Ilk çocuğunu düşünenler...

Maşallah herkesin keyfi yerinde. Bebekler de sağlıklı. Bizim paşa da ben de iyiyiz. Güne güzel başlıyoruz inşallah sonu da böyle olur

Oh maaşallah bebişine..

Bende hala eski bedenimi giyorum.Kalcalar bacaklar aynı sırf göbek var.Oda 9,5 kilo etmez herhalde..Bendede kesin ödem var.Çokda tuzlu yemem aslında..

aman ne biliyim bacım..24. hafta bitti ama hala hamile kıyefeti almadım..aynı giyiyorum..nerde o kilolar anlamadım..620 gr geldi sıpa hadı suyu muyu en fazla 1,5 kilo olsun gerisi bende kesin ama neremde

Maşallah herkesin keyfi yerinde. Bebekler de sağlıklı. Bizim paşa da ben de iyiyiz. Güne güzel başlıyoruz inşallah sonu da böyle olur

inş. cnm gönlünce bir gün geçir

ya bu soğan kürünü nasıl içebiliyorsunuz yaa.. akşam deneyim dedim.. içeyim malum faydası varmış yumurtalarım çatlarmış filan... ewet çatladı ama yumurtalıklarım değil istifra etmekten midem, ağzım,burnum çatladı.. ööööö iğrençtii.. İnşallah içmek zorunda kalmam çünkü mümkün değil içemedim malum halılar içti ..
bidaha içeceğimi sanmıyorum.. zaten kocişte kızdı.. :26:

Soğan kürü yumurtadamı çatlatıyormuş.İlk defa duydum.Ben kistlerim için soğan kürü yaptım.ormalde yemekte bile soğan sevmeyen biri olarak sıkıntı olmadı içtim.Ilık olarak bir dikişte içiyordum arkasından şeker atıyordum ağzıma..

kızımı görücem yarın çok heycanlıyım acaba kac gr aldı meleğim nasıl saglıgı yerinde mi döndümü doğum pzısyonunu aldımı bunların hepsini cok merak edıyorum .

Bu arada kasılmalarınız başladı mı ? bebek toplanıyor mu karnınız da benım başladı önceden de vardıda cok olmuyordu artık cok oluyor ya doktorla ayrın konusucam bakalım ne diyecek

Kasılma yok sanırım zaten nasıl oluyor bilmiyorum. Ama yürüken bazen bebek vajinama doğru kümelenmiş de baskı yapıyormuş gibi oluyorum. Bugün çok daha bariz hissettim. Sanki top olmuş vajen ve kasıkların üstüne konmuş gibi bir histi, tutmasam düşecekmiş gibi Bu ne demek?

gözün aydın canım :) ne güzel böyle şeyleri konuşuyor olmak. aylar önce nasıldık şimdi nasılız :)) hamilelikte sık sık eko çekiliyormu? dün acaba hast. değilde muayenehaneye gitmekle yanlış mı yapıyorum dedim. böyle tahlil-tetkiklerde problem olurmu mı sizce? siz nasıl yapıyorsunuz? nereye gidiyorsunuz?

yok cnm hftasına göre...ben muayanehaneye gidiyorum..çokta memnunum doktorum ofisinde herşey var kan tahlilleri içinde hocanın arkadaşının bir labaraturı var oraya gidiyoruö..sıkıntı olmuyo

yok cnm hftasına göre...ben muayanehaneye gidiyorum..çokta memnunum doktorum ofisinde herşey var kan tahlilleri içinde hocanın arkadaşının bir labaraturı var oraya gidiyoruö..sıkıntı olmuyo

Bu gittiğim dr. eski doktorum. bi poliklinikte çalışlıyordu, oradan ayrılıp muay. açmış. Biliyosunuz düzgün doktor bulamamıştım hepsorunyaşadım. Şimdi kenara attığım birbütçe bu dr. gidiyorum. ama ne biliyim içime bir kurt düştü dün. hafta sonu kalp atışı için gideceğiz nasılsa. bir sorgulayayım nasıl olacak diye.

gülümsün peki doğumu planladınız mı? nerde nasıl olacak diye? doktorunun anlaşmalı biryeri varmı yoksa, anlaştığınız yere mi gelecek doktorun?

cnm bi kaçtane hastene ismi söledi...biz seçecez...bakalım o zmanlar bi gelsin..ama bizim doktor tanıdık olduğu için özel hastaneye gitmekle aynı oluyo

cnm bi kaçtane hastene ismi söledi...biz seçecez...bakalım o zmanlar bi gelsin..ama bizim doktor tanıdık olduğu için özel hastaneye gitmekle aynı oluyo

demekki benim ilk randevudabunları sormam lazım. eğer bir önerisi olamayacaksa daha baştan neyapacağımı bileyim. Teşekkür ederim canımcım.

Y
onu da ben bilmiyorum ki , benım toplanıyor ve ağrıtıyor karnım da resmen yeri belli oluyor o derece yamultuyor karnımı . özellıkle aksamları çok oluyor bakalım doktora söylemeyi düşünüyorum yarın görücez ne olduğunu. bakalım yarına az kaldı kızımı görcem inş unutmam söyleyeceklerimi heyecandan unutuyorum çünkü

merhaba arkadaşlar... bende bu ay denemeye başladım rabbim hayırlısını nasip etsin ovulasyon günlerimde gün aşırı ilişkiye girdik.bakalım artık bekliyoruz aslında ayın 20 sinde regli olmam gerekiyor galiba 30 unda belli olur.nette biryerlerde ateş ölçme diye bir şey görmüştüm şimdi her sabah aynı saatte ateşimi ölçüyorum yükselmeler başiladı bakalım ama sabit kalması gerekiyormuş.

hanımlar nasılsınız doktordan geldim kızımı gördüm

kızım 1,325 kg boyuda 39,9 cm başı aşağıda dönmüş artık gittikçe heycanım hat safhaya çıkıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…