- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.421
inşallah canım çok saol uçuyorum ben de işte ama bazen de bulantı baş dönmesi falan olmayınca keseyi de görmeyince içime kurt düşüyo..
dün dr daydım alttan baktı göremedi keseyi. zararlı mı alttan bakılması fikriniz var mı?
benim kese daha oluşmadığına göre sigara yasak mı yani
peki plasenta kaçıncı haftada oluşuyo acaba? eğer geç döllenme falan olmadıysa tahminime göre 4+6 yız bugün :)
5000 değil tatlım 500. :))
gamzeyaaa nezaman kıpraşacaakk??? ben sancıdan başka bişey hissetmiyorum.( şöyle seninki gibi şiddet göstersin anasına
alttan baktırmaya ben karşıyım canım. benim doktorumda bakmadı zaten bundan sonra alttan müdehale etmem demişti. valla sigara konusunda ben sadece doktorumla sırrımı paylaştım bilemem. ama bak sen kimyasal gebelik yaşadın azıcık sık kendini derim Allah sana bağışlasın yavrunu.
inşallah canım çok saol uçuyorum ben de işte ama bazen de bulantı baş dönmesi falan olmayınca keseyi de görmeyince içime kurt düşüyo..
dün dr daydım alttan baktı göremedi keseyi. zararlı mı alttan bakılması fikriniz var mı?
benim kese daha oluşmadığına göre sigara yasak mı yani
gamzeyaaa nezaman kıpraşacaakk??? ben sancıdan başka bişey hissetmiyorum.( şöyle seninki gibi şiddet göstersin anasına
gamzenin dediği gibi haftaya görecen artık :) 5+6 keseyi gördüğümde.
kıyamam sana beeeennn. 16. haftaya doğru kelebek uçuyormuş gibi hissedeceksin. sonrasında ciddi ciddi koyacak tekmeyi. ilk gebeliklerde genelde 16-20. haftalarda hissedilirmiş hayatım. :)))
benimki doktora yumruk salladı yaa. çok güldük ama. adamın aleti gezdirdiği yere basıyo tekmeyi sıpa:)
çok strese girmiştim artık dayanamayacak hale geldim günde 1 paket içen biriydim yani. ve birde deli gibi çay kahve tüketiyordum. şimdi haftada 1 gün türk kahvesi içiyorum. evet( 1-2 hafta oldu ama gülümsün kadar değil tabi. o arada zaten hiç içemedim.
olsun hayatım zengin olurlar:)))
zorla verecem ya kızı:)))
kızlar ben çıkıyorum. yarın görüşürüz. k.v hastanede yatıyor ona gidicem(
Geçmiş olsun canımkızlar ben çıkıyorum. yarın görüşürüz. k.v hastanede yatıyor ona gidicem(
alttan baktırmaya ben karşıyım canım. benim doktorumda bakmadı zaten bundan sonra alttan müdehale etmem demişti. valla sigara konusunda ben sadece doktorumla sırrımı paylaştım bilemem. ama bak sen kimyasal gebelik yaşadın azıcık sık kendini derim Allah sana bağışlasın yavrunu.
Ben 17.haftada hissetmiştim. İlk gebeliklerde 17-20 haftalarda hissedilmesi normalmiş
canım 5+6da karından mı gördün yoksa vajinal mi?
vajinal canım. Kalpatışını da öyle duyduk.
kızlar ben çıkıyorum. yarın görüşürüz. k.v hastanede yatıyor ona gidicem(
Herkese merhaba
yeni üye oldum
5 haftalık hamileyim..
Heyecanlıyımmmm
sizler çok güzel bi paylaşım alanı oluşturmuşsunuz katılmak istedim
malum bizi en iyi bizim gibiler anlar..
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri etrafımda sadece beni anlayacak insanlar olsun istiyorum :)
sizlerle de paylaşmak istiyorum yaşadıklarımı..
Allah hepimizin yavrularını kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
hayırlısı olsun canım. Burdan bilgi paylaşmak oldukça rahatlatıyor. Iyi yapmışsın, hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?