulamaz bir anne olma istediği yerleşiyor ve hep bunu düşünüyorsun. sana da böyle olacak bak görürsün demişti. yaşayıp göreceğiz :)

anne olmaya karar veren hanımlar acaba nasıl karar verdiniz, ne hissettiniz burada paylaşır mısınız??

sevgiler...

canım sorun olmamasına çok sevindim. hayırlısı olsun herşeyin inşallah senin içinde coşucaz burdan bir gün.

canım sorun olmamasına çok sevindim. hayırlısı olsun herşeyin inşallah senin içinde coşucaz burdan bir gün.

İnşallah canım inşallah Rabbim o günleri de gösterecek
bugün acaip bir sancıyla uyandım ve hala her adım attığımda sanki rahmim sallanıyor nasıl bi sancı anlamadım

Günaydın kızçeler asbelove sorun neydi düşük mü yapmıştın ben de hamiş olmak isteyen bi kardeşinizim ama doktor 2 ay niye bekle dedi yani düşük mü yaptın sebep neydi ....şuan herşeyin yolunda olmasına çok sewindim tatlı günleri beklmek daha güzel çabucak geçer merak etme

evet canım düşük yaptım ben bu ay daha yeni bitti lekelenmelerim zaten 2ay bekle dedi ama ısrarlarıma dayanamayıp 1ayda karar kıldık en sonunda

İnşallah canım inşallah Rabbim o günleri de gösterecek
bugün acaip bir sancıyla uyandım ve hala her adım attığımda sanki rahmim sallanıyor nasıl bi sancı anlamadım

kolay değil tabi. bir süre olacak sanırım bu kasılma ve ağrıların ahyatım. bende çok çekmiştim.

evet canım düşük yaptım ben bu ay daha yeni bitti lekelenmelerim zaten 2ay bekle dedi ama ısrarlarıma dayanamayıp 1ayda karar kıldık en sonunda

geçmiş olsun tatlım allah bi daha tattırmasın inşallah tez zamanda kavuş ewlatcığına

Günaydın kızlar,

cumartesi doktora gittim. polikistik over olduğum için doğum kontrol hapını 1 ay daha kullanmamı önerdi. 1 ay sonra diane35'i bırakıp, progestan kullanmaya başlayacağım. folik asit takviyesi için folidoce verdi. ayrıca adetimin 3. günü tekrar gidip test yaptıracağım. eski test sonuçlarım vardı onları götürdüm. ama FSH,LH gibi değerlerimin normal bir kadından çok yüksek olduğunu söyledi. yani doğurganlık için benim yaşımda bi kadının 3 civarı olması gerekirken, benimki 12 civarı falanmış. böyle olunca doğurganlık oranın azalır dedi. önümüzdeki ay gelişmeleri anlatırım.

neeee??? 16. hafta mıı? 13 değilmiydi o tüh bebeğime seslenemiyorum yahu.. bi asya, bi eren
nub teorisi die bişey var ondan tahmin ediyolar cnm..ama en kesin 16 yani bizimki 16. haftaya kadar hiç bişey demedi

planladığın gibi gitmiyor bu işler. hazırlıklı olmak lazım gerisi Allaha kalmış. normal diye girip sezeryanla döndü bizim gelinimiz. :)

valla cnm bişekilde çıkacak ta hayırlısı ne ise o olsun

kız senin kızın olmuyomuydu ben mi yanliş hatırlıyorum ne oğlanı bacım şaşkınlık içindeyim şu an

cnm benim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

geçmiş olsun tatlım allah bi daha tattırmasın inşallah tez zamanda kavuş ewlatcığına

Sağol canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahhhh

hadi hayırlısı canım hormonlarımızı ilaçla düzene sokabiliyorlar canım inşalalh seninki de tez zmanda çözülür de bebişine kavuşursun

cnm benim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

inşallah canım 15inde şimin testi var şimdi sabırsızlıkla 15ini bekliyoruz

hadı bakalım cnm inş. herşey çok güzel çıkar

doğru kızım olacak hayatım. ama ben size söylemedim ama her gittiğimizde doktor başka bişey dedi:)) en son kelebeği görünce tamam kız dedi. ve dünyanın alışverişini yaptım:))

bende ne çin takvimi. nede nub tuttu:))))

canım benimde yüksekti hamile kalmadan önce fsh ım. 13 lerdeydi. doktorum alarm veriyosun hemen hamile kalman lazım demişti. işte aynı ay nasip oldu. inşallah sende kavuşursun bebeğine bir an önce

hadı bakalım cnm inş. herşey çok güzel çıkar

İnşallah canım inşallahhhhhh

doğru kızım olacak hayatım. ama ben size söylemedim ama her gittiğimizde doktor başka bişey dedi:)) en son kelebeği görünce tamam kız dedi. ve dünyanın alışverişini yaptım:))
Sen bizi kandırdın yaneeeeee
bende diyorum herhalde yanlış tahmin yürüttü dr.
bende ne çin takvimi. nede nub tuttu:))))

hadi yaa o kadar da güveniolar ama Rabbim ne verirse hayırlısını versin be canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…