• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Bu da paşamın mevlüt takımı. Resimde kendini hiç göstermemiş. Normalde çok daha gösterişli ve güzel.

$B127.webp

İyiyiz daisy. Çok güzel haberler var bu aralar :49:

Bizde de fenerbahçe aşkı var. Oğluşum mecburen fenerli oldu :55: Ayakkabı, tulum ve patiği var. Doğar doğmaz bunu giydirelim deyip duruyor eşim :19:

Canım bana da 90-100 dediler ama ben peşin 75'e aldım onur çarşısından.

ya cnm annmler eryamanda oturuyo sonra...sincana falanda baktık..hep 130 diolar 100 anca iniyolar çok dedim...bi kaç takım alacam sonuçta altlı üstlü boydan derken ..ondan sana bi sorayım dedim saol cnm

ya cnm hiç kız çocuğu demiyo...bjk li battaniye nevresim takımı tulum cıtcıtlı badı falan hep aldı hadi onunda hevesi var dedim ama bi yere kadar halı alcakmış yavru kartallı dur orda artık dedim sonunda

bende eşime süpriz yapmıştım kızıma zıbın takımı almıstım besıktaslı aslında ben fenerbahcelıyım ama besıktas aldım esımınde cok hosuna gıtmıstı :)

kaç çıktı en son beta hcg ve hangi tarihte ve keseyi görddün mü?

canım yeni girebildim foruma geç cevap verdiğim için kusura bakma
çalışıyorum da sabah yoğundum biraz
ben geçen perşembe ilk kan tahlili verdiğimde 374 çıkmıştı
bir gün sonra sağlık ocağına verdim o da 500 lerde çıktı
cuma günü doktora gittim
keseyi gördük evet
şöyle bu cuma tekrar gideceğim çağırdı doktor yine bakacak büyüyecekmiş kese inşallah

cuma günü doktora gittim
keseyi gördük evet
şöyle bu cuma tekrar gideceğim çağırdı doktor yine bakacak büyüyecekmiş kese inşallah

aynı zamanlardayız ikimizde
bende bulantı vs yok sadece uykum var her daim
bayılcakmış gibi oluyorum oturuyorum 2 dakka geçiyooo
sende durum nasıl
bulantı denilen şeyler ne zaman başlıyo biliyo musun

sende durum nasıl

cnm ilk haftalarda bunlar çok normal..sürekli uyuma hali yorgunluk...bunlar en büyük belirtilerin senin benim bulantılarım 8. haftada başladı ve 4,5 nerdeyse 5. aya kadar sürdü ama ben çok kustum
5 kilo vermiştim şimdi çok çok aldım o ayrı ama herkes bulantı yaşamıyo meraklanma

cnm ilk haftalarda bunlar çok normal..sürekli uyuma hali yorgunluk...bunlar en büyük belirtilerin senin benim bulantılarım 8. Haftada başladı ve 4,5 nerdeyse 5. Aya kadar sürdü ama ben çok kustum
5 kilo vermiştim şimdi çok çok aldım o ayrı ama herkes bulantı yaşamıyo meraklanma

inşallah çok olmaz bence de
napalım artık çıktık bi yola allahtan herşey diyeceğiz allahım hayırlısını hayırlısıyla versin herkese inşallah
ama işte insan merak ediyor yine de başına ne gelecek ne olacak
ilk hamileliğim bi de..
çok tecrübesizim

günaydın kızlar
dün kocamla 19 mart beşiktalın kuruluşu nedeniyle sabahın köründe soluğu bjk store da aldık eşime göre düne özel %50 indirim vardı bir sürü bjk li tulum ve hastane çıkışı alma planı vardı ama bu sene inidirm yokmuş..nasıl mutlu oldum nasıl....:)
ordan başka mağazlara baktık kızımın mevlüt elbisesini aldık çok cici foto ekleyemiyorum neden bilmiyorum ama yoksa sizlerle paylaşırdım...ondan sonrada annme geçtim bi gün girmedim amma kaynamışsınınz....

gamzecim çok geçmiş olsun cnm.....asyacım ben 18. haftada hissettim daha öncede hisettiğimi düşünüyorum şimdi ama bağırsak harketimi bebek mi ayırt edememiştim...18. haftda kuvvetli tekmeyi yiyince anladım farkı

soğan suyu ben güllümsun...çok tebirik ederim cnm gerçekten çok sevinidim

Canim cok saol tesekkur ederim de neden degisti senin hesap?

cuma günü doktora gittim
keseyi gördük evet

Onemli degil canim Yani 500 ciktiktan 1 hafta sonra mi gordun keseyi? Su yuzden spruyorum ben 500u gordugumun ertesi gunu dra gittim alttan bakti goremedi keseyi. Ama benim adetlerim 28 gun degil 31-32arasi o yuzden gec dollenme de olabilir. Aklima dis gebelik ihtimalini getirmek istemiyorum..

sende durum nasıl

Bende de yok canim sadece surekli tuvalete gidiyorum goguslerimin ustune yatamiyorum cok aciyo bi de uyukluyorum ben de her yerde. Doyamiyorum uykuya. Ha bi de ben oyle cok su icen biri degildim ama simdi surekli agzim kuruyo cok susuyorum. Dudaklarim bile catladi cok ilginc.. ;-)

Direk konuya girmisim ben de.. günaydın hanımlar. . ;-)

aman cnm boşver ben temmuz annlerine yazıyodum orda bi sıkıntı oldu ..bende yapılan bi yorumu beğendim sildiler..aslında bayadır girmiyodum ama sizleri özledim

Ben de yoktum uzun zamandir. Psikolojimi toparladim geldim. Bikac ay once bir kimyasal daha yasadim cok kotuydum hatta bu kez hcg yi 77 gorunce umursamadim esimin israriyla 4 gun sonra tekrarladik 500 cikinca biraz inandim ama hala emin olamiyorum keseyi goremedigkm icin. Dua edin olur mu bebegim saglikli olsun ve bu kez birakmasin beni..

Ben de yoktum uzun zamandir. Psikolojimi toparladim geldim. Bikac ay once bir kimyasal daha yasadim cok kotuydum hatta bu kez hcg yi 77 gorunce umursamadim esimin israriyla 4 gun sonra tekrarladik 500 cikinca biraz inandim ama hala emin olamiyorum keseyi goremedigkm icin. Dua edin olur mu bebegim saglikli olsun ve bu kez birakmasin beni..

sen daha gitmedin mi doktora,

17martta 500 cikti 18inde dra gittim degerlerin cok iyi dedi kesegorunmedi ama erken dedi dr. Haftaya goruselim dedi ben bekleyemem haftasini cts gidicem tekrar.

canım öncelikle tebrik ederim çoook sevindim :46: darısı benim ve burda anne olmak isteyeb tüm arkidişlerin başına :16:
inşallah bu kez alırsın bebişini sağlıkla kucağına.. dualarımız seninle.. güzel haberlerini bekliyorumm...

17martta 500 cikti 18inde dra gittim degerlerin cok iyi dedi kesegorunmedi ama erken dedi dr. Haftaya goruselim dedi ben bekleyemem haftasini cts gidicem tekrar.

cnm ben 29 ekimde idrar ve kan testi yaptım...benim değerim 479 çıktı...30 ekimde soluğu doktorda aldım..ole ikiye katlıyomu falan die bi daha kan vermedim....karnımdan baktı göremedi alttan baktı be 2mm boyutunda ki keseyi gördü..karnından baktıysa göremez..gerçi bide usg ye bağlı her usg de ufak olunca gözükmüyo

canım öncelikle tebrik ederim çoook sevindim :46: darısı benim ve burda anne olmak isteyeb tüm arkidişlerin başına :16:
inşallah bu kez alırsın bebişini sağlıkla kucağına.. dualarımız seninle.. güzel haberlerini bekliyorumm...

Amin canim rabbim isteyen herkese yasatsin hayırlısıyla inşallah..

Back