- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
- #19.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da paşamın mevlüt takımı. Resimde kendini hiç göstermemiş. Normalde çok daha gösterişli ve güzel.
Eki Görüntüle 662898
İyiyiz daisy. Çok güzel haberler var bu aralar
Bizde de fenerbahçe aşkı var. Oğluşum mecburen fenerli olduAyakkabı, tulum ve patiği var. Doğar doğmaz bunu giydirelim deyip duruyor eşim
Canım bana da 90-100 dediler ama ben peşin 75'e aldım onur çarşısından.
Bu da paşamın mevlüt takımı. Resimde kendini hiç göstermemiş. Normalde çok daha gösterişli ve güzel.
Eki Görüntüle 662898
ya cnm hiç kız çocuğu demiyo...bjk li battaniye nevresim takımı tulum cıtcıtlı badı falan hep aldı hadi onunda hevesi var dedim ama bi yere kadar halı alcakmış yavru kartallı dur orda artık dedim sonunda
kaç çıktı en son beta hcg ve hangi tarihte ve keseyi görddün mü?
canım yeni girebildim foruma geç cevap verdiğim için kusura bakma
çalışıyorum da sabah yoğundum biraz
ben geçen perşembe ilk kan tahlili verdiğimde 374 çıkmıştı
bir gün sonra sağlık ocağına verdim o da 500 lerde çıktı
cuma günü doktora gittim
keseyi gördük evet
şöyle bu cuma tekrar gideceğim çağırdı doktor yine bakacak büyüyecekmiş kese inşallah
aynı zamanlardayız ikimizde
bende bulantı vs yok sadece uykum var her daim
bayılcakmış gibi oluyorum oturuyorum 2 dakka geçiyooo
sende durum nasıl
bulantı denilen şeyler ne zaman başlıyo biliyo musun
cnm ilk haftalarda bunlar çok normal..sürekli uyuma hali yorgunluk...bunlar en büyük belirtilerin senin benim bulantılarım 8. Haftada başladı ve 4,5 nerdeyse 5. Aya kadar sürdü ama ben çok kustum
5 kilo vermiştim şimdi çok çok aldım o ayrı ama herkes bulantı yaşamıyo meraklanma
Ben de ilk çocuğu düşünüyorum..
Ama sadece düşünüyorum..
günaydın kızlar
dün kocamla 19 mart beşiktalın kuruluşu nedeniyle sabahın köründe soluğu bjk store da aldık eşime göre düne özel %50 indirim vardı bir sürü bjk li tulum ve hastane çıkışı alma planı vardı ama bu sene inidirm yokmuş..nasıl mutlu oldum nasıl....:)
ordan başka mağazlara baktık kızımın mevlüt elbisesini aldık çok cici foto ekleyemiyorum neden bilmiyorum ama yoksa sizlerle paylaşırdım...ondan sonrada annme geçtim bi gün girmedim amma kaynamışsınınz....
gamzecim çok geçmiş olsun cnm.....asyacım ben 18. haftada hissettim daha öncede hisettiğimi düşünüyorum şimdi ama bağırsak harketimi bebek mi ayırt edememiştim...18. haftda kuvvetli tekmeyi yiyince anladım farkı
soğan suyu ben güllümsun...çok tebirik ederim cnm gerçekten çok sevinidim
canım yeni girebildim foruma geç cevap verdiğim için kusura bakma
çalışıyorum da sabah yoğundum biraz
ben geçen perşembe ilk kan tahlili verdiğimde 374 çıkmıştı
bir gün sonra sağlık ocağına verdim o da 500 lerde çıktı
cuma günü doktora gittim
keseyi gördük evet
şöyle bu cuma tekrar gideceğim çağırdı doktor yine bakacak büyüyecekmiş kese inşallah
aynı zamanlardayız ikimizde
bende bulantı vs yok sadece uykum var her daim
bayılcakmış gibi oluyorum oturuyorum 2 dakka geçiyooo
sende durum nasıl
bulantı denilen şeyler ne zaman başlıyo biliyo musun
Ben de yoktum uzun zamandir. Psikolojimi toparladim geldim. Bikac ay once bir kimyasal daha yasadim cok kotuydum hatta bu kez hcg yi 77 gorunce umursamadim esimin israriyla 4 gun sonra tekrarladik 500 cikinca biraz inandim ama hala emin olamiyorum keseyi goremedigkm icin. Dua edin olur mu bebegim saglikli olsun ve bu kez birakmasin beni..
Ben de yoktum uzun zamandir. Psikolojimi toparladim geldim. Bikac ay once bir kimyasal daha yasadim cok kotuydum hatta bu kez hcg yi 77 gorunce umursamadim esimin israriyla 4 gun sonra tekrarladik 500 cikinca biraz inandim ama hala emin olamiyorum keseyi goremedigkm icin. Dua edin olur mu bebegim saglikli olsun ve bu kez birakmasin beni..
17martta 500 cikti 18inde dra gittim degerlerin cok iyi dedi kesegorunmedi ama erken dedi dr. Haftaya goruselim dedi ben bekleyemem haftasini cts gidicem tekrar.
canım öncelikle tebrik ederim çoook sevindimdarısı benim ve burda anne olmak isteyeb tüm arkidişlerin başına
![]()
inşallah bu kez alırsın bebişini sağlıkla kucağına.. dualarımız seninle.. güzel haberlerini bekliyorumm...