- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.261
Sen araba kullanırken mi kaza atlattın. Geçmiş olsun canım. O zaman daha çok gerilirsin tabi ki. Ben servisteydim, konforum yerindeydi.
Pisliğin tekiymiş. ucuz kurtulmuşsunevet yaa. çok gerildim. yalnızdım. eşim olsaydı kesin adama dalardı yani. birde karşı taraf alkollüydü. aynı yönde giderken aynadan bakmadan şerit değiştirdi 10 cm falan kaldı aramızda. bide sağa çekip bana ahkam kesti serseri. polisi arıycam deyincede kaçtı. bende plakasını verdim polise. ne yaptılar bilmiyorum
Haklısın ama işe gelmek, yürüyüş yapmak zorundayız. Hareket olmadan bereket de olmuyor. Allah'tan sadece atlattık, korkmadım da
evet yaa. çok gerildim. yalnızdım. eşim olsaydı kesin adama dalardı yani. birde karşı taraf alkollüydü. aynı yönde giderken aynadan bakmadan şerit değiştirdi 10 cm falan kaldı aramızda. bide sağa çekip bana ahkam kesti serseri. polisi arıycam deyincede kaçtı. bende plakasını verdim polise. ne yaptılar bilmiyorum
kızlar ya kan seviyem düşüşe geçmişbu ay neden böyle oldu anlamadımmmm
cnm benim doktoruna danıştınmı
Canım bebek senin rezervlerinden kullandığı için kan seviyen düşüyor. Demir hapı kullandığın halde hala düşüş varsa demir tam emilemiyor demektir ki bu da hap öncesi ve sonrası yediklerine dikkat etmenle düzelir.kızlar ya kan seviyem düşüşe geçmişbu ay neden böyle oldu anlamadımmmm
Hadi bakalım güzel haberlerle gelkızlar bugün doktor amcmıza gidecez...
ilk olarak kendimi azar yemeye hazırlıyorum...çok kilo aldım die kızacak kesin
bugün kızmın ekosunu çekecek 23+6 olduk bugün bakalım dua edin inş. herşey iyi olur
Canım bebek senin rezervlerinden kullandığı için kan seviyen düşüyor. Demir hapı kullandığın halde hala düşüş varsa demir tam emilemiyor demektir ki bu da hap öncesi ve sonrası yediklerine dikkat etmenle düzelir.
Hadi bakalım güzel haberlerle gel
Canım bebek senin rezervlerinden kullandığı için kan seviyen düşüyor. Demir hapı kullandığın halde hala düşüş varsa demir tam emilemiyor demektir ki bu da hap öncesi ve sonrası yediklerine dikkat etmenle düzelir.
Hadi bakalım güzel haberlerle gel
ben haziranın ilk haftasına kadar çalışmayı planlıyorum inş böyle giderse. sonrasında kuzumu bekliycem. doğuncada şubat 2014 e kadar izin kullanıcam inşalah. heeep evde olucam. bol bol paylaşırız artık.
bu haftasonu benimde randevum var.. sende güzel haberler ver bize. vee tiktakları duy inş. canım. sonra herkese ilan edersin. çok eğlenceli oluyor. tadını çıkar
Amin canım hepimizi :) başta bulantım yok diye seviniyodum ama 5-6 gündür mutfağa giremiyorum, kusma yok sadece içim kalkıyo sanki, açlıktan geberiyorum ama bir türlü yiyemiyorum bişey, vee baş ağrısı çok var, halsizlik uyku hali çok oluyo. allah yardımcımız olsun, yine bebeyime canım fedaaa :)
kızlar ya kan seviyem düşüşe geçmişbu ay neden böyle oldu anlamadımmmm
uykusuz gecelerden bize zaman kalırsa tabi... :)))
videoya çekip, kv.lere gösterecez. öyle öğrenecekler. anneme de telefonla söylemeyi planlıyorum (annem fazla duygu patlaması yaşıyor, bu ara duygusal durumlar beni çileden çıkarıyor...) .
Geri kalanlara da ben söylene kadar annem ve kv çoktan söylemiş olur. :?
nedense birilerine söylemek hamileyim diyecek olmak beni strese sokmaya başladı. her kafadan bir ses, bir akıl vermeler çıkacak. Bu ara sempatik olamıyorum galiba. agresifimmm
günaydın kızlar...en erkenciniz benim galiba ...kocamı işe gönderdim geçtim pc başına
kızlar dün kızımı doya doya gördüm çok şükür....kocaman olmuş sıpam..aynı babası yok böle bişey ya....23+6 olarak gittik dün...623 gr geldi kızım...biraz küçük değilmi dedim hocaya..yok gayet iyi dedi..beklenen doğum tarıhimiz usg ye göre 30 haziran...:)...dün kzımın kalp ekosu çekildi..herşeyi çok güzel çıktı yavrumun rabbime şükürler olsun..kapakçıkları kalbınn kasılması ...çok güzel dedi doktorumuz..damarlar olması gerketiği gibi ve delik yok dedi...dünyalar bizim oldu..giderken çikolata yemiştim iki dakka durmadı sıpa...bi ara doktor "dur bi çocuk ya" dedi :)...babası hareketleri nasıl hocam dedi..çok hareketli maşallah şımarık olcak sanki biraz dedi....sonra sıra bana geldi...kilo konusunda uyarda öğünlü yemek ye ye dedi...atıştırmaktan vazgeç dedi...tuzu tamamen sofrandan kaldır dedi...çünkü o kadar kiloya ragmen ben hala kıyafetlerimi giyiyorum diyince ödem var su tutuo vucudun tuzu tamamen kaldır dedi...işte böle teyzeleri
günaydın kızlar...en erkenciniz benim galiba ...kocamı işe gönderdim geçtim pc başına
kızlar dün kızımı doya doya gördüm çok şükür....kocaman olmuş sıpam..aynı babası yok böle bişey ya....23+6 olarak gittik dün...623 gr geldi kızım...biraz küçük değilmi dedim hocaya..yok gayet iyi dedi..beklenen doğum tarıhimiz usg ye göre 30 haziran...:)...dün kzımın kalp ekosu çekildi..herşeyi çok güzel çıktı yavrumun rabbime şükürler olsun..kapakçıkları kalbınn kasılması ...çok güzel dedi doktorumuz..damarlar olması gerketiği gibi ve delik yok dedi...dünyalar bizim oldu..giderken çikolata yemiştim iki dakka durmadı sıpa...bi ara doktor "dur bi çocuk ya" dedi :)...babası hareketleri nasıl hocam dedi..çok hareketli maşallah şımarık olcak sanki biraz dedi....sonra sıra bana geldi...kilo konusunda uyarda öğünlü yemek ye ye dedi...atıştırmaktan vazgeç dedi...tuzu tamamen sofrandan kaldır dedi...çünkü o kadar kiloya ragmen ben hala kıyafetlerimi giyiyorum diyince ödem var su tutuo vucudun tuzu tamamen kaldır dedi...işte böle teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?