Ilk çocuğunu düşünenler...

Sen araba kullanırken mi kaza atlattın. Geçmiş olsun canım. O zaman daha çok gerilirsin tabi ki. Ben servisteydim, konforum yerindeydi.

evet yaa. çok gerildim. yalnızdım. eşim olsaydı kesin adama dalardı yani. birde karşı taraf alkollüydü. aynı yönde giderken aynadan bakmadan şerit değiştirdi 10 cm falan kaldı aramızda. bide sağa çekip bana ahkam kesti serseri. polisi arıycam deyincede kaçtı. bende plakasını verdim polise. ne yaptılar bilmiyorum

Pisliğin tekiymiş. ucuz kurtulmuşsun

Haklısın ama işe gelmek, yürüyüş yapmak zorundayız. Hareket olmadan bereket de olmuyor. Allah'tan sadece atlattık, korkmadım da

ikinizede geçmiş olsun bacılar

kızlar bugün doktor amcmıza gidecez...
ilk olarak kendimi azar yemeye hazırlıyorum...çok kilo aldım die kızacak kesin
bugün kızmın ekosunu çekecek 23+6 olduk bugün bakalım dua edin inş. herşey iyi olur

kızlar ya kan seviyem düşüşe geçmiş bu ay neden böyle oldu anlamadımmmm
Canım bebek senin rezervlerinden kullandığı için kan seviyen düşüyor. Demir hapı kullandığın halde hala düşüş varsa demir tam emilemiyor demektir ki bu da hap öncesi ve sonrası yediklerine dikkat etmenle düzelir.
Hadi bakalım güzel haberlerle gel

inş. cnm çok heyecanlıyım bir aydır görmüyorum kzımı

evet canım süt içmicem , çay içmicem bunları söyledi bakalım

uykusuz gecelerden bize zaman kalırsa tabi... :)))

bu haftasonu benimde randevum var.. sende güzel haberler ver bize. vee tiktakları duy inş. canım. sonra herkese ilan edersin. çok eğlenceli oluyor. tadını çıkar

videoya çekip, kv.lere gösterecez. öyle öğrenecekler. anneme de telefonla söylemeyi planlıyorum (annem fazla duygu patlaması yaşıyor, bu ara duygusal durumlar beni çileden çıkarıyor...) .
Geri kalanlara da ben söylene kadar annem ve kv çoktan söylemiş olur. :?

nedense birilerine söylemek hamileyim diyecek olmak beni strese sokmaya başladı. her kafadan bir ses, bir akıl vermeler çıkacak. Bu ara sempatik olamıyorum galiba. agresifimmm

aynı durumdayız yani... :) olsun inşallah artmaz böyle devam eder. buna da şükür:)

Son düzenleme:
günaydın kızlar...en erkenciniz benim galiba ...kocamı işe gönderdim geçtim pc başına

kızlar dün kızımı doya doya gördüm çok şükür....kocaman olmuş sıpam..aynı babası yok böle bişey ya....23+6 olarak gittik dün...623 gr geldi kızım...biraz küçük değilmi dedim hocaya..yok gayet iyi dedi..beklenen doğum tarıhimiz usg ye göre 30 haziran...:)...dün kzımın kalp ekosu çekildi..herşeyi çok güzel çıktı yavrumun rabbime şükürler olsun..kapakçıkları kalbınn kasılması ...çok güzel dedi doktorumuz..damarlar olması gerketiği gibi ve delik yok dedi...dünyalar bizim oldu..giderken çikolata yemiştim iki dakka durmadı sıpa...bi ara doktor "dur bi çocuk ya" dedi :)...babası hareketleri nasıl hocam dedi..çok hareketli maşallah şımarık olcak sanki biraz dedi....sonra sıra bana geldi...kilo konusunda uyarda öğünlü yemek ye ye dedi...atıştırmaktan vazgeç dedi...tuzu tamamen sofrandan kaldır dedi...çünkü o kadar kiloya ragmen ben hala kıyafetlerimi giyiyorum diyince ödem var su tutuo vucudun tuzu tamamen kaldır dedi...işte böle teyzeleri

kızlar ya kan seviyem düşüşe geçmiş bu ay neden böyle oldu anlamadımmmm

bebişten kaynaklı hayatım. evet doktor banada süt konusunda uyarı yaptı. kansızlık yapıyormuş birebir tüketme dedi. süt içerken meyve ye yada 1 bardak sütü 1 bardak suyla gevşet öyle iç dedi.şimdi çocuklara bile birebir süt verdirmiyorlarmış.

:))) söylediğiniz gün telefonlarınızın şarjı tam olsun.. kimseden akıl almaya ihtiyacın yok .. hı hıı tabi tabii de geç:))) sen stres olursan bebişe yansıyor unutma hayatım.

maşallaaaahhhhh:))) oh ne güzel haber canım beniim.. :)

Oh maaşallah bebişine..

Bende hala eski bedenimi giyorum.Kalcalar bacaklar aynı sırf göbek var.Oda 9,5 kilo etmez herhalde..Bendede kesin ödem var.Çokda tuzlu yemem aslında..

Kızımı gördüm rüyamda.Ama yürüyordu.( Geç gördüm epey demek ) Önce sol göğsümden emziriyorum.Sonra Göğsüme bir aparat takıyorum ucunda hortum var.Kızım ayakta hortumdan çekiyor sütü (Çok teknolojik aletti ) Arada sütü ağzına alıyor dudaklarıyla dışarı fışkırtıyor.(Anası gibi şımarık olacak herhalde) Sol göğsümde süt bitince Sağdan devam ediyoruz sonra
Yüzünü göremedim. tuhaf ama bir okadarda keyifli bir rüyaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…