- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.241
:) yani annem kv. var danışacak 3'er çocuk doğurmuş ama şimdi de selam veririm borçlu çıkarım... bu yüzden aile çevresine bişey danışıp ,sormam ben. en güzel birbirimize destek olmak galiba :?
mrb acemiperi ne güzel duygudur onu artık tamamen hisetmen dimi? Allah sağ salim kuzağına almayı nasip etsin inş...
bende iyiyim bu ay çok umutluyum ovulasyon testi sipariş ettim.. en azında yumurtlama tarihimi bilicem ona göre çalışmaları sürdürcemkısmet bakalım belkim bende nisanda bu duyguyu tatmaya başlamış olurum inşaallllaaaahhhh
dr bana ilk 3ay kilo almayacaksın, sonraki 3ay birkaç kilo alman yeter. son aylarla birlikte 7-8 kilo arası almanı planlamalısın dedi. Yiyecek - içeceklerde kısıtlamadı beni. sadece yeşillikler ve etin pişmesi çok önemli ve kilo alma dedi.
Spor salonuna gidiyordum nasıl yapayım dedim. 20 haftaya kadar sıkıntı yok, hafif tempo koşman bile mümkün sonrasında kısıtlayacaksın dedi.
Doktorum ben sormadan yaşayacağım ve soracağım herşeyi anlattı. bana bişey bırakmadı.
Sormak istediğin varsa bana gelene kadar not al dedi.
Kızlar sormak istediğiniz bişey varsa danışabilirim. bilginize :)))
evet ya çatlıyacammm.... bugün istediği tahlilleri yaptırdım. haftasonu gidecez kalp atışı için. inşaallah sorunsuz geçer.
canım belkide ödemdendir ???
Allah kavuştursun canım. Tarih aynı zaten :) peki sen nasılsın? bulantın baş dönmen varmı? çok bulantım yok ama ayakta fazla kaldım mı içim geçiyor benim. başım dönüyor. sen ne alemdesin ?
slm yasemin ben gullumsun yabanncılama die açıklma yapıyım dedim....çokkkkkkkkkkk svinidm ya...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
gamze bende kızımda büyüyz valla insanın burnu büyürmu ya o bile kocaman oldu cnm çok sıkılıyo bu kilo olayına yesem de yemesemde tartı hep yukarı doğru gidiyo valla
cnm ya ilk heyecanlar çok güzel tadını çıkar kalp atışlarını duymaya gittiğinde mendilini unutma yanına al....inş. bulantıların çok olmaz
ay sorma dün akşam çok şükür bizimkide hisetti ole oturuyoduk..eli karnımdaydı benim kız dönüp duruyo ama bişey demedim bende hissetmiyo dio..sonra okkalı bi tane yapıştırdı...vurdu vurdu die bağırıyo herifim adam şoka girdi
valla daisy ile büyüyttünüz bebekleri maşallah....
çok saol canım ya allah cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin siz nasılsınız merak ettim sizi :)
Kipa bu aralar güzel indirim yapıyor sanırım. Chicco tırnak seti de çok ucuzmuş 15 tl. Bir gidip görmek lazımkızlar kipa marketlerde dr browns bibernlarda ciddi indirim var normalde 25-30 lira arasında değişen fiyatları 10-11-12 liraya düşmüş uçlarda çok ucuz biz dün 50 lira verdik 2 tane dar ağızlı, 2 tane geniş ağızlı 120 ve 240 ml'lik 4 biberon ve iki tane birinci aşama uç aldık..normalde sadece uççları 16 liraydı çok uyguna geldi aklınızda buluncsun
kızlar kipa marketlerde dr browns bibernlarda ciddi indirim var normalde 25-30 lira arasında değişen fiyatları 10-11-12 liraya düşmüş uçlarda çok ucuz biz dün 50 lira verdik 2 tane dar ağızlı, 2 tane geniş ağızlı 120 ve 240 ml'lik 4 biberon ve iki tane birinci aşama uç aldık..normalde sadece uççları 16 liraydı çok uyguna geldi aklınızda buluncsun
size dün akşam gördüğüm bi rüyadan bahsetmek istiyorum çok etkilendim.. Rüyamda 3 tane yatak var güya orası bizim yatak odamızmış yan yana 3 yatak ve hepsi tek kişilik.. biri benim biri eşimin.. diğeri ne alaka bilmiyorum.. biz gene normal hayattaki gibi gebe kalmamı beklediğim dönemlerdemişiz. Bi tane 5-6 yaşlarında bir kız çocuğu var ama kap kara zenci gibi.. ne hikmetse biz onu evlat edinmeye karar veriyoruz. etraftaki herkez de bak çocukları olmuyo diyemi evlat ediniyonuz olsun üzülmeyin bunu seversiniz artık filan diye konuşuyorlar. o kız çocuğunu alıyorum yıkıyorum güya çok yorulmuş yıkandıktan sonra ve benim yatağımda uyuyakalmış.. ben onu alıp o boş olan 3. yatağa yatırıyorum. sevgiyle bakıyorum ona ve çocuğun annesile beraber bi yokuş gibi bi yere çıkarken konuşuyoruz ve ben kadını evlatlık vermesi için ikna etmeye çalışıyorum... derken uyandım. bugün işe gelip bilgisayarımı açar açmazda rüya tabirlerine baktım.. 2 yoru m varmış.
1) anne baba kaybı (ki allah korusun)
2) çocuk özlemi duyduğuma ve hayatımda önemli iyi gelişmeler olacağına işaretmiş..
sizce ne? hayra yoralım hayra çıksın..
bence sanırım ben kafayı yiyorum :18:
Günaydın bu arada
Biz bebşimle iyiyiz. Sabah işe gelirken büyük bir kaza tehlikesi atlattık, kafa kafaya çarpıyoduk Allah korudu. Ofiste sabah sabah sinirlerimi zıplattılar. Ama olsun. Bebeğim de ben de sağlıklıyız ya gerisi çok önemli değil
Haklısın ama işe gelmek, yürüyüş yapmak zorundayız. Hareket olmadan bereket de olmuyor. Allah'tan sadece atlattık, korkmadım dageçmiş olsun hayatım. geçenlerde bende yaşadım aynısını. çok gerilmiştim. dışarı çıkarken bile 2 kere düşünmek gerekiyor:)
Haklısın ama işe gelmek, yürüyüş yapmak zorundayız. Hareket olmadan bereket de olmuyor. Allah'tan sadece atlattık, korkmadım da
Sen araba kullanırken mi kaza atlattın. Geçmiş olsun canım. O zaman daha çok gerilirsin tabi ki. Ben servisteydim, konforum yerindeydi.arabayı ben kullanınca gerilmiştim tabi. ben dışarı çıkarken düşünmek lazım derken çok tesadüfi yaşıyoruz anlamında demiştim canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?