- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.281
Oh maaşallah bebişine..
Bende hala eski bedenimi giyorum.Kalcalar bacaklar aynı sırf göbek var.Oda 9,5 kilo etmez herhalde..Bendede kesin ödem var.Çokda tuzlu yemem aslında..
Maşallah herkesin keyfi yerinde. Bebekler de sağlıklı. Bizim paşa da ben de iyiyiz. Güne güzel başlıyoruz inşallah sonu da böyle olur
ya bu soğan kürünü nasıl içebiliyorsunuz yaa.. akşam deneyim dedim.. içeyim malum faydası varmış yumurtalarım çatlarmış filan... ewet çatladı ama yumurtalıklarım değil istifra etmekten midem, ağzım,burnum çatladı.. ööööö iğrençtii.. İnşallah içmek zorunda kalmam çünkü mümkün değil içemedimmalum halılar içti ..
bidaha içeceğimi sanmıyorum..zaten kocişte kızdı.. :26:
Kasılma yok sanırım zaten nasıl oluyor bilmiyorum. Ama yürüken bazen bebek vajinama doğru kümelenmiş de baskı yapıyormuş gibi oluyorum. Bugün çok daha bariz hissettim. Sanki top olmuş vajen ve kasıkların üstüne konmuş gibi bir histi, tutmasam düşecekmiş gibikızımı görücem yarın çok heycanlıyım acaba kac gr aldı meleğim nasıl saglıgı yerinde mi döndümü doğum pzısyonunu aldımı bunların hepsini cok merak edıyorum .
Bu arada kasılmalarınız başladı mı ? bebek toplanıyor mu karnınız da benım başladı önceden de vardıda cok olmuyordu artık cok oluyor ya doktorla ayrın konusucam bakalım ne diyecek
günaydın kızlar...en erkenciniz benim galiba ...kocamı işe gönderdim geçtim pc başına
kızlar dün kızımı doya doya gördüm çok şükür....kocaman olmuş sıpam..aynı babası yok böle bişey ya....23+6 olarak gittik dün...623 gr geldi kızım...biraz küçük değilmi dedim hocaya..yok gayet iyi dedi..beklenen doğum tarıhimiz usg ye göre 30 haziran...:)...dün kzımın kalp ekosu çekildi..herşeyi çok güzel çıktı yavrumun rabbime şükürler olsun..kapakçıkları kalbınn kasılması ...çok güzel dedi doktorumuz..damarlar olması gerketiği gibi ve delik yok dedi...dünyalar bizim oldu..giderken çikolata yemiştim iki dakka durmadı sıpa...bi ara doktor "dur bi çocuk ya" dedi :)...babası hareketleri nasıl hocam dedi..çok hareketli maşallah şımarık olcak sanki biraz dedi....sonra sıra bana geldi...kilo konusunda uyarda öğünlü yemek ye ye dedi...atıştırmaktan vazgeç dedi...tuzu tamamen sofrandan kaldır dedi...çünkü o kadar kiloya ragmen ben hala kıyafetlerimi giyiyorum diyince ödem var su tutuo vucudun tuzu tamamen kaldır dedi...işte böle teyzeleri
gözün aydın canım :) ne güzel böyle şeyleri konuşuyor olmak. aylar önce nasıldık şimdi nasılız :)) hamilelikte sık sık eko çekiliyormu? dün acaba hast. değilde muayenehaneye gitmekle yanlış mı yapıyorum dedim. böyle tahlil-tetkiklerde problem olurmu mı sizce? siz nasıl yapıyorsunuz? nereye gidiyorsunuz?
yok cnm hftasına göre...ben muayanehaneye gidiyorum..çokta memnunum doktorum ofisinde herşey var kan tahlilleri içinde hocanın arkadaşının bir labaraturı var oraya gidiyoruö..sıkıntı olmuyo
Bu gittiğim dr. eski doktorum. bi poliklinikte çalışlıyordu, oradan ayrılıp muay. açmış. Biliyosunuz düzgün doktor bulamamıştım hepsorunyaşadım. Şimdi kenara attığım birbütçe bu dr. gidiyorum. ama ne biliyim içime bir kurt düştü dün. hafta sonu kalp atışı için gideceğiz nasılsa. bir sorgulayayım nasıl olacak diye.
gülümsün peki doğumu planladınız mı? nerde nasıl olacak diye? doktorunun anlaşmalı biryeri varmı yoksa, anlaştığınız yere mi gelecek doktorun?
cnm bi kaçtane hastene ismi söledi...biz seçecez...bakalım o zmanlar bi gelsin..ama bizim doktor tanıdık olduğu için özel hastaneye gitmekle aynı oluyo
YKasılma yok sanırım zaten nasıl oluyor bilmiyorum. Ama yürüken bazen bebek vajinama doğru kümelenmiş de baskı yapıyormuş gibi oluyorum. Bugün çok daha bariz hissettim. Sanki top olmuş vajen ve kasıkların üstüne konmuş gibi bir histi, tutmasam düşecekmiş gibiBu ne demek?
demekki benim ilk randevudabunları sormam lazım. eğer bir önerisi olamayacaksa daha baştan neyapacağımı bileyim. Teşekkür ederim canımcım.
E hanımlar, gelin birbirimize destek olalım. Benim gibi tecrübesiz, ilk çocuğuna sahip olacak kimse yok mu?[/QUOTEben varım çoooooook istiyorum 7 aydırda uğraşıos ama hala olmadı=(=(
E hanımlar, gelin birbirimize destek olalım. Benim gibi tecrübesiz, ilk çocuğuna sahip olacak kimse yok mu?[/QUOTEben varım çoooooook istiyorum 7 aydırda uğraşıos ama hala olmadı=(=(
canım üzülmee... bende senin gibi hala bekleyenlerdenim..bende 4-5 ay oldu hala olmadı saçma sapan ne duydusam yapmaya çalıştım ama artık yapmıyorum, son vukaatimden sonra
nasip bu işler.. şimdi ovulasyon takip ediorum sadece.. sen kullanıyormusun ?
canım üzülmee... bende senin gibi hala bekleyenlerdenim..bende 4-5 ay oldu hala olmadı saçma sapan ne duydusam yapmaya çalıştım ama artık yapmıyorum, son vukaatimden sonra
nasip bu işler.. şimdi ovulasyon takip ediorum sadece.. sen kullanıyormusun ?
bende bekleyenlerdenim kızlar 4 ay oldu hala yok beklemek çok zorrrr
hanımlar nasılsınız doktordan geldim kızımı gördüm
kızım 1,325 kg boyuda 39,9 cm başı aşağıda dönmüş artık gittikçe heycanım hat safhaya çıkıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?