Ilk çocuğunu düşünenler...

alttan baktırmaya ben karşıyım canım. benim doktorumda bakmadı zaten bundan sonra alttan müdehale etmem demişti. valla sigara konusunda ben sadece doktorumla sırrımı paylaştım bilemem. ama bak sen kimyasal gebelik yaşadın azıcık sık kendini derim Allah sana bağışlasın yavrunu.

gamzeyaaa nezaman kıpraşacaakk??? ben sancıdan başka bişey hissetmiyorum. ( şöyle seninki gibi şiddet göstersin anasına

kıyamam sana beeeennn. 16. haftaya doğru kelebek uçuyormuş gibi hissedeceksin. sonrasında ciddi ciddi koyacak tekmeyi. ilk gebeliklerde genelde 16-20. haftalarda hissedilirmiş hayatım. :)))
benimki doktora yumruk salladı yaa. çok güldük ama. adamın aleti gezdirdiği yere basıyo tekmeyi sıpa:)

ben de vicdan azabı çektim muayene olduktan sonra. en iyisi biraz daha bekleyeyim de karından göreyim keseyi yaa.. amin canım herkesinkini inşallah..

Bulantı hemen başlamaz zaten.5-6. haftada başlar ki başladığı zaman ne zaman bitecek diyeceksin Alttan bakmanın bebeğe ya da sana zararı yok. Aksine kesenin en net göründüğü durum olduğu için ilk haftalarda bakılıyor. Benim ilk muayenemde alttan bakmıştı doktor ve keseyi gördük, hatta kalbinin atışını bile görmüştük

Sigaraya gelince ne kadar erken kesersen o kadar kar bence

gamzenin dediği gibi haftaya görecen artık :) 5+6 keseyi gördüğümde.

canım 5+6da karından mı gördün yoksa vajinal mi?

yerim yaaaa :)

hmm zor tabi günde 1paketse.. günde 1 porsiyon kahvede sorun yokmuş, dert yapma sen kahvenin faydalarıda var sonuçta.

ben anlamadımm... alttan bakmak derken ? o mağlum kotuktaki muayeneyi mi diyorsunuz? doktorum öyle bakmıyorama vajinal ultrasonla kontrol ediyor. ultrasonda dasorun varmı???

Herkese merhaba
yeni üye oldum
5 haftalık hamileyim..
Heyecanlıyımmmm
sizler çok güzel bi paylaşım alanı oluşturmuşsunuz katılmak istedim
malum bizi en iyi bizim gibiler anlar..
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri etrafımda sadece beni anlayacak insanlar olsun istiyorum :)
sizlerle de paylaşmak istiyorum yaşadıklarımı..
Allah hepimizin yavrularını kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

hayırlısı olsun canım. burdan bilgi paylaşmak oldukça rahatlatıyor. iyi yapmışsın, hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…