• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

İnşallah canım inşallahhhhhh

Sen bizi kandırdın yaneeeeee:1:
bende diyorum herhalde yanlış tahmin yürüttü dr.:52::52:

hadi yaa o kadar da güveniolar ama Rabbim ne verirse hayırlısını versin be canım:16:

yok hayatım teyid etmek için başka doktora gittim. evet kız görünüyor ama bazen testisler aşağıya geç inebiliyor dedi. bende tamam kızdır o dedim. çok şükür yanılmadık.
yani bende nub tutmadı doktorlar bile tereddüt ettiler. çin takvimi hiç tutmadı. .... şimdi beni gören kesin bu oğlan diyo. duruşuna bakınca anlyan tipler vardır ya.:)
ama ben gördüm kızımın kelebeğini.:))

yok hayatım teyid etmek için başka doktora gittim. evet kız görünüyor ama bazen testisler aşağıya geç inebiliyor dedi. bende tamam kızdır o dedim. çok şükür yanılmadık.
yani bende nub tutmadı doktorlar bile tereddüt ettiler. çin takvimi hiç tutmadı. .... şimdi beni gören kesin bu oğlan diyo. duruşuna bakınca anlyan tipler vardır ya.:)

Topiğimize bir prenses daha geliyor desene hayırlısıyla:16:

hadi hayırlısı canım hormonlarımızı ilaçla düzene sokabiliyorlar canım inşalalh seninki de tez zmanda çözülür de bebişine kavuşursun:16:

canım benimde yüksekti hamile kalmadan önce fsh ım. 13 lerdeydi. doktorum alarm veriyosun hemen hamile kalman lazım demişti. işte aynı ay nasip oldu. inşallah sende kavuşursun bebeğine bir an önce

ya kızlar insanın içini ferahlatıyorsunuz. İnşallah çok uğraşmayız.

gamze1923, benim de ilk ölçüldüğünde 12 falandı. şimdi regl'imin 3. gününde tekrar ölçecekler. bakalım sonuç nasıl olacak. bu pazar ya da pazartesi testi veririm herhalde.
bi de soğan kürüne başlarım diyordum ilaçlarla etkileşime geçmez değil mi?

ne dersiniz?

gamze1923, benim de ilk ölçüldüğünde 12 falandı. şimdi regl'imin 3. gününde tekrar ölçecekler. bakalım sonuç nasıl olacak. bu pazar ya da pazartesi testi veririm herhalde.

ne dersiniz?

canım valla soğan kürünün ilaçlarla etkileşim yapacağını düşünmüyorum farklı saatlerde içersen sorun olmaz bence:16:

selam kızçeler allahım bende cinsiyet telaşesine düşebilcekmiyim ya allahım bekletmesin aratmasın kimseye...:16::16::16:

canım doktor bu kadar kararsızsa sen araya maviş serpiştir. :D

mide ağrısı öldürdü beni öldürdü!!! neyse ki ilaçsız çözümlerim var şükür iyiyim şimdi :)

ne dersiniz?

inşallah hayatım. çok takma kafana. soğan kürünü ben yapmadım hiç etkileşim olurmu bilemiycem. ama ilaçlarına biraz zaman ver istersen.

burnunu kapatıp içeceksin artık bende bu ay yapacaktım ama ne zaman başlayacağımı hiç bilmiyorum :44:

ya burnumu kapatım içtim de bi kere ölecektim. dedim bu ne beter bişey böyle. yağ içiyormuşsun gibi. böğğğ sabah sabah içim bi hoş oldu. inşallah şifa niyetine içicez zorlıycaz kendimizi.

inşallah hayatım. çok takma kafana. soğan kürünü ben yapmadım hiç etkileşim olurmu bilemiycem. ama ilaçlarına biraz zaman ver istersen.

henüz ilaç konusu daha çözülmedi. normalde sabah 8'de tiroid ilacı içiyorum öğlen doğum kontrol (bu ay son kez kullanacağım.), akşam yemeğinden önce de folik asit. bi ara bulup içicem işte :)) yalnız bu folik asit bana alerji yaptı sanırım. karın bölgemde kırmızı kaşıntısı olmayan döküntüler var. :44:
acaba sizde de oldu mu?

mide ağrısı öldürdü beni öldürdü!!! neyse ki ilaçsız çözümlerim var şükür iyiyim şimdi :)
Benim bulantılarım aşırı değildi ve basit yollarla (kraker vs.) atlattım. Ama sonraki haftalarda mide yanması mahvetti. Ben de gaviscon şurup kullanmaya başladım. O çok iyi geliyor. Günde bir ölçek içsen bile tüm gün rahat ediyorsun

olacak bunlar annem inş. benimki gibi olmaz gerçi olsa şmidiye olurdu..sende hafif atlatacan galiba inş.

asyacıııımm sen yalnız mı kaldııın:))) günaydın şekerim.

kız gamze günaydın

Benim bulantılarım aşırı değildi ve basit yollarla (kraker vs.) atlattım. Ama sonraki haftalarda mide yanması mahvetti. Ben de gaviscon şurup kullanmaya başladım. O çok iyi geliyor. Günde bir ölçek içsen bile tüm gün rahat ediyorsun

acemi sana bişey soracam şimid oğlun kaç gr bacım

Back