- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.661
valla yaa.. şu veletler şebek yaptı bizibenim içime kız olacak gibi doğuyor gamzecim öğrensem artık yahu.. durup durup kızıma diyorum. bazen de oğlumun sünnetinee diyorum. şapşal oldum valla.
canım çok doğal ama haptan sonra 5-6ay olmaması zaten dr.lar gebeliği düşünmeden en az 3ay önce hapı bırakın diyor hayırlısıyla gelecek meleklerimiz folik asit falan kullanıyorsun dimi canım dr.a gidip kontrolden geçtin mi ay ne çok soru sordum dimi
kız bi dur bu ne acele 16. haftayı bekle dahada gösterirse annesi ama bence kzın olcak
bi giremedim kaynamışsınız eskisi gibi valla..doğumlar falan konuşulmuş..bizim doktor 30. haftayı devir konuşalım... ben sana ikisinide anlatayım sen düşün ama hemoroid problemin var neyse konuşruz dedi...galiba ben bu sebebten ötürü sezeryana yakın gibiyim
bi giremedim kaynamışsınız eskisi gibi valla..doğumlar falan konuşulmuş..bizim doktor 30. haftayı devir konuşalım... ben sana ikisinide anlatayım sen düşün ama hemoroid problemin var neyse konuşruz dedi...galiba ben bu sebebten ötürü sezeryana yakın gibiyim
gamzecim epidurelli normal doğumda anestesi uzmanı çok önemliymiş die duydum..:26: dr dan daha önemlimiş sonuçta omuriliğe girilecek die felç olma riski var die duymustum Allah korusun.!!demire iğne sokmak gibi filan diye duydum araştırdınmı sen epidurelli normal doğumu tam olarak ? :26:
buarada ii dileklerin için çoookk teşekkür ederim. asbelovem inşallah burda hepimiz birbirimize iyi haberler vericez inşallahhh...
neeee??? 16. hafta mıı? 13 değilmiydi otüh bebeğime seslenemiyorum yahu.. bi asya, bi eren
30 Haziran gelinisin demek:) yoksa 2 temmuz mu? İncir çok yediğim bir meyve, şanslıyım. kuru inciri tahıl gevreğine doğrayıp yiyorum ve incirli pastam var sık sık yaptığım:) ama ben bugün bebek fikrini ertelemeye karar verdim. zaten bir gün karar versem öbür gün vazgeçiyorum çok değişkenim bide bu sabah eşimin ağzını aradım o ne düşünüyor diye. kendisi temmuz doğumlu ve bebeğimizin de yaz ayında doğması iyi olur dedi. baharda grip çok yaygın oluyor, hasta olmasın bebişimiz dedi. ben hiç bu açıdan düşünmemiştim. yani temmuzda doğum yapmam için ekimde hamile kalmam gerek:/ benim planlar ertelendi. sen ne zaman bebek sahibi olmayı düşünüyorsun?
sevgiler...
canım benim doktorum 13. haftada söyledi. kemik yapısından biliyorlar genelde. ama şunuda ekledi yinede 16 yı bekleyelim. dedi. yanılmadı şükür. :)))
yoksa oğlum pembe giyecekti.
bugün meleğim kelebeğini tam gösterdi bize:))) kocacım çok sevindi.
kızlar bugün kontrolde . tokluk şekerim 150 çıktı. sınır 145 olmalıymış 100 lük yükleme yapılacak bir kaç gün sonra. azıcık üzüldüm. bari bu normal olsaydı diye ama naapalım.bebişimde taam 850 gr çıktı. tam haftasına göre gelişimide çok şükür. doğum tarihimiz biraz öne kaydı 8 temmuz görünüyor. tosun kızım böyle giderse 4 kg falan doğacak:))) tabi benim normal doğum yatar:)
napıyım kuzum dr.um bizim ailenin dr.udur gerçi türkiyede sezaryende 7 saniyede bebeği alan tek dr. Gebelik takibinde de muhteşem ama infertilite konusunda deneyimini bilmediğimden diğer dr.larla konuştum onlarda onaylayıp aynı şeyleri söyleyince tamamdır dedim olmuştur bu iş veeeee ilk defa tüp bebek yapma ben allahın izniyle normal yoldan bebişine kavuşturacağım seni diyen bir dr.la karşılaştığım içinde ayrıca mutluyum
olurmu öle şey kısss sorcan tabemm aşk olsun
Buarada canım ewet bırakalı 5ay oldu zaten. 3 yıl kullanmıştım hapı. Herkez 5-6 ayda vücuttan anca atar hap etkisini dio ama ben sanırım biraz sabırsızım :18: Dr a gitmiştim ama öle özel dr filan değil normal devlet has. Dr na gebelik öncesi testler için.. Temiz çıkmıştı şükür..Folbiol die folik asit verdi onu kullanmaya başladım 3aydır. Bakalım bu ay nasipse inşallahhh olurrr
Selam hamiş bayanlar ve benim gibi hamiş olma adayları....d.kont. Hapım bu ay bitti adetin 10. Günü gel bi duruma bakalım dedi doktorum çok heycanlıyım beni sırasıyla neler beklio çok merak ediorum.:26::26::26::26::26:Neye bakıcak neyin normal olması lazım ilaca başlatmıcakmı beni neler beklio çok merak ediorum bişiler yazarssanız çok sevinirim kızçeler .....
hayırsı olsun canım. :) bende 6 yıl hap kullandım. Herkes bana felaket tellallığı yaptı bu süre boyunca. Yok çocuğum olmayacakmış falan filan.. :) hiç dinlemedim onları. Ama hemen olma olasılığı biraz düşük, korkma. Vücudunun biraz arınması gerekecez. 3-6 ay kadar sürebilir. Bende haziranda kullandım sonra bıraktım. şubatta ( tanışma yıldönümümüzde ) hamile kalmışım. 7 martta da ( nişan günümüzde) hamileliğimi öğrendim. Velet çifte mutluluk yaşattı bize:)
darısı başına inşallah. Ama zamana ihtiyacının olduğunu unutma, folik asit kullanmaya başla. Ben günde 1 tane alınandan kullanıyorum kolay oluyor doktoruna danışırsan sana isim verir.
çok teşkr ederim hakikaten yawrun hep sanslı günlerinizde katılmış aranıza allahım dilerim bnide senin kdar şanslı kullarından yappr hep maddi zorluk yüzünden bekledik bugünleri allah hepimizin yardımcıısı olsun.gidicem bende adetimin 10.gününde cinsiyeti belli oldumu
yok canım henüz bilemiyorum. bir asya diyorum bir eren :))
İNŞALLAH KUCAĞINIZA ALDIĞINIZI DA PAYLAŞIRSINIZ BİZDE OKURUZ ŞEEEEEYYY KARNIN ÇIKTIMI UFFF ÇOK MERk ediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?