Ilk çocuğunu düşünenler...

:) yani annem kv. var danışacak 3'er çocuk doğurmuş ama şimdi de selam veririm borçlu çıkarım... bu yüzden aile çevresine bişey danışıp ,sormam ben. en güzel birbirimize destek olmak galiba :?

ben haziranın ilk haftasına kadar çalışmayı planlıyorum inş böyle giderse. sonrasında kuzumu bekliycem. doğuncada şubat 2014 e kadar izin kullanıcam inşalah. heeep evde olucam. bol bol paylaşırız artık.

inşallah canım. Allah seninde gönlündekini nasip etsin. evet çok farklı bir duygu. kıpırdanması daha değişik. hemen ordan çıksın istiyosun:)))

ben dün bisiklet bile sürdüm:)))) arkamdan kocişin bir koşuşu vardı:)))

evet ya çatlıyacammm.... bugün istediği tahlilleri yaptırdım. haftasonu gidecez kalp atışı için. inşaallah sorunsuz geçer.

bu haftasonu benimde randevum var.. sende güzel haberler ver bize. vee tiktakları duy inş. canım. sonra herkese ilan edersin. çok eğlenceli oluyor. tadını çıkar

hanımlar ben çıkıyorum bugün pazartesi bu kadar mesai yeterr:))
azıcık yürüyüş yapar ve kocişi beklerim. yarın görüşürüz.

Allah kavuştursun canım. Tarih aynı zaten :) peki sen nasılsın? bulantın baş dönmen varmı? çok bulantım yok ama ayakta fazla kaldım mı içim geçiyor benim. başım dönüyor. sen ne alemdesin ?

Amin canım hepimizi :) başta bulantım yok diye seviniyodum ama 5-6 gündür mutfağa giremiyorum, kusma yok sadece içim kalkıyo sanki, açlıktan geberiyorum ama bir türlü yiyemiyorum bişey, vee baş ağrısı çok var, halsizlik uyku hali çok oluyo. allah yardımcımız olsun, yine bebeyime canım fedaaa :)

çok saol canım ya allah cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin siz nasılsınız merak ettim sizi :)

kızlar kipa marketlerde dr browns bibernlarda ciddi indirim var normalde 25-30 lira arasında değişen fiyatları 10-11-12 liraya düşmüş uçlarda çok ucuz biz dün 50 lira verdik 2 tane dar ağızlı, 2 tane geniş ağızlı 120 ve 240 ml'lik 4 biberon ve iki tane birinci aşama uç aldık..normalde sadece uççları 16 liraydı çok uyguna geldi aklınızda buluncsun

size dün akşam gördüğüm bi rüyadan bahsetmek istiyorum çok etkilendim.. Rüyamda 3 tane yatak var güya orası bizim yatak odamızmış yan yana 3 yatak ve hepsi tek kişilik.. biri benim biri eşimin.. diğeri ne alaka bilmiyorum.. biz gene normal hayattaki gibi gebe kalmamı beklediğim dönemlerdemişiz. Bi tane 5-6 yaşlarında bir kız çocuğu var ama kap kara zenci gibi.. ne hikmetse biz onu evlat edinmeye karar veriyoruz. etraftaki herkez de bak çocukları olmuyo diyemi evlat ediniyonuz olsun üzülmeyin bunu seversiniz artık filan diye konuşuyorlar. o kız çocuğunu alıyorum yıkıyorum güya çok yorulmuş yıkandıktan sonra ve benim yatağımda uyuyakalmış.. ben onu alıp o boş olan 3. yatağa yatırıyorum. sevgiyle bakıyorum ona ve çocuğun annesile beraber bi yokuş gibi bi yere çıkarken konuşuyoruz ve ben kadını evlatlık vermesi için ikna etmeye çalışıyorum... derken uyandım. bugün işe gelip bilgisayarımı açar açmazda rüya tabirlerine baktım.. 2 yoru m varmış.
1) anne baba kaybı (ki allah korusun)
2) çocuk özlemi duyduğuma ve hayatımda önemli iyi gelişmeler olacağına işaretmiş..

sizce ne? hayra yoralım hayra çıksın..
bence sanırım ben kafayı yiyorum :18:

Kipa bu aralar güzel indirim yapıyor sanırım. Chicco tırnak seti de çok ucuzmuş 15 tl. Bir gidip görmek lazım

Aldıklarını mutlulukla kullan. Çok uyguna gelmiş.

Rüyaları hayra yormak lazım. İnşallah bu bebek özlemin son bulur ve meleğin göbüşüne konar

o zaman bu akşam iş çıkışı kipaya gideyim bende.İnşallah tükenmemiştir.

Günaydın bu arada

Biz bebşimle iyiyiz. Sabah işe gelirken büyük bir kaza tehlikesi atlattık, kafa kafaya çarpıyoduk Allah korudu. Ofiste sabah sabah sinirlerimi zıplattılar. Ama olsun. Bebeğim de ben de sağlıklıyız ya gerisi çok önemli değil

hayır olsun canım. hayra yoruyorum.

geçmiş olsun hayatım. geçenlerde bende yaşadım aynısını. çok gerilmiştim. dışarı çıkarken bile 2 kere düşünmek gerekiyor:)

geçmiş olsun hayatım. geçenlerde bende yaşadım aynısını. çok gerilmiştim. dışarı çıkarken bile 2 kere düşünmek gerekiyor:)
Haklısın ama işe gelmek, yürüyüş yapmak zorundayız. Hareket olmadan bereket de olmuyor. Allah'tan sadece atlattık, korkmadım da

Haklısın ama işe gelmek, yürüyüş yapmak zorundayız. Hareket olmadan bereket de olmuyor. Allah'tan sadece atlattık, korkmadım da

arabayı ben kullanınca gerilmiştim tabi. ben dışarı çıkarken düşünmek lazım derken çok tesadüfi yaşıyoruz anlamında demiştim canım:)

arabayı ben kullanınca gerilmiştim tabi. ben dışarı çıkarken düşünmek lazım derken çok tesadüfi yaşıyoruz anlamında demiştim canım:)
Sen araba kullanırken mi kaza atlattın. Geçmiş olsun canım. O zaman daha çok gerilirsin tabi ki. Ben servisteydim, konforum yerindeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…